x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Dodo Supernatural Medium Clay obsahuje 3x 80gr stejné hrubosti prvotřídní kvality. Na clay čištění se použije vždy 80gr a ostatní claye zůstávají nerozbalené. To je rozdíl od ostatních dodo clayů, které jsou v jednom kusu. Medium-střední hrubost je vhodná pro dekontaminaci nikdy neleštěných, neclayovaných a hodně zanešených laků. Doporučujeme Dodo Born Slippy lubrikaci. Jeden balíček 80gr lze použít několikrát, až do úplného zanesení. Balení je tedy velmi ekonomické. Upraveno Září 25, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Zde je důvod, proč je dobré clayovat i okna. To je pouze ze zadního okna Hondy CR-V. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 ploykarbonátu světel neuškodí? okna chci udělat určitě, protože je mám dost jetý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) Zde je důvod, proč je dobré clayovat i okna. To je pouze ze zadního okna Hondy CR-V. true, true, zadní sklo na combajnu největší humáč, mnohem horší než třeba dveře či předek auta .. zítra budu taky clayovat asi tak zkusim udělat fotku jak bude vypadat moje zadní okno, teď při mytí je cejtit že je na něm sajrajt.... Ještě bych se chtěl zeptat co s clayem po aplikaci? Posledně jsem ho nastříkal lubrikantem a hodil do pytlíku a uzavřel ale to nebylo ono tak předpokládám že je lepší ho nechat pořádně vyschnout Upraveno Září 30, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 ploykarbonátu světel neuškodí? Co tím myslíš? Ještě bych se chtěl zeptat co s clayem po aplikaci? Posledně jsem ho nastříkal lubrikantem a hodil do pytlíku a uzavřel ale to nebylo ono tak předpokládám že je lepší ho nechat pořádně vyschnout Já z něj udělám kuličku a dám ho do takové krabičky kde ho zavřu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Myslí tím jestli to nepoškrábe plast na světlech... Clayuju i světla a v pohodě, je pravda že je mám dost dojebaný, poškozenej ten vrchní lak do hloubky rád bych to řešil ale nevím jak ale to jsem OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) Aha. Clay světlům pomůže. Ale nezapomenout mazat mazat a mazat. Ať to klouže.. ;) Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 tak, to jsem se chtěl optat, protože jsou i chemie (třeba i voda do ostřikovačů), které narušují polykarbonáty a nerad bych odrovnal bixenony :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Se vším co pracuji až na aktivní pěnu na kamiony, která je PH 12 :D, mám vše PH neutrální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tady je pro porovnání fotka claye po vyčištění zadního okna u OIIc a to jsem to řádně umyl a použil i ironX... Jo a clay funglovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Jestli můžu za sebe ,tak určitě používat medium ,ten Dodo Juice Supernatural Detailing Clay není tak účinej. Ten kdo vymyslel clay ten byl fakt hlavička ,žádná jiná chemie mi nevyčistila odrazku v difuzoru od výfukových splodin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 JJ, toho jsem si všiml když jsem ho objednával že jsou dvě verze medium a detailing, vzhledem k tomu že neclayuju pravidelně vzal jsem medium a oproti basic of bling ktery jsem vzal jako na seznámení se s clayem je toto trošku jiný level 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Clayoval jsem O2 kombi poprvé v červnu, když jsem koupil detailing věcičky a na kastli jsem toho moc nepochytal. Na skla jsem to nezkoušel. Chci se zeptat. Vyčistí to skla od té vrstvy co je mimo stírací plochu. Ještě zkusím předtím použít izopropyl, protože s pucováním skel narozdíl od karosérie (zde Dodo sour power, slipy + supernatural medium clay, lime prime, blue velvet, red mist tropical) mám problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Měl bych dotaz, na novej lak po cca 1 měsíce od splichnuti použít clay mediun nebo radsi ten nej měkčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 urcite nepotrebujes medium a i tak si myslim ze na laku za mesic toho clayem moc nenachytas... já clayuju dvakrát do roka a krom spodku dveří a zadního okna a vrat není moc co clayovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Teď budu objednávat novou lubrikaci tak přemýšlím jestli znova Born Slippy nebo tu novou Supernatural clay lube Refill tu třetí Supernatural Ferro Lube Iron Removal považuju za zbytečnou , pokud používám Ferrous Dueller a navíc není v ekonomickém balení koncentrátu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Čubečník si ji už objednal mám ji doma a musim mu ji předat :D asi to bude super poprosím ho o urychlenou recenzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Ahoj kluci mam problem... zacinam s cistenim auta a ktery clay a lubrikant mam koupit... Pomer cena vykon... 1. http://www.detailingshop.cz/clay-a-lubrikace/564-autoglym-clay-100g-stredne-tvrdy-clay.html a nebo 2. http://www.detailingshop.cz/clay-a-lubrikace/773-dodo-juice-supernatural-medium-clay-240gr-stredne-tvrdy-clay.html a lubrikant http://www.detailingshop.cz/clay-a-lubrikace/267-dodo-juice-born-slippy-refill-clay-lube-250ml-koncentrat.html Je nejaka lepsi varianta claye a lubrikanta... dik za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Z vlastní zkušenosti můžu doporučit ten SN Clay od Dodo, k tomu buď Born Slippy lubrikant nebo je lube i v SN verzi. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 P2p mam novy sn clay navic, tak kdyztak napis sz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Hele, jaká je normální spotřeba na jedno auto (OIIc) toho lubrikantu? Mně po dnešním clayování zůstalo z toho půllitru lubru zhruba tak 150ml; dával jsem moc, nebo jsem šetřil? A je fakt, že jsem fakt nechápal, kde se ten bordel v tom laku bere. Clay vypadal fakt pekelně špinavě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 To je asi normalni na auto tyhle velikosti. Da se spotrebovat i min po trose cviku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 hele u lubrikace je fakt lepší s ní nešetřit, nicméně já když clayoval poprvý tak mi zbylo taky tak nějak. Ono taky záleží na lubrikaci třeba BoB mi přijde že lubrikuje hůř než Born Slippy u který mám spotřebu menší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Ja delal nekolikrat s born slippy a 2x s hotovou sn lube. Ty mi prijdou v podstate stejny na praci. S BoBem sem nedelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Taky mě nenapadlo lubrikovat BOBEM :D ale prijde mi lepší dodržovat produkty určené k daným procedurám což je born nebo sn born :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Neplet si to s Bob detailerem. Existuje i bob lube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.