Stickler Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 No na mě bylo upřímně těch funkcí až moc a funkce rádia není tak jednoduchá, jako na originálech, což mě moc netěšilo.. Proto jsem se ho nakonec rozhodl vyměnit, protože to byla jediná funkce, kterou jsem používal z 90% času.. Nicméně je to opravdu plug&play, stačí zapojit, rádio si samo nastaví uvítací obrazovku (logo Škoda), pak stačí jen nastavit podsvit, apod. Zda nebude vybíjet baterii nezjistíš, ono upřímně cokoli vybíjí baterii není v pořádku - čili se s tím nepočítá. Z mé zkušenosti za měsíc používání je vše OK, dokonce naopak mi současné Bolero šťaví baterku během pár minut provozu bez zapnutého motoru, zatímco s tím Erisinem jsem mohl hrát klidně 2 hodiny a bez problémů.. EDIT: Lukáš byl rychlejší :) Má pravdu, je třeba mít klíček v zapalování, jinak rádio nezapneš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 co je natom naopak dobre?Stahnes jakykoliv film z netu klidne avi,mpg atd das na flesku a koukas,nic nemusis vypalovat atd a funkce BT je dobra takze muzes klidne i volat nebo poustet pisne,je tady o tom tema tam se vse doctes tak mu tu zbytecne nespamuj ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Díky za info, chlapi. 2 lidi na internetu právě psali, že čínský rádio jim tu baterii v Octavii vybíjí, šlo snad o rádio od audiosources. A zkoušeli jste v tom televizi? Má mi k tomu přijít DVB-T tuner s diverzitními anténami, na střechu rozhodně nic dávat nebudu, tak jsem zvědavej, jestli to poběží, když to schovám někde do palubky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 ja mel audiosources a nic nevybijelo baterii,museli to mit nejak blbe zapojene a ta TV ti moc hrat nebude a uz vubec ne jak ji das pod palubku,bud u stojiciho auta,do jake rychlosti bude ta antena na TV? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 No já k tomu původně dostal takovou tu spíše domácí malou magnetickou anténku. Když auto stálo a dal jsem ji na střechu, chytil jsem překvapivě vše v okolí (asi 16 programů). Pak jsem ale anténku chtěl trošku předělat tak, abych ji mohl mít vevnitř (čímž jsem ji zničil) a vevnitř ti to nechytne už nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Jinak abyste neremcali, poslal jsem objednávku na 16" kola, dodání koncem ledna. Níže plánovaný vzhled během následující sezóny (+ boční lišty, které mám nyní na laku) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 co se stalo? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Nic, postavil jsem si hlavu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 ...včera přišel malý Ježíšek... :) Šťastné a veselé všem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 jéééé, to je super ježíšek, to chci na jaře spáchat taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 parada :) stastne a vesele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Kluci, znovu prosím o pomoc: Mám doma novou krytku bagu s chrom "úsměvem", na kterou chci dát nový znak. Potřebuji ji však na mém stávajícím bagu vyměnit. Najde se někdo, kdo za domluvenou finanční odměnu krytky na bagu vymění? Nemohu jezdit bez bagu, proto jen osobně v Ostravě a okolí. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 A ten novy znak mas odkial? Myslim, ze BadyS to tu niekomu menil, no nie som si isty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Ale Bady není od Ostravy.. Co se znaku týče, objednal jsem další samolepící sadu z Číny, kterou mám na poklicích. Na volant jsem nový znak nalepil již dříve, vinou tvaru se ale po týdnu divně zkroutil. Nyní jsem z krytky vyloupl ten starý a upravil jsem tvar krytky pod znakem (původně kuželovitý tvar) co nejvíce do roviny tak, aby nový už držel bez zkroucení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Badys je tuším Frýdek a v Ove se pohybuje. Bral jsem od něj nějaké dily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Fakt? Já od něj kupoval park. senzory, které ale vezl Vášovi, čili upřímně ani nevím, ale tak nějak mi přišlo, že je někde od Čáslavi, či tak někde.. Zkusím mu napsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 zrejme si nefotil co a ako si upravoval na tej krytke aby drzal znak? vies mi pripadne aspon poslat link na ten znak z ciny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Badys je od Ostravy tady a umi to,tak mu zavolej nebo napis ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Už jsem mu napsal, díky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 pak hod info a foto jak to budes mit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Jasně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak jsem si dnes udělal radost: Dekorativní krytka klíče Originál T10 modré žárovky pro xenony K plánovaným kolům rovnou kryty šroubů Konečně baterie s větší kapacitou Skládací lopata ...a do sbírky pro radost modýlek Yetiho... No a poněvadž se mi mou nesmírnou šikovností včera večer v zápalu úpravy krytu airbagu pro nový znak podařilo nedávno koupenou krytku (naštěstí jen za 100,- Kč) poškrábat tak, že je v autě už esteticky nevyužitelná, pro chrom "úsměv" jsem koupil za dobrou cenu rovnou celý bag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 ...ta posledna veta :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Škoda slov :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 No preto mam dost respekt pred takymito upravami Inak videl som cely kryt bagu s novym znakom, bez usmevu (na citigo), ale nejakych 90€ mi pride za neho strasne vela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 No on byl problém, že jsem při broušení té krytky na jedné straně "okousal" hranu. Proto jsem v zápalu včera večer začal hranu brousit - zkosil jsem ji. Hrana jako taková byla OK, no všiml jsem si, že jsem udělal po obvodu v horní části kolem znaku 2 škrábance. No a snažil jsem se je odstranit tak dlouho, až jsem to celé zmrvil úplně Našel jsem aukci s bagem (starý znak, ale zato s "úsměvem") za 1700,- Kč (čili v přepočtu za cca 62€), za což myslím prodám i můj stávající bag bez "úsměvu" a nemusel bych na tom být moc ztratný. Ale chtít 110€ jen za krytku, to je fakt na hlavu postavené.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 90€ s postovnym, uz som to upravil, som myslel, ze to je viac :) ...no aj tak je to velaaaa. http://www.ebay.com/itm/AIRBAG-ABDECKUNG-DECKEL-COVER-Skoda-Citigo-CI-TIGO-CITI-GO-/261344030320?pt=DE_Autoteile&hash=item3cd9516e70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 dávat 2k za kus plastu, tak to radši tam budu mít tedy zeleny logo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Ved to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.