princes Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Po shlednuti na pc tak cerna a cervene trmeny ;-) stribrne pro me nevyrazne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Díky za názory :) Čím více názorů, tím lépe, ale jsem skoro rozhodnut pro černá kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 nejjednodušší budeš mít předělat firemní logo do černo-černé, ať ti to ladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Myslim že by nemusely vypadat špatně antracitový kola, případně černý, se střibrnými třmeny a pokud chceš červenou, tak třeba použít červený čepičky ventilků? Nebo na červeno dát na brzdičích takový ten poohýbaný "drát" co je vidět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Díky za názor :) Třmeny jsou zatím jen vize, na fotomontáži vypadají hezky v červené, ale v reálu by to mohlo vypadat lacině. Důležitá je barva kol (a jsem s vaší pomocí rozhodnut, že to budou černá), třmeny vyřeším až na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Udelej jeste vizualizaci stribrna kola a cerveny trmeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Však tu mám na předchozích stranách - a je to dost laciné ;) Kdybych šel do stříbrných, pouze se stříbrnými třmeny. S černými buď stříbné, bílé, nebo červené - to posoudím až v reálu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Aaaah, uz jsem to nasel, sorac, nejak se mi to nenacetlo... kazdopadne stribny alu + stribrny trmeny, tak to je presne moje gusto! Ja jeste premyslim, ze na leto dam svoje do te svetle modre, coz od stribrne neni az tak daleko, jeste uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Děkuji za názor pane :) Přesto jsem asi rozhodnut pro černá - k bílé + k plánovanému stylingu se hodí, design je shodný (= hezký) a na rozdíl od stříbrných nebudou na každém rohu. Každopádně Čínské šmejdy jsou poslány, dopoledne jsem byl na PPL a prodejci jsem poslal údaje k platbě na mail. Tak snad bude vše OK a já se budu moci konečně odpíchnout z místa a uzavřít velké poučení dobudoucna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 ...Drobný report signálu: Rádio je poslouchatelné, ale především ve městě. Např. v Ostravě je E2 na 100%, Kiss také, Orion jde taky, Helax rovněž 100%, Radiožurnál, F1 a Impuls je s dobrým signálem skoro všude.. V menších městech je E2 neposlouchatelná, místy úplně šumí, ostatní zmíněné, s výjimkou Radiožurnálu, Impulsu a F1, hrají dobře, jen občas poškrčí.. Na vedlejších cestách mimo město záleží na lokaci, obecně ale skoro všechno poškrkává Na dálnicích je signál velmi proměnlivý, místy na 100% a o kilometr dál šumí - zde je to nejhorší.. I tak je poslouchatelný natolik, abych prut nevracel, no poněvadž samotný žralok nepřijímá de facto nic a nebýt mé vnitřní duální antény, rádio nehraje vůbec, o víkendu zkusím nahodit můj právě vyrobený patent :) : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Tak, dnes jsem provedl 2 změny: 1) Zatím zkušebně, ale zřejmě natrvalo jsem vyměnil K&N filtr zpět za originální. Faktem je, že jsem nezaznamenal žádné zvýšení výkonu a upřímně ani změnu zvuku a co jsem četl na internetu, v případě TSI motorů se pouze zvyšuje riziko poškození turba a kvůli senzorům se do motoru stejně nedostane více vzduchu, ba naopak, může to elektroniku mást. Cestou z garáže domů jsem nezaznamenal žádný rozdíl, paradoxně mi přišlo, že to jede o něco lépe, ale to je asi jen sugesce 2) Dokončil jsem svůj pekelný výtvor pro příjem rádiového signálu :lool: Na fotce to sice vypadá hrozivě, no lepidlo jsem použil pouze pro přichycení drátků před zakrytováním. Jinak je vše poctivě připájeno. Spolu s tímto jsem střešní anténu do rádia opět zapojil jako hlavní a mou vnitřní jako duální (doteď jsem to, kvůli zcela nulovému příjmu té střešní, měl zapojeno naopak) a koaxiál, vedoucí k té duální v palubce, jsem pro jeho délku namísto "klubíčka" smyčkou natáhl uvnitř palubky tak, aby případně také "cestou" něco málo chytil. Výsledek není nijak markantně odlišný, ovšem rádio je poslouchatelnější, alespoň ve městě. Dlouhodobě budu signál opět sledovat, ale s výjimkou stále špatně hrající Evropy 2 (signál se však také trošku zlepšil) bych za cestu po městě signál přirovnal k běžnému střešnímu prutu = bez problémů, pouze občas skoro neznatelně "škrtne". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Tak, monolog pokračuje.. Poněvadž byla má stará stropnice očividně neprodejná, rozhodl jsem se k dlouho připravovanému činu - stropnici jsem vzal, stáhl jsem z ní látku, očistil, nastříhal, koupil lepidlo ve spreji a čalounění začalo. Dnes již více nestihnu, ale projekt začal A-sloupky. Jako vždy jsem kriticky viděl po potažení chybičky, v autě se ale docela ztratily a jsem upřímně překvapen, jakou změnu taková pitomost udělá :) B a možná i C-sloupky zase příště, látky je zatím dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Stickler tak toto je príjemný projekt :) dúfam že sa ti podarí ho dotiahnuť do úspešného konca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 hele to vypadá dobře, ty chyby nejsou vidět ... jen tak dál. máš foto v autě? co je to za látku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Díky kluci, s pokračováním určitě počítám, jen už není čas rozebírat B-sloupky a do velkých C se mi už nechce, navíc nevím, zda na ně látka vystačí :) @surfman: Výše jsem to psal - z mé staré stropnice Classic, kterou jsem před pár měsíci vyměnil za plnohodnotnou stropnici (se zadním světélkem a s "tunelem" uprostřed), jsem strhl látku, protože stropnice jako taková byla neprodejná. Nicméně chyby překvapivě nejsou v lepení, ani v rozích, tam se mi to upřímně docela povedlo, vše vypadá 100% "slícované". Chybičky jsou v látce samotné, zůstaly na ní zbytečky molitanu, které jsem následně kartáčoval pryč. Mikro částečky tam však zůstaly a tak po lepení jednou za čas je malinkatá "boule" - v autě to ale naštěstí vidět skoro není :) Foto z auta nemám, jen jsem to tam nacvakal - někdy dodám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Ten molitan tam je kvůli rádiusům a tažnosti, tedy možnosti tím potáhnout profily. Se divím, že ti to šlo. Ale pokud budeš dělat C a možná i B, tak ho tam nech, jinak to nepotáhneš. Ale hezká práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 páni, toto by mohla byť celkom pekná verzia na 16-ky :) sorry za OT, ale ty si pred časom riešil kolesá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Díky ;) Ta látka je hodně elastická sama o sobě, molitan netřeba. Když neberu v potaz to, že by s molitanem byla látka hrozně tlustá, ani ho nešlo nijak rozumně ze stropnice stáhnout. Naopak jen místy škodí, kdy se pórovitě "roztrhl" a částečky molitanu zůstaly na látce, což dělá nejen neplechu, ale dost špatně se z ní dostává pryč EDIT @seib: díky za odkaz, ale design se mi vůbec nelíbí a navíc jsou to stejné šmejdy, jaké jsem si původně koupil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 trochu omyl, sorry zdalo sa mi, že Škodovka také nevyrábala... keby boli origo, by som ich bral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Je a jo, je to tlustý, ale na B sloupku a hlavně C sloupku jsou rádiusy extrémní a obávám se, že tam skončíš. Já měl co dělat s pravou hovězinou. Ale třeba ti to vyjde. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Já myslím, že to půjde :) Velký rádius je i na jedné straně A sloupku, ale lepidlo látku drží přesvědčivě, neměl by snad být problém. Ale uvidíme, prioritou pro mě byly A sloupky, zbylé zkusím a uvidíme ...a pokud se přinutím, v létě vše půjde do černé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Přikládám slíbené foto z interiéru (bohužel ale na fotce není látka příliš rozeznatelná - jen v plném rozlišení). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 ty jo ;-) uzasne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Děkuji pane :) Jinak kluci, zajímal by mě ještě názor davu :) Orámování středobasů a basáků se mi líbí, dnes mě jen napadlo, zda není orámování výškáčků moc.. Líbí se mi to, ale napadlo mě i toto, proto by mě zajímalo, jak to z dostupných fotek vidíte vy. Vyjma 2 výše uvedených fotek, kde to je rovněž vidět, pro připomenutím posílám ještě dříve publikované fotky nových tapeců. Předem díky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 ja bych to sundal ;-) uz je to moc dle meho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Žejo.. Ty středobasy a basáky se mi líbí, je to dost kontrastní a tak to působí jako hliník, ale ty výškáče jsou utopené a moc kontrastně "nesvítí". Tak to z výškáčů sundám - obecně celá ta horní linie je už obyč černá a trošku to narušuje čistotu :) Díky za utvrzení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Tie tvoje malé detaily urobili s tým interiérom veľké zmeny k lepšiemu . A s tým orámovaním súhlasím s princesom :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 tak tak mas tam aj chrom klicky a ten hlinikovy ovladac na svetla tak s tim oramovanim to uz je moc ;-) bez toho to bude cistejsi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Tak jsem rád, že nemám jen klasickou schízu :) Repráčky mám už nahoře a jdu to sundat Původní koncept byl, že budou všechny repráky orámované, ale přesně jak píšeš - jednak je toho nahoře už moc a jednak, jak jsem psal, je celá horní linie (výdechy, apod.) v černém plastu, toto trošku vyčnívalo a bilo se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 tak tak ;-) bude to mnohem stylovejsi ;-) fakt znova to musim rict!Ses borec a fandim ti! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.