marekczek Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 díky. Pro pohádkáře: Furt si mě nesehnal ten hnědej volant s pádlama :D nebo jdou pádla dát i na 4 ramínko u S2 před FL? No jo trošku bordelu neuškodí ;) @lubinob když máš O2 scouta 2007/12 a dám tam můj volant s bagam, tak půjde multinfukce nějaká nebo ne? nebo bude mít airbag i jinou koncovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 nerekl jsem ti kde se mas ptat a kolik to ma stat?:-) tak se nevymlouvej:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Už bylo opravdu nutné umýt auto od Sprna, díky DJ tvrdému vosku to je opravdu rychlovka na 10 minut s PH šamponem. DJ vyčištěný a ošetřený sedadla. Vyfocený winter setup, nastavení ledek opravdu dle originálu z Číny a origoš lišta na kufr(celkem se mě líbí a zakryl sem škrábance). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Lišta je velmi pěkná, decentní. Hele, nechceš se stavit? Potřeboval bych to taky trochu umýt. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Najs ;) Škoda, že já k těm světlům nemám takové prostředky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Ty L&K kolesa proste parada!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Marku ty mas Hard Candy nebo SN vosk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 @pawouku jo jasně :D @raymon vypadají solidně no @mike Supernatural hybrid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Jj taky taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ty sedačky vypadají jsi myl poprvé od srpna? To s tím jezdíš jen když je sucho? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 to nevím jak to myslíš, s autem jezdím skoro každý den... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Myslel to tak, ze auto je v tomhle pocasi hned zajebany.. a jestli s nim jezdis denne a myl si poprve od srpna.. tak muselo teda vypadat A ta lista se mi u tebe taky libi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 (upraveno) No to je, ale tvrdej vosk tomu dost pomáhá, u předchozích aut kde sem ho nepoužíval, tak to bylo zajebaný o dost více. Oktávka je na ježdění a na rychlé přesuny, na nic jiného. Opravdu nejsem typ, který by každý měsíc myl auto a vysával, to fakt ne ;) Za to třeba auto preventivně servisuji a preventivně měním spotřební věci, na tom si potrpím. @laurin jj, jenom ta cena byla hořší, tak tomu bývá u origoš dílů. Ale alespoň pasuje přesně a oboustranka drží suprově od nich. Upraveno Prosinec 20, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Laurin pouzil presne ma slova :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 no nějak takto to vypadá, hold bílá. Ale komu to vadí že ;) mýt to stejně nemá cenu v tomhle počasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ahoj Máro, jakou teplotu LEDek nebo jaký typ jsi dal nad RZ? Že je to sufit atd vím, ale co jsem koupil minule byly do modra a to je hnus. Viz moje vlákno na zkoušku. Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Tak sem se dlouho rozhodoval, až sem vybral. Na zimu se mě original l@k cepeus 17" líbí, za to pallase na léto už tolik ne. Pallase už sou prodány, tak sem koupil orignály z Yeti opět v 17". Pneu budu objednávat v průběhu března GoodYear Efficientgrip Performance 225/45 R17 94 W. Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) celkem ji slusej nakonec teda goodyear misto dunlopek, jo? co si mel v uzsim vyberu? Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Jsou pekny, ale podle me jsou Pallasy hezci, ale to je vec nazoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) ok, kombinace se mě líbí taky, konečně jde u Škodovky vybrat více typů kol, nejradši mám originály. @ozi tyhle Goodyeary od začátku jsem je chtěl(mám je vyzkoušený, hoblík mě je i doporučil). Přemýšlel sem o těch dunlopech. Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 jasny, tak to jo, ja prave mylsle jestli si nevybiral ze 4-5 penu, jak jsem to mel ja loni ;) tech dunlopu bych se taky nebal jsou auper a priste bych sel znovu klidne do nich... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Pekna kola pane ;) Jake maji ET? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Ozáku nene, Sportkontakty sem nechtěl a nic jiného moc nebylo na výběr. Ještě sem koukal na ty Mišeliny 7,0J x 17“, ET 45 podle mě ok, pallasy měly ET 54. což Majku? :D Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Je skoda., ze neni nikde klidne i neofiko konfigurator OII, aby si clovek treba ty kola mohl prohlednout tak nejak pohodlneji:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Poobjednej si je a vrať je do 14 dnů a máš vyzkoušeno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Ou! :) Ja mam ET46 na Luxonech a je to teda tak akorat, predek vylezlej krasne tip top na muj vkus a na zadek netreba podlozkovy nesmysl. Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Len Luxony majú šírku 7,5J takže sú o 6mm viac von ako pri šírke 7,0J... preto mám 17-tky zo superba, tie jediné dáva škodovka 7,5J.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 (upraveno) Chlapy, já to nekupoval podle toho jak to bude/nebude vylejzat o to mě nejde, mě se prostě líbili a chtěl sem změnu. Podložky přímo nesnáším takže i tak ;) Jinak sem koupil xenonové výbojky, oproti seriovým Osramům opravdu rozdíl(ovšem na letáků píšou větší svítivost 70%, ale to je reklamní nesmysl). Svítí o dost běleji, intenzivně osvětlenou plochu osvítí rovnoměrně a o něco svítí dále, takže za mě super investice. K dálkovým NB ladí suprově. Opravdu nerozumím tomu, jak sem mohl jezdit na obyč osramy Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 odkud jsi je kupoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.