Zivosek Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Zdravim ve spolek, tady bych vam chtel predstavit svoji eReSu :). Predevcirem jsem si ji poridil, je to moje druhe auto po Rapidu(r.v. 1989), takze vernost znacce zustala. Je to rok 2008, benzin, 115tkm najeto, ve velice dobrem stavu. Dlouho jsem vybiral, az nakonec splnila vsechny moje kriteria tahle kraska. Jsem z ni uplne uneseny, je to proste parada. Tady nejake fotky z prvni vyjizdky: Plany do budoucna: hlavne to nikdy a nikde nerozstrelit, uzivat si jizdu jak jen to jde a mozna jine kola nebo nejake drobnosti, ale to az po zime.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 vítej, auto je tak ať slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 moc pěkný, jestli to není tajné kde si ho koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 nadherna kara nech sluzi k radosti inak tie kola jej pristanu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 moc pěkný, jestli to není tajné kde si ho koupil? Nejspíš tady: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/13676193?goFrom=list 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tyjo ta cena jde pěkně dolu...nojo vylezlo nový RSo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Také ti gratuluji k pekne rs motor je opravdu paráda a je v celku i spolehlivý takže přeji mnoho stastnych km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Diky vsem, doufam ze bude slouzit dobre :). Jinak je to presne ta, kterou daval jirka3. Ted jeste musim sehnat zimni kola a gumy. Cetl jsem ze oproti normalni octavii ktera ma kola (plechace) 6,5 x 16 ma RS jen 6 x 16, opravdu to tak musi byt nebo je to jedno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Mrkni do velkýho TP, tak máš vypsaný všechny povolený velikosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Nechci kecat ale myslim, ze mam v tp oba rozmery z toho jeden je urcen jen na zimaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Moc pěkná, original Zustand a to se při koupi cení! Ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Díkes :) A tady fucking weather edition <_< Jsou to teda nakonec plechy 6x16 s pneu 205/55, tak jak to je v TP A poridil jsem si na zimu i zasterky dopredu, at to aspon trochu chrani ten lak. A na jaro chci poridit 18ky z fl a nove loga dopredu, dozadu i na kola. Ted jen prezit tu poje*anou zimu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Pěkná , Blue Race je nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Díky. Tak po zime se zacina konecne neco dit, mame najeto 10tis a musim zaklepat bez jedine chybicky, v servisu na garancce menili akorat svicky. A na novou sezonu byla jako prvni na rade poradna ocista jak zvenku tak zevnitr, osetreni kuze a podobne. Delal jsem to asi dva tydny zpatky, ale nemam z toho bouzel fotky. Pak jsem objednal nove loga dopredu, dozadu a na kola a taky prilepil spz bez tech hnusnych ramecku. Je to bez toho fakt super :) A kola nechavam zatim porad tyhle 17". Chtel jsem ty 18" Neptuny, ale nevim no, nechci at je to moc tvrde. Prece jen ty nase cesty nejsou nic moc a najezdim toho celkem dost. Co vy, jake mate zkusenosti s jizdou na 18" kolech? Jinak na tento rok je par napadu co bych chtel zrealizovat: udelat denni sviceni na mlhovkach, poradne vycistit lak (clay), v interieru mozna radicku z OIII, mozna volant a moc bych chtel ten novy klicek. A treba me jeste neco napadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) a palivák a vzducháč si neměnil, doporučuji a je dobře že vyměnili svíčky. 17" či 18" se sportovním podvozkem(ten rozdíl 17 vs 18 tam fakt moc velký není) po hezké cestě pěkný, ale po městě kde jsou všude díry, tak prostě mě z toho bolí člověk :( zlaté 16" na normálním podvozku. jinak pěkná rska. Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Ahoj,tak tady se nekdo uz ma;-) me taky ceka servis a uz se tesim na nej! ;-) Koukam T na spz odkud jsi? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 17" ci 18" na sportovnim/RS podvozku rozdil 0. Na mensich kolech jsem nikdy nejezdil, takze porovnani nemam. Ale rozdil pokud bys sel o palec vys proste nepoznas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Rozdíl poznáš vždy, i malé 16" mi po přechodu z 15" přijdou hrozně tvrdé a to nemám sportovní podvozek ;) Za mě: Pro styl 18" určitě ano. Pro pohodlí 17" max. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Rozdil 17" a 18" pouze vzhledem k velikost disku jako takovyho na RS podvozku je opravdu minimalni. Ve hre je x dalsich faktoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 přesně tak miku... zkoušel sem i na týden dát na svoli laurinu 18" siriuse ze superba a praktický to samé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jete zminim, co se tyce pouzity kol v umernosti s "opotrebovanim" - tedy jestli auto (komponenty s tim primo spojene) na 15" trpi min nez vuz s 18" disky. Mam sport. podvozek, tedy totozny s RS vyjma brzd, jezdilo 120tkm na 17" v lete i zime, pote 17" zima/18" leto. Revize podvozku je nutna az ted co mam 214tkm (vrzu zepredu a to prakticky ze dne na den). Jinak vse puvodni, bez sebemensiho problemu. Je to solidne postaveny auto. Faktem je, ze si davam pozor, auto je soukrome. Nicmene 70% mesto (Praha). Myslim, ze to vydrzelo vic nez jsem myslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 marekczek: Tohle nemenili, ale rikal jsem jim at vymeni vse co je potreba, takze to asi jeste nebylo nutne, teda doufam. princes: Bydlim kousek od Opavy a ty? Tu tvoji bych nekdy rad videl na zivo :) Jinak diky moc za nazory, necham si to jeste projit hlavou a uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Tak jsem si dneska udelal radost ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Neptuny nadherne kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Budou vypadat dobre v bile barve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Jj myslim ze k te modre to bude pecka :) akorat nevim jake krytky sroubu, na obautodilech jsou jen cerne, svetle sede nebo tmave sede. Nejlepsi by byly asi bile, ale takhle nevim, mozna ta cerna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 nastrikej je sprejem a nebo nech stribrne ty srouby bez krytek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Prave ze ty srouby uz moc stribrne nejsou a navic mam jeste bezpecnostni srouby a ty jsou takove jakoby pozink, tak nechci at to tam tak razi. Ale asi to udelam tim sprejem normalne na bilo a bude, dobry napad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Tady nejaka lepsi fotka kol: Jsou celkem v dobrem stavu, dneska jsem je myl a zitra ma prijit ironx a clay, tak doufam ze je vycistim uplne :) Jinak jsem zkousel ty krytky, tady v origo sede: No a striknu je teda do bile, myslim ze tak to bude asi nejlepsi: Jeste by mozna nebylo spatne tam dat tyhle srouby, ktere jsou chromovane a zaroven maji zajimavy a pekny tvar: http://www.tuningshop.cz/autodoplnky-pro-exterier/kolovy-sroub-desetihran-m14x1-5x28mm-kuzel-60/ Akorat je problem, ze na tyhle kola maji byt srouby s dosedaci plochou koule a tyhle srouby maji kuzel. Nevim nemam s tim zkusenosti, ale myslim ze by to asi nedelalo dobrotu. Nebo myslite ze by to slo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Dneska bylo hnusne a strikat krytky neslo, tak jsem delal v interieru :) Drzi se mi daleko lip jak stara, je mensi a jde lip do ruky mi prijde. Srovnani se starou: A zitra je vplanu strikani krytek a clay kol, budu to delat poprve, tak jsem zvedavy jestli to bude opravdu tak ucinne jako v navodu tady na foru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.