Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No na mě bylo upřímně těch funkcí až moc a funkce rádia není tak jednoduchá, jako na originálech, což mě moc netěšilo.. Proto jsem se ho nakonec rozhodl vyměnit, protože to byla jediná funkce, kterou jsem používal z 90% času..

Nicméně je to opravdu plug&play, stačí zapojit, rádio si samo nastaví uvítací obrazovku (logo Škoda), pak stačí jen nastavit podsvit, apod.

Zda nebude vybíjet baterii nezjistíš, ono upřímně cokoli vybíjí baterii není v pořádku - čili se s tím nepočítá. Z mé zkušenosti za měsíc používání je vše OK, dokonce naopak mi současné Bolero šťaví baterku během pár minut provozu bez zapnutého motoru, zatímco s tím Erisinem jsem mohl hrát klidně 2 hodiny a bez problémů.. :unsure:

EDIT: Lukáš byl rychlejší :)

Má pravdu, je třeba mít klíček v zapalování, jinak rádio nezapneš ;)

Odkaz ke komentáři

Díky za info, chlapi. 2 lidi na internetu právě psali, že čínský rádio jim tu baterii v Octavii vybíjí, šlo snad o rádio od audiosources.

A zkoušeli jste v tom televizi? Má mi k tomu přijít DVB-T tuner s diverzitními anténami, na střechu rozhodně nic dávat nebudu, tak jsem zvědavej, jestli to poběží, když to schovám někde do palubky.

Odkaz ke komentáři

No já k tomu původně dostal takovou tu spíše domácí malou magnetickou anténku. Když auto stálo a dal jsem ji na střechu, chytil jsem překvapivě vše v okolí (asi 16 programů). Pak jsem ale anténku chtěl trošku předělat tak, abych ji mohl mít vevnitř (čímž jsem ji zničil) a vevnitř ti to nechytne už nic...

Odkaz ke komentáři

Kluci, znovu prosím o pomoc:

Mám doma novou krytku bagu s chrom "úsměvem", na kterou chci dát nový znak. Potřebuji ji však na mém stávajícím bagu vyměnit. Najde se někdo, kdo za domluvenou finanční odměnu krytky na bagu vymění?

Nemohu jezdit bez bagu, proto jen osobně v Ostravě a okolí.

Díky! :palec:

Odkaz ke komentáři

Ale Bady není od Ostravy.. :unsure:

Co se znaku týče, objednal jsem další samolepící sadu z Číny, kterou mám na poklicích. Na volant jsem nový znak nalepil již dříve, vinou tvaru se ale po týdnu divně zkroutil. Nyní jsem z krytky vyloupl ten starý a upravil jsem tvar krytky pod znakem (původně kuželovitý tvar) co nejvíce do roviny tak, aby nový už držel bez zkroucení :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes udělal radost:

Dekorativní krytka klíče

Originál T10 modré žárovky pro xenony

K plánovaným kolům rovnou kryty šroubů

Konečně baterie s větší kapacitou

Skládací lopata

...a do sbírky pro radost modýlek Yetiho...

No a poněvadž se mi mou nesmírnou šikovností včera večer v zápalu úpravy krytu airbagu pro nový znak podařilo nedávno koupenou krytku (naštěstí jen za 100,- Kč) poškrábat tak, že je v autě už esteticky nevyužitelná, pro chrom "úsměv" jsem koupil za dobrou cenu rovnou celý bag :palec:

Odkaz ke komentáři

No on byl problém, že jsem při broušení té krytky na jedné straně "okousal" hranu. Proto jsem v zápalu včera večer začal hranu brousit - zkosil jsem ji. Hrana jako taková byla OK, no všiml jsem si, že jsem udělal po obvodu v horní části kolem znaku 2 škrábance. No a snažil jsem se je odstranit tak dlouho, až jsem to celé zmrvil úplně :wallbash:

Našel jsem aukci s bagem (starý znak, ale zato s "úsměvem") za 1700,- Kč (čili v přepočtu za cca 62€), za což myslím prodám i můj stávající bag bez "úsměvu" a nemusel bych na tom být moc ztratný.

Ale chtít 110€ jen za krytku, to je fakt na hlavu postavené.. :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...