Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Rozhodně je mohu doporučit, sedí naprosto perfektně a drží, nic neuhýbá :)

Za největší neduhu bych od začátku považoval potah předních opěrek hlavy, na nich je na první pohled znát, že je to jen potah - proto je chci časem nechat obšít.

Za druhou neduhu vnímám zadní stranu předních opěradel, kterou nedomysleli a potah nekopíruje to vybrání - čili tam plandá. Na pohled to vidět není, ale když se toho dotkneš, cítíš, že je tam ještě několik centimetrů velká rezerva.

Třetí nedomyšlenou částí bylo nedostatečné naříznutí potahu zadního sedáku zespodu v místě, kde jsou háky na uchycení sedáku. Okamžitě se po vyklopení potah začal trhat, proto jsem ho v tom místě ořízl a po obvodu toho otvoru přilepil - vidět to není, protože je to zespodu a už to funguje 100%.

Možná posledním místem, k němuž mám menší výhrady, je potah na zadní straně zadních opěradel směrem do kufru - uchycení asi lépe vymyslet nejde, no z kufru je znát, že se jedná o potah a navíc je po sklopení sedadel citlivější, než originální čalounění kobercem. Plánuji, že možná koupím takový typ koberce a lepením, či suchým zipem ho přichytím na ten potah, aby to vypadalo jako originál..

Jinak jsem opravdu spokojen, většina míst sedí na 100% a lidi by ani netipovali, že se jedná o potahy - a to ani pohodlím.. :) Na druhou stranu jsou dost drahé, origo kožený interiér z druhé ruky seženeš levněji, no zase bez možnosti individualizace, no..

Odkaz ke komentáři

No kdyz jsem koukal na cenovku tak je brutalni... To radeji komplet Lak s kuzi v elektrice... Resim to protoze elektriku mam, ale polokuze by se hodila... Tak nejak to smeruji do komplet LaKu... K tomu mi chyby jenom kuze... Jinak vse mam. Vcetne praveho samozatmavovaciho vnejsiho zrcatka... :lol: a to se casto nevidi...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...