Ir0nm4n Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Ahoj Takže pekne po poriadku, chcem v octavii II RS vymeniť predné tapacíry bez sound systému za tapacíry s sound systémom. Nenašiel by sa tu niekto kto také niečo už absolvoval ? prípadne niekto kto vie presne čo ma čaká a čo ma neminie. Napriklad či tam treba dáke zložité prerábky (kable, rezanie vnutra dverí...). Keby niekto vložil stručný popis respektíve návod ako na to bol by som mu vďačný. dik Ešte ma tak napadlo že sa asi nájdu aj zvedavci ktorí si položia otazku " Proč ten blb meni len predné?" No preto lebo zadné už sú vymenené Kable ponaťahované všetko už len predné dvere treba prerobiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Trochu zla sekcia, Navody a manualy je sekcia na hotove veci. Presuvam do O2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Ahoj Chlapi, prosím Vás kdo má funkční etku mohli by jste se mi podívat na název, číslo a cenu těchto dílů. Madlo řidiče spodek + vršek na čtyři el. okna, dveřní madla na ostatních dveřích jenom vršky a vše v černé barvě. Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 nez ti nekdo odpovi zkus BAZAR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest el Sii Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 ...že se blbě ptám...proč to potřebuješ? el Sii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 mám tam béžový a chci to změnit na černý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Ol@f ti radí dobře, bazar! Na orig díly budeš muset sáhnou hoodně hluboko do kapsy, už si to nepamatuju úplně přesně, ale jenom za kryt madla spolujezdce chtěli snad 1400,- Zadní kryty byla cena podobná. Paradoxně u řidiče, kde bych čekal že bude nejdražší, to bylo "jen" 900? Ty ceny ber velice hrubě orientačně, ale tehdy jsem z nich šel do kolen a obratem si ty madla nechal nalakovat u lakýrníka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Koukni na toto, třeba ti to pomůže. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2517 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Prosím o návod na demontáž tapecu dveří a vnitřních madel dveří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 nejlip stat se clenem klubu a mas pristup k dilenskejm priruckam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Ono stačí zadat do googlu "dílenská příručka Octavia II" a je to. Jinak členem klubu se může stát taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Jo dik,už jsem tu dílenskou příručku našel na share-rapid.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 kluci nevite kde tady najdu dilenskou přiručku na O2 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Ať nezakládám zbytečně nové téma...Kombinace světlý spodek palubky a tapecy + normální černé sedačky (viz inzerát bylo normálně možné objednat nebo to je předělávka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 No cece ja ti nevim je to zajimavej mix. Skoda ze neni vyfocenej vybavovej stitek z kufru/servisky clovek by byl hned moudrejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 myslim ze ne a nebo ma jine sedacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Auto z toho inzerátu už zmizlo, ale jediná možná kombinácia svetlý spodok palubky a tapecy + čierne sedadlá bol príplatkový paket Dynamic so športovými sedadlami vpredu a 3-ramenným volantom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 To bude možná ono, protože tříramínko skutečně měla a i v názvu tuším bylo Elegance Sport. Myslel jsem ale, že při paketu Dynamic býval interier komplet černý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Nenasiel som nic podobne a zakladat novu temu nechcem :) spytam sa riesil uz niekto vymenu vrchnej casti tapecov ? Nakolko mam tapece z combi a chcel by som prehodit tie vrchy za liftove (zadne tapece) tak ak ma niekto nejaky overeny system ako na to budem rad rad by som sa vyhol odvrtavaniu a naslednemu srobovaniu :( niekde som cital ze tie plastove ,,nity,, staci nahriat teplovzduskou no neviem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Je to v pohodě, měnil jsem si vrch u řidiče (klasika promáčklý loket). Na původní plastové nýty stačí alespoň fén, aby ten plast změknul a pak ty "roztavená kolečka" odštípat třeba štípačkama. Nasadíš nové vrchy a ty přitavíš obyč tavnou pistolí z hobby marketu za pár korun. Drží to perfektně. Stejný způsob jsem použil, když jsem měnil komplet lišty (nové lišty do původních tapeců, takže demontáž těch lišt původních). Chápu to dobře, že teď máš combi tapece a vrchy potřebuješ z liftu? Samostatně ty vrchy, co se týče zadních tapeců, sehnat nelze. Kup nějaké na vraku. Jinak vrchní díl u řidiče, nový, sehnat lze. Pokud se nepletu, zadní tapecy po FL mají ty vrchy tvrdé, u předFL byly měkčené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hokejka Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Nenasiel som nic podobne a zakladat novu temu nechcem :) spytam sa riesil uz niekto vymenu vrchnej casti tapecov ? Nakolko mam tapece z combi a chcel by som prehodit tie vrchy za liftove (zadne tapece) tak ak ma niekto nejaky overeny system ako na to budem rad rad by som sa vyhol odvrtavaniu a naslednemu srobovaniu :( niekde som cital ze tie plastove ,,nity,, staci nahriat teplovzduskou no neviem :( Keby si potreboval zadne tapacira tek mam na predaj. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21656&st=0&p=1424263 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Hokejka: vdaka ale mam cca 3 sady tapecov doma :D Sirmike: ja tapece mam doma ako som pisal vyssie. Len sa mi nedari zohnat zadne na lift (koza+SS) tak preto zvazujem prerabku :) keby dam tie koliky zavarit plastom ? Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Predbehol si ma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Zakapes to tou tavnou pistoli a bude to drzet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Dik za tip ;) skusim a uvidim i ked bych to radsej asi nechal prevarit plastom no neviem o kolko by sa to predrazilo kedze tavnu pistol mam doma :) Este sa spytam bude lepsie vymenit ten vrch alebo menit vypln kde je repro na SS ? Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Já měl štěstí, že jsem před časem sehnal samotné mřížky do tapecu pro SS, ale přehodit lze vše. Pokud budeš měnit pouze ty vrchy, tak tam je ten postup tavnou pistolí dostačující. Ale pokud bys nějak přehazoval čalouněné výplně, tak tam by byla lepší ta varianta přivařní plastem jak píšeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.