Postman007 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 tipuju že od makovice spolujezdce auta je mi moc líto, pěkně sis jí mazlil :( EDIT: koukám, že má u spolujezdce venku pytel, takže hlavou to asi nebylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 já sem v pohodě i spolujezdec naštěstí... člověka z mercedesu ani nebudu komentovat, nebo jestli mě naštve tak klidně mu udělám reklamu. plechy vem čert, ale mam v prčicích kožený sedačky, difuzor, koncovku vejfuku, přední spoiler a jiny udělátka. a nikdy nedostanu prachy jako za to že jsem to kupoval a auto bylo na 99% v pořádku. auto chci v záruce, takže tak... měl tam nějakyho čokla tuším nebo nevím ted mě napadlo, že ten blázen si tam asi hladil psa a nečuměl na cestu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 To šlo až do těch sedaček, který máš chvilku??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 nešlo, ale jak sem seděl a spolujezdec, tak sou zmáčkly a strašně měkky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Ten pes jde vidět na fotce z vnitřku to mergla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 tak je kokot?! takové škody, hlavně jak tobě se nic nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 ty voe Maro!!!To je maras!Ja nevim co bych delal! :-( Kura to me fakt sere a mrzi!Take fajne auto a tech penez do toho!!! Ach jo! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 njn čurak co nečuměl minimalně 10 sekund na cestu a honil psovi péro... že se mě nic nestalo je velké pozitivum, ale že mám v piči auto a tím pádem hodně peněz.. nejvíce mě sere ten čip, s kterym to auto bylo fakt solidní, že jsem si ten čip užil nějakych 1000km............ no furt nevím, nějakou firmu co to umí solidně opravit, fakt se mě nechce jít do jinyho auta i když možná jíná cesta nebude.. no to mě povídej lukáši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 nevim,podle me by to slo opravit nechat navarit celej novej bok,tak to taky delaj u nas v praci,otazka je jak dobre to opravej.V autorizaku by to meli umet opravit pokud je dobrej nebo jina osvedcena karosarna,koukni kdyztak na netu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 no jestli se to bude opravovat, tak 100% to odtáhnu z autorizáku. nevím no... uvidíme ale starosti navíc, celej pracovní den v prdeli a pak sem radši už nic nedělal abych ještě něco víc nezničil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 uvidíš, až to odstrojí pro likvidátora. Ale opravují se horší mačkanice ;) podle fotek se to blbě posuzuje, ale vypadá to na lehký přesah na pravý straně. Jsou na B-sloupku cvaknutý dveře špičkama o sebe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 tak tak ;-) vsak uvidis,drzim palce!Jeste ze jdu na nocni bo bych asi neusnul! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 bohužel ano boulička na na střeše. díky za radu chlapáku http://www.leossimanek.cz/ jinak to řídil tenhle dobrodruh.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 boulička na střeše nejsou cvaknutý dveře. Ale jinak +/- tak, jak jsem ti psal ve zprávě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 tak to uz chapu!On musel fotit krajinu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 asi jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 kokos, tak to nasere držím palce při opravách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Oooo kriste, to je k.o.k.o.t :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 ne já už vím jak to bylo, řídil ten pes! Proč by jinak seděl na místě řidiče? Ten chlap byl jenom stopař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 jo vždycky jsem se chtěl, aby mě "slavná" osoba rozbila auto a zničila mě peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Proste se stane. Hlavne ze vam se nic nestalo. Auto vem cert, to se opravi. Dej si panaka. Vim, ze investovany penize ti nikdo nevrati, ale zdravi je dulezitejsi;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Se sice stane, ale od krásného cestovatele škoda až 100 tisíc kč na mé konto. zrovna to není málo peněz, nebo mě je cestovatel dá, když má asi lepší konto? asi se ho zeptám. panák mě bohužel nevydělá až 100 tisíc kč, takže bude lepší jít vytvářet nějaké hodnoty. jet ve firemním francouzovi, tak už by šlo možná o zdraví..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Máro: tak je ještě horší než jsem čekal.Fakt blby.Opravdu to je Šimáček? Jak reagoval? Prachy Ti asi cestovatel nedá protože to přeci půjde z jeho pojistky. P.S ale třeba nebude lakomý a dohodneš se s nim na nějakém "bolestném" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 jo prej to byl on, já tyhle lidi mco neznám. No nejdřív mě nadával, že za to můžu a já, i hasičum něco říkal.... pak když přijeli páni policisté, tak se to uklidnilo. asi se fakt kochal přírodou nevím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Takže auto je v APE? Kdy budeš vědět jak to posoudí? Na **** zbytečný starosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 přesně tak Romčo, ted se menují auto in. V pondělí tam jedu, beru náhradní auto a zeptám se kdy přijede likvidátor, abych tam u toho byl popřípadě známej pojištovací makléř, ktery v tom umí chodit asi lépe než já. ideální dostat co nejvíce peněz a doplatit na auto v podobné výbavě, max dodělat koženy sedačky + čip motoru. protože když se to bude opravovat, tak klidně nějaké závady se můžou dostat až příští rok atd, takže to není uplně nejlepší cesta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Tak to nasere, ovšem jak psali ostatní, hlavně že jsi v pořádku. Hlavně žes měl za poslední dobu na autě spoustu nových věcí a teď je všechno naprd :( Tomu volovi, který neumí řídit, to patří, líto je mi jen toho psa, ten za to nemohl, snad je v pořádku i on... Tak pevné nervy a ať to dobře dopadne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 (upraveno) nějak mě je ukradený i on a pes, mě jenom sere, že co jsem dělal minulej rok v řijnu a listopadu, tak dělám znova kvuli nějakymu umělci. je to o nervech, místo klidu řešit další píčovinu kde lítají prachy. už se klepu za volantem, že mě zase sejme nějakej idiot a dnes sem znova jel do Hradce, tak sem jel starou trasou. tudy už nikdy nejedu. Po 2 co mě tam smetli zezadu. Upraveno Září 28, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Ty vole lidi sou fakt idioti za volantem. Jak jsi to měl pojištěný? Měl jsi to pojištěný i havarijně nebo jen obyč pojistka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 pojištění to je na oboje, pokud to likvidátor s pojištovnou prohlásí za totálku, tak se budu dotazovat o náhradu škody po tom spisovateli, kterej by potřeboval řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.