Přejít na obsah

Zelená Kokta :))

Doporučené příspěvky

Tak Vás všechny zdravím po dlouhé době mé nečinosti. Takže čím tak začít :D . tak to vezmem na body jak naši milí páni policajti:)

1.Nesvitilo mi ovladaní klimy a k mé smůle tam nebyla 5W5 žárovka ale nějaka málá sviň* :D tak nakonec sem ji vyrval i s paticí a podle patice mi chlápek dal stejnou ledkovou a vualá ovladaní svití i když to je strašná bludička a budu muset asi sehnat silnější:) uživatel Závodník MAREK je hááááj*l a furt se mi smál že mi to nesvití!!!

2. Nefungujici čidlo teploty hračka za 130 korun a o litr víc spotřeba benzínu to potěší:) Zatím ještě neopraveno ale v tydnu jdu na to. Mimochodem VAG je super věc:D

3. Nasvícení kufru přez bíly led pásek jednoduchá věc a velice užitečná večer když něco hledáte v kufru třeba i při večerní vymeněně kola nemusíte hledat při mobilu:)

To by mohlo byt asi tak všechno co sem za ten čas co sem tu nebyl udělal snažím se co nejvíc to jde nějak vymýšlet tak se s Váma podělim o to co je v plánu:D

1. Vstřikovaní z 2 litru benzinu

2.Sporotvní svíčky

3. AirBox pryč a za váhu vzduchu pěknou hrušku

4. vyčistit klapku (to je kamen urazu)

5.Hudba

6.vyfuk z nerezi a udělany nerezovy tlumič kopie originalu s přepažkama:)

post-32453-0-94114100-1384115316_thumb.jpg

post-32453-0-38661900-1384115331_thumb.jpg

post-32453-0-10372800-1384115367_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Buď zdráv nedaleký sousede !

Ani nevíš jak jsem rád,že jsi se o mě zmínil ve svém vlákně a ještě víc jsem "rád",že ti to už svítí :angry:

Podsvícení kufru dost dobrý ! Já tam mám takovou "žlutou" bludičku. :D a ještě se tu klukum pochlub,že si dostal pokutu za modré světla ! :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Pár nových fotek aby se neřeklo:) Jinak ovladani klimy už má silnější žárovku a svití krasně i ve dne:) a chudák bobek už mrzne venku ale zase na sněhu se chová slušně zadek pěkně ulítne když chci a přidržím si to ručkou jak potřebuju a na dvoječku celou zatačku na štorc :wub: Jinak jestli by mi někdo poradil jaké stěrače by jste doporučili na octavii (bezraminkové) byl bych rád kdyby někdo poradil:) Děkuji :rolleyes:

post-32453-0-55760200-1385916459_thumb.jpg

post-32453-0-68928900-1385916510_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem loni kupoval stěrače v Lidlu (bezraménkové) a slouží dobře a předtím jsem měl Škoda bezraménkové, které asi vyrábí Bosch :) . Jinak bych se tě chtěl zeptat, proč chceš dávat vstřiky z 2 litru? Myslíš že s nima motor pojede lépe? :)

Odkaz ke komentáři

Asi zkusím ty boshe nechci kupovat nějake z benzínky... :rolleyes: a ty vstřiky no tam je toho víc jsou to vstřiky,sportovní svíčky a sáni vzduchu přez hrušku někde v masce nejspíš pod chladičem aby to přisavalo uplně chladný vzduch a nedocházelo tak ke vznětu benzinu dřív než má byt:) no a doufám že to pojede líp :lool: nechci z toho žádny závoďák ale nevadilo by mi kdyby to bylo o trochu svižnější :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak ve čtvrtek lehky ťukec se stromem...V zatačce smyk a už sem to nevybral a dostal to předek přesně na čumák:/

ŠKODY

Promáčkla výztuha

Předni naraznik asi v ha*zlu

Blinkr a světlo KO

maska total

Hold jednou to přijít muselo :lol: tak pozor na těch cestách ať nás neni víc pánove přeju hodně štastných zimních kilometrů :rolleyes:

post-32453-0-98907200-1386538459_thumb.jpg

post-32453-0-62673800-1386538494_thumb.jpg

post-32453-0-88075000-1386538510_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak po zvedlé kapotě za jízdy už to jde jen k dobrému:) Vyměněné čelní sklo ( teď už připojištěné brzo!) :D nová výztuha předního narazníku, dopasovaný nárazník po nehodě se stromem, nové čidlo teploty, palivovy filtr,nové blinkry. Teď už chybí jen nová kapota s maskou. Naštěstí sem našel krasnou ve stejné barvě skoro za rohem od domu jenže chlapek za to chce nelidské peníze. Ale zase je to v barvě! :) :D Pár fotek pro info:)

post-32453-0-62352600-1388350812_thumb.jpg

post-32453-0-85388400-1388350843_thumb.jpg

post-32453-0-93423700-1388350859_thumb.jpg

post-32453-0-81321400-1388350870_thumb.jpg

post-32453-0-56668300-1388350893_thumb.jpg

post-32453-0-18916800-1388350903_thumb.jpg

post-32453-0-51369500-1388350945_thumb.jpg

post-32453-0-05473200-1388350958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
  • Vytvořit...