Přejít na obsah

Sraz Prostějov

Petr SR

Doporučené příspěvky

Děkuji všem za účast nečekal jsem to a velice mě to potěšilo

____________________________________________________________________________________________________________________

<<13.10.2013 Petr SR >>

Milí octavia kamarádi vše se rozhodlo: 19.10. 2013 13:00-13:30 se sjedeme na parkovišti u Okay elektra Plumlovská ul. Prostějov. Je to vedle Intersparu. Pojedeme na vyjížďku kolem Plumlovské přehrad, podivat se třeba i k zámku Plumlov a doladime to na místě, dnes jsem zjistil že to parkovišátko u přehrady zpoplatnili 30Kč. Poté odjezd do občerstvovny Koliba u Tří Králů Prostějov. Ač sem tak hojnou účast nečekal, a musel jsem přehodnotit plán. Ovšem Příjemně mě to překvapilo a na Vás všechny se těším. Petr_SR

Odkaz ke komentáři

19.10 to jsem v pv a solo, tak jestli bude slušně protáhnu ještě rapida za váma B)

Bylo by super kdyby jsi taky dorazil, jinak aby jsi nebyl sám se Škodovkou, tak že bych taky dojel užovkou co mám po dědovi? :D

Cest, zatim to vypada ze budu moct, pokud to tak zustane, rad se pridam. !!

Pokud ti to výjde, tak to bude super :palec: , však pak dáš vědět ;)

Jinak já jsem si před chvílí uvědomil, že budu možná 19. 10. v Ostravě :( , ale radši bych jel na sraz, tak snad mi to výjde ;)

Odkaz ke komentáři

a je tam ještě něco v provozu nahoře u přehrady? na kolik to cca plánuješ? poO?

Ještě se to tu moc neřešilo ale viděl bych to poobědě :-) u přehrady toho moc v provozu neni, zjišťuju podrobnosti o restauračce... ...nevim jak teď funguje Pácl v Plumlově a jestli je z Oazy nadobro nightClub, jistotu vidim třeba v Kolibě u Tří Králu Prostějov Plumlovská ul. KDO Má nějakej nápad sem s nim :-) ať se nám srázek všem líbí ;-)

Odkaz ke komentáři

Bylo by super kdyby jsi taky dorazil, jinak aby jsi nebyl sám se Škodovkou, tak že bych taky dojel užovkou co mám po dědovi? :D

Pokud ti to výjde, tak to bude super :palec: , však pak dáš vědět ;)

Jinak já jsem si před chvílí uvědomil, že budu možná 19. 10. v Ostravě :( , ale radši bych jel na sraz, tak snad mi to výjde ;)

Toš to je smůla ale snad to vyjde...

Odkaz ke komentáři

Petře, výběr místa bych nechal na tobě, přeci jen jsi místní, tak to znáš líp. My jezdíme na jídlo jen k Ječmínkovi, tak se nám to líbí a chutná :)

Konny na to ani nemysli! Honzajs pojede z Ostravy na sraz do PV a ty se zdekuješ do OV, NIC! Sifon, dva :lol:

Honzajs39 - samozřejmě přijeď a vem sebou i Libora Kraťase :pivo:

Odkaz ke komentáři

Toš to je smůla ale snad to vyjde...

Petře, výběr místa bych nechal na tobě, přeci jen jsi místní, tak to znáš líp. My jezdíme na jídlo jen k Ječmínkovi, tak se nám to líbí a chutná :) Konny na to ani nemysli! Honzajs pojede z Ostravy na sraz do PV a ty se zdekuješ do OV, NIC! Sifon, dva :lol:Honzajs39 - samozřejmě přijeď a vem sebou i Libora Kraťase :pivo:

Musím to nějak zařídit abych mohl přijet, protože do té Ostravy se mi vůbec nechce :( a navíc ten sifon mě hodně láká :lol: .

Jinak souhlasím s tebou Peťo (Garrett), že výběr místa bude dobré nechat místním nebo těm co Prostějov dobře znají a ví, kde se dá dobře najíst ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...