Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Děkuji za názor pane :)

Přesto jsem asi rozhodnut pro černá - k bílé + k plánovanému stylingu se hodí, design je shodný (= hezký) a na rozdíl od stříbrných nebudou na každém rohu.

Každopádně Čínské šmejdy jsou poslány, dopoledne jsem byl na PPL a prodejci jsem poslal údaje k platbě na mail. Tak snad bude vše OK a já se budu moci konečně odpíchnout z místa a uzavřít velké poučení dobudoucna ;)

Odkaz ke komentáři

...Drobný report signálu:

Rádio je poslouchatelné, ale především ve městě. Např. v Ostravě je E2 na 100%, Kiss také, Orion jde taky, Helax rovněž 100%, Radiožurnál, F1 a Impuls je s dobrým signálem skoro všude..

V menších městech je E2 neposlouchatelná, místy úplně šumí, ostatní zmíněné, s výjimkou Radiožurnálu, Impulsu a F1, hrají dobře, jen občas poškrčí..

Na vedlejších cestách mimo město záleží na lokaci, obecně ale skoro všechno poškrkává

Na dálnicích je signál velmi proměnlivý, místy na 100% a o kilometr dál šumí - zde je to nejhorší..

I tak je poslouchatelný natolik, abych prut nevracel, no poněvadž samotný žralok nepřijímá de facto nic a nebýt mé vnitřní duální antény, rádio nehraje vůbec, o víkendu zkusím nahodit můj právě vyrobený patent :) :

post-28923-0-35818800-1391105142_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak, dnes jsem provedl 2 změny:

1) Zatím zkušebně, ale zřejmě natrvalo jsem vyměnil K&N filtr zpět za originální. Faktem je, že jsem nezaznamenal žádné zvýšení výkonu a upřímně ani změnu zvuku a co jsem četl na internetu, v případě TSI motorů se pouze zvyšuje riziko poškození turba a kvůli senzorům se do motoru stejně nedostane více vzduchu, ba naopak, může to elektroniku mást. Cestou z garáže domů jsem nezaznamenal žádný rozdíl, paradoxně mi přišlo, že to jede o něco lépe, ale to je asi jen sugesce

2) Dokončil jsem svůj pekelný výtvor pro příjem rádiového signálu :lool:

Na fotce to sice vypadá hrozivě, no lepidlo jsem použil pouze pro přichycení drátků před zakrytováním. Jinak je vše poctivě připájeno.

Spolu s tímto jsem střešní anténu do rádia opět zapojil jako hlavní a mou vnitřní jako duální (doteď jsem to, kvůli zcela nulovému příjmu té střešní, měl zapojeno naopak) a koaxiál, vedoucí k té duální v palubce, jsem pro jeho délku namísto "klubíčka" smyčkou natáhl uvnitř palubky tak, aby případně také "cestou" něco málo chytil.

Výsledek není nijak markantně odlišný, ovšem rádio je poslouchatelnější, alespoň ve městě. Dlouhodobě budu signál opět sledovat, ale s výjimkou stále špatně hrající Evropy 2 (signál se však také trošku zlepšil) bych za cestu po městě signál přirovnal k běžnému střešnímu prutu = bez problémů, pouze občas skoro neznatelně "škrtne". :ph34r:

post-28923-0-02018600-1391259351_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak, monolog pokračuje..

Poněvadž byla má stará stropnice očividně neprodejná, rozhodl jsem se k dlouho připravovanému činu - stropnici jsem vzal, stáhl jsem z ní látku, očistil, nastříhal, koupil lepidlo ve spreji a čalounění začalo. Dnes již více nestihnu, ale projekt začal A-sloupky.

Jako vždy jsem kriticky viděl po potažení chybičky, v autě se ale docela ztratily a jsem upřímně překvapen, jakou změnu taková pitomost udělá :)

B a možná i C-sloupky zase příště, látky je zatím dost.

post-28923-0-61393600-1391343523_thumb.jpg

post-28923-0-14730500-1391343531_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, s pokračováním určitě počítám, jen už není čas rozebírat B-sloupky a do velkých C se mi už nechce, navíc nevím, zda na ně látka vystačí :)

@surfman: Výše jsem to psal - z mé staré stropnice Classic, kterou jsem před pár měsíci vyměnil za plnohodnotnou stropnici (se zadním světélkem a s "tunelem" uprostřed), jsem strhl látku, protože stropnice jako taková byla neprodejná.

Nicméně chyby překvapivě nejsou v lepení, ani v rozích, tam se mi to upřímně docela povedlo, vše vypadá 100% "slícované".

Chybičky jsou v látce samotné, zůstaly na ní zbytečky molitanu, které jsem následně kartáčoval pryč. Mikro částečky tam však zůstaly a tak po lepení jednou za čas je malinkatá "boule" - v autě to ale naštěstí vidět skoro není :)

Foto z auta nemám, jen jsem to tam nacvakal - někdy dodám :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky ;)

Ta látka je hodně elastická sama o sobě, molitan netřeba. Když neberu v potaz to, že by s molitanem byla látka hrozně tlustá, ani ho nešlo nijak rozumně ze stropnice stáhnout. Naopak jen místy škodí, kdy se pórovitě "roztrhl" a částečky molitanu zůstaly na látce, což dělá nejen neplechu, ale dost špatně se z ní dostává pryč :palec:

EDIT @seib: díky za odkaz, ale design se mi vůbec nelíbí a navíc jsou to stejné šmejdy, jaké jsem si původně koupil ;)

Odkaz ke komentáři

Děkuji pane :)

Jinak kluci, zajímal by mě ještě názor davu :)

Orámování středobasů a basáků se mi líbí, dnes mě jen napadlo, zda není orámování výškáčků moc.. Líbí se mi to, ale napadlo mě i toto, proto by mě zajímalo, jak to z dostupných fotek vidíte vy. Vyjma 2 výše uvedených fotek, kde to je rovněž vidět, pro připomenutím posílám ještě dříve publikované fotky nových tapeců.

Předem díky za názory :pivo:

post-28923-0-35003100-1391359241_thumb.jpg

post-28923-0-10353000-1391359246_thumb.jpg

post-28923-0-17804700-1391359250_thumb.jpg

post-28923-0-98417900-1391359253_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Žejo.. Ty středobasy a basáky se mi líbí, je to dost kontrastní a tak to působí jako hliník, ale ty výškáče jsou utopené a moc kontrastně "nesvítí". Tak to z výškáčů sundám - obecně celá ta horní linie je už obyč černá a trošku to narušuje čistotu :)

Díky za utvrzení :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem rád, že nemám jen klasickou schízu :)

Repráčky mám už nahoře a jdu to sundat :palec:

Původní koncept byl, že budou všechny repráky orámované, ale přesně jak píšeš - jednak je toho nahoře už moc a jednak, jak jsem psal, je celá horní linie (výdechy, apod.) v černém plastu, toto trošku vyčnívalo a bilo se to.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...