lumi Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 vdaka za foto introsu je to perfektne hm tak a mam chrobaka v hlave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 neni zaco jen ještě potřebuju nějak vyndat ten kryt od popelníku a nalepit znovu at to nevypá tak strašně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 to su uz detaily ktore sa odstrania inak ma dost laka myslienka matnej bielej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 díky za masku, lepší folie se nedá sehnat aby to ladilo na 99%? ted je celkem vidět že je to jiná barva ale ničemu to zásadně nevadí ovšem. hale to opravdu nevim proto jsem to radši nechal stříknout tou samou barvou to su uz detaily ktore sa odstrania inak ma dost laka myslienka matnej bielej to me zase celolak do perletový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Luky takhle to vypada mnohem lepe!! a ten interier se mi fakt libi povedlo se ti to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 díky ten interier jeste musim poresit trochu popelnik vyndat ho a polepit znova takhle to bypda strasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) song pro auto :D :D [/media] Upraveno Září 9, 2013 uživatelem lukas1s1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Prepáč ale popolník a aj lavá krytka je nalepená nechutne, to niekto obrezával? Ved ste to mali zahnúť do vnútra pod lištu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 to nejde nejdriv to musim vyndat a predelat to bylo jen abych vydel jak to bude vypadat cim se daj prichytit nebo prilepit zpatky ty listi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 (upraveno) song pro auto :D :D Jo to mě baví... Ode dne kdy to vyšlo tak to mám v autě :lool: Jinak maska je pěkná, mám podobnou na očích skoro pořád jak se vídám Michim, akorát ten má ještě bílý to pod znakem. A interiér nevím nevím z fotek se to zdá dosti svítivé a věřím, že udělat to pořádně je hrozně složité, kdyby jsi musel vyndavat všechny lišty... Třeba kolem zapínání světel je už z fotky vidět pár nedostatků což mě osobně by dost štvalo. Každopádně já cením kohokoliv kdo jde pracovat s folií. Já na to nemám :lool: nervy! Takže dobrá práce Upraveno Září 12, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 ja to praveze rozebiram ty listy ale teprv delam prvni dvere tohle bylo jen na zkousku vsechno predelavam aby to vypadalo co nejlip ale nevim cim ty listy pridelat aby drzeli a maska ja prave nechtel abych to mel stejny jako michi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 (upraveno) Pěkná Octa...hezky sladěné šrouby Upraveno Září 12, 2013 uživatelem M@lis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 diky to jsi prvni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 tak po kritice jsem se rozhodl vše rozebrat a nelepit znovu tak tady je par fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Ta stříbrná ozdobná lišta na popelníku jde jednoduše sundat. Ale to asi víš, nepředpokládám, že by ses to pokoušel ořezat nebo to nechal takhle...? Prosím tě, jak jsi sundaval ty lišty z tapecíru a jak jsi odmontoval lištu před spolujezdcem? Nějak nemůžu přijít na to, jak sundat ten celý plast resp. kde všude drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 na tapeci tam máš takovy body, a ty jednotlivy body jsou zataveny, takže pak to musíš zpátky zalepit např mamutem.... přes spolujezdcem musíš sundat ten kastl jako to má on ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 (upraveno) Ta stříbrná ozdobná lišta na popelníku jde jednoduše sundat. Ale to asi víš, nepředpokládám, že by ses to pokoušel ořezat nebo to nechal takhle...? Prosím tě, jak jsi sundaval ty lišty z tapecíru a jak jsi odmontoval lištu před spolujezdcem? Nějak nemůžu přijít na to, jak sundat ten celý plast resp. kde všude drží. tapec musíš odvrtat ale fakt jenom malinko aby to zatavený odpadlo ale zůstalo ti tam co nejvíc toho jakoby kolíku lepší to načnout vrtákem a odloupnout šroubovákem před spolujezdcem musíš sundat ten kaslík jak vydíš na fotce až potom když se tam nahneš tak natý liště jsou tři vruty na hvězdičku ty sundáš a lištu vyndáš a pak všechno zase zpátky a popelník jak vydíš tak jsem taky nakonec po dlouhý době rozebral ale na lištu jsem se nějak vysral :D budto to nechám tak a nebo to časem předelam Upraveno Září 18, 2013 uživatelem lukas1s1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Díky kluci, teď mě štve, že jsem do nevzal při jednom - když jsem instaloval mřížky Sound Systemu. Naštěstí zatím jenom zadní tapecy. Nebudu línej a pustím se do toho z gruntu. :) S tou lištou to určo předělej. :) Ale ten bílý karbon nevypadá vůbec zle, dobrá práce. Každopádně bacha, ráda se láme, ale jde to lehce, jen to chce opatrnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Díky kluci, teď mě štve, že jsem do nevzal při jednom - když jsem instaloval mřížky Sound Systemu. Naštěstí zatím jenom zadní tapecy. Nebudu línej a pustím se do toho z gruntu. :) S tou lištou to určo předělej. :) Ale ten bílý karbon nevypadá vůbec zle, dobrá práce. Každopádně bacha, ráda se láme, ale jde to lehce, jen to chce opatrnost. NZ naštěstí už mám vše hotové tak je to vpohodě já už ty dvěre rozebíral tolikrát že jsou do minuty rorebraný :D takže to budeš mít hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Vím vím pane, mě už to jde taky samo :) Naštěstí nikde nic nevrže, měl jsem to dole už asi 3x ty zadky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 jj vsechno je to jen o vůli poprvé se dotoho pustit a čim víckrát to zkoušíš tím to jde potom líp a líp :):) cubecnik -se můžeš v sobotu podívat jestli ta folie svítí nebo ne ale ty lišty u zapínání světel pořád neni to co bych chtěl tak si stim ještě budu muset pohrát, já taky nato neměl moc nervy proto jsem pořád kouřil nebo něco lítalo :D:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Asi blbej dotaz, ale používal jsi u toho horký vzduch - alespoň fén? Mě pak ta lišta u světel šla jednoduše (3M folie). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 (upraveno) v pohodě já to dělal horkovzduškou a šlo to úplně krásně že se to samo přilepilo a já to jen natáhnul a fénem to taky asi je dobrý to bych použil kdybych neměl horkovzdušku já mam teda 3D carbon Upraveno Září 18, 2013 uživatelem lukas1s1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 My máme doma nějakej 20 let starej fén s šílenym výkonem a je to snad jako horkovzduška. :) Vlasy bych pod to asi nedával. :) Tuhle lištu u přepínače světel jsem dělal tak, že jsem všechno pozahybal dovnitř vč. toho obdélníku u ovládání intenzity podsvícení. A zespodu jsem tu folii skalpelem ořezal - pod přepínačem se mi to trochu krabatilo - v hraně jak je ten kulatý profil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 (upraveno) My máme doma nějakej 20 let starej fén s šílenym výkonem a je to snad jako horkovzduška. :) Vlasy bych pod to asi nedával. :) Tuhle lištu u přepínače světel jsem dělal tak, že jsem všechno pozahybal dovnitř vč. toho obdélníku u ovládání intenzity podsvícení. A zespodu jsem tu folii skalpelem ořezal - pod přepínačem se mi to trochu krabatilo - v hraně jak je ten kulatý profil. tak natu folii nepotřebuješ nějaký extra teplo to poznáš když ta folie se začne sama přilepovat tyhle lišty ještě musím dodělat pořádně utoho štelování budu muset naříznout ty rohy aby to byly opravdu rohy,já to u všech lišt dělat tak že jsem aspon 5mm zahnul dovnitř a taky přitavil aby to drželo Upraveno Září 18, 2013 uživatelem lukas1s1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 taky mam par tvych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 všechno nejlepší chlape! :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Taky vse nej a auto at je porad krasnejsi a dela radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 ukaz ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.