Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Týýý jo, tak to si fakt budu muset zařídit, protože to vypadá, že bude dost hojná účast a rád bych se ji taky zúčastnil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Marto jedes a hotovo bo nepojedu z Vyskova sam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Nevytváříte na mě nátlak že? Jinak neboj Mišo, sám bys určitě nejel..., ale zatím tak z 80% pojedu taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Nooo, zatím to opravdu vypadá na to, že by nás tam mohlo být hodně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 a je tam ještě něco v provozu nahoře u přehrady? na kolik to cca plánuješ? poO? Viděl bych to kolem poO kolem 13. v provozu je v Plumlově Pácl, na Plumlovské ul v Prostějově je 100% v provozu Koliba u tří králů určitě Smíchovskej zámeček určitě Kovárna, v mostkovicích možná ranč a možná koliba u čápa... Tak já bych se rád přijel podívat z Ostravy za váma :-) teda pokud to nebude vadit . Jednoznačně přijeď! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Manželky a děti bereme? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 já ne, ale možu vzít psa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 ja jedu solo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Takže už vím, že 100% jedu s váma na sraz , jen mám teď dilema, jestli mám jet octou nebo jestli mám ještě před zimou vytáhnout ''užovku'', aby Jim nebyl sám se Škodovkou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 a je tam ještě něco v provozu nahoře u přehrady? na kolik to cca plánuješ? poO? Nahoře myslíš u hráze? Tak tam je touto dobou prd. Pochybuji, že ten stánek u hráze funguje. Naproti snad funguje bufet na panelu u vrbiček, ale jídlo nic moc, to samé občerstvení v kempu u žraloka. Tak jedině směrem k Plumlovu u pláže u Valáška. Tam je bordel. No vlastně restaurace. :lool: Pak až v Plumlově osvědčená restaurace U Páclů. Jinak na sraz bych se mrkl, ale doufám, že to tam nebude jen o tuzingu a duc duc technu z otevřených kufrů jak je na srazech zvykem. To by se mě zvedl taky kufr. :lool: Doufám, že bude i nějaká rozumná debata o technice, opravách, dílech, phm, olejích, nářadí, detailingu atd. Tak pokud by to mělo být i gastronomický, tak mimo Ječmínek na Újezdě a Kolibu na Plumlovské, kde jsou i minipivovary , tak ještě v Krasicích U Dudka (super pivka a grilované věci) a Kovárna. Nově stojí za pozornost i U Hudečků vedle zimního stadionu (majitel původně provozoval Dvojku a nyní ještě Smíchovský zámeček). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 ka-spel: určitě přijeď taky, protože to žádný tuzing sraz nebude, ale jak už bývá zvykem u ''Škodovkářů'' bude tam nějaká rozumná debata o technice, opravách, dílech, phm, olejích, nářadí, detailingu atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 ka-spel: určitě přijeď taky, protože to žádný tuzing sraz nebude, ale jak už bývá zvykem u ''Škodovkářů'' bude tam nějaká rozumná debata o technice, opravách, dílech, phm, olejích, nářadí, detailingu atd. pak jo. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Hudeček vzál Gól? tak pak určitě k němu! takže msím sundat OBi mračítka, chormový kliky, chormový koberečky, shrablo na sníh a pivní odkladiště z kufru než dojedu? : :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 tak tak Jime, ja uz na tom taky pracuju :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 takže msím sundat OBi mračítka, chormový kliky, chormový koberečky, shrablo na sníh a pivní odkladiště z kufru než dojedu? : :lol: Přesně tak, jinak ti bude auto okamžitě odebráno a ''odtuzingováno'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak mozna se prijedem podivat z Ostravska k vam ;-) jeste to upresnime kolik aut ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 ja se tez hlasim,ze se ukazu ;) toz se mnou pocitejte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak mozna se prijedem podivat z Ostravska k vam ;-) jeste to upresnime kolik aut ;-) To bude supr :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak to vypadá že to bude chtít nějaky větší parkoviště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) A velkou hospodu Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Koliba na Plumlovske je dost velka hospoda:) Vypada to opravdu na velikou ucast,tak snad se zadari... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 já si prosím vystavit omluvenku na špinavost vozu, ted jsem se vrátil z obhlídky a je jako prase a příští týden stihnu akorát doladit ty škody od poslední poruchy-mechanik mi tam nechal bordel a neopravil čelo, co dostalo ránu od přejetýho lana :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Na to, že to bude první sraz v Prostějově, bude účast opravdu perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 No pěkně ten srázek rozjíždíte že bych se za váma taky otočil .... Nechcete někdo (Petr SR) aktualizovat v prvním postě seznam účastníků zájezdu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Jak pise Alessi, ten seznam ucastniku by to chtelo Alessi,brnaci by mohli taky prifrcet mate to co by kamenem dohodil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Ten seznam v prvním přízpěvku je hodně dobrý nápad Alessi: jak píše MiR, nebylo by špatný, kdybyste vy Brňáci taky přijeli, máte to jen o kousek dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 ok, im in, připište si mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.