Přejít na obsah

Laurina 1.8 TFSI

Doporučené příspěvky

Máro, ses nějak rozjel. :pest: Ale já to chápu, auto stojí majlant a kvalita specielně u toho tvého poněkud pokulhává. Nicméně ten oloupaný lak nevidím na OII FL poprvé, třeba kolega v práci to má taky (i když v trochu menším rozsahu). :wacko: Ovšem ten to nijak neřeší - klasická záruka už mu proběhla a pak nejezdil do autorizáku, takže má utrum. Jediné, co na tom je dobrého, je to, že ten nárazník neprorezne. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

kurnik šopa, toto je prístup servisov, robím vo firme ktorá predáva poľnohospodárske stroje, tie traktory stoja rádovo viac ako tieto naše plechovky, ale keď príde zákazník, že po kúpe mu niečo nejde, tak sa reklamuje aj anténa na rádio!!! aby bol zákazník spokojný, aby len nepovedal nič zlé, aby to kúpil zase, aby si to kúpil aj niekto ďalší... od výrobcu je záruka jeden rok, keď je treba, reklamuje sa aj 1,5 roka starý stroj hocijakým spôsobom, len aby bol zákazník spokojný, predajcovia platia predĺžené záruky aj do 4 rokov, len aby bola spokojnosť a že sú tam súčiastky za iné prachy a tu sa budú brániť oprave za 5 korún... človek príde do predajne áut a je tam ako najposlednejší chudák... čím to asi tak je? :wallbash:

Odkaz ke komentáři

jasně, že bych za kus plastu vyhodil 1500kč nebo rovnou koupil do sbírky další airbag s novým logem ne? :D a ještě měnit logo na kolumbovi, s tím je moc práce :) stačilo se přemlouvat na vypálení 2 DVD na upgrade SW a map, protože to je strašnej device, možná kdyby tady byl v roce 2000 tak ok, ale ten krám se furt prodává do nových aut :D

Odkaz ke komentáři

Ved niektory chalani davaju na bag nalepku new loga a vypada to teda na nerozoznanie od originalu, aspon teda na prvy pohlad ;)

Tak na columbe to nie je az tak zlozite to nahratie loga, kazdy by ste chceli len vlozit flash-ku a nastavit ako uvodnu obrazovku a byt bez starosti ale to by ste museli kupit asi ine radio nie origo ;) :D

Odkaz ke komentáři

to nevím, něco dolepovat, to radši origoš...

mě by stačilo aby ten kolumb fungoval plynule, nerestartoval se a začal navigovat rychle jako mobil.... takže radši na něj moc nešahám, maximálně přepnu z USB na radio, občas zeslabím zesílím, či Julii řeknu adresu a ona furt mele, že nezná čísla popisné, navigace nahovno.

z SD karty nejde čumět na filmy, takže tam strkat historické media..... ale obraz to má slušnej.

Swing tedy odvedl daleko lepší práci z mého pohledu....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak ja z mojim kristofom nemam zatial najmensi problem :) sw mam v nom este povodny a nikdy sa mi este nerestartoval ani nezamrzol :) jedine co sa stalo bolo ze sekol pri prehravani dvd ale to bola chyba palenia nakolko som nedal pomalu rychlost :wallbash: navi sa mi chyta rychlo takisto prepocitavanie tras apod. Mobilna navi mi za nim ani z daleka nestiha :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak rychlejsie reakcie na dotyk by mat mohol to je pravda, no zatial mi staci a samozrejme je to prijemnejsie a dizajnovo krajsie riesenie ako prenosna navi ci mobil na palubke :D akurat je to zas vacsie lakadlo pre corkarov ale s tym uz clovek v dnesnej dobe musi tak nejak pocitat :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...