tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Denis ešte menší majú naši doma v Rapide variantu 63kW ;) a na bežné jazdenie v pohode stačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Jo ták, takže na pohled na šicí stroj jsi zvyklý - takže rychlé pruhy na něj lakovat nemusím, uff 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Nejde o motor, ten sa predvadza inde nie na zraze v zamberku ;) pokial teda nehovorim o farebnych plastoch atd ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ale my si z tebe jen utahujeme a ze sebe si utahuji taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 iba dodám aby som si tam nepriniesol 5 kíl blata čo sa tam dovtedy nazbiera a ani lakovat nemusím :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Na tom něco bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Denis ja som mieril na teba :D ty si pisal o motore prvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Tak že to nebude o motorech, je mi jasné - ale že neoplastovaná "jednadvojka" vypadá hrozně, to je bohužel jasné taky :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 zoženieme plast z 2,0 TSI? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ved si daj plaketku S-line a hned mas minimalne 6valec :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) :D proč ne :D Dnes se mě chlap, očumující mé auto, zeptal: "Tam máte dvoulitr v dieselu?" Já mu raději odpověděl jen "Nene, je tam benzínové TSI" :D PS: S-line nakonec není, vymyslel jsem něco jiného - Lukáš dnes viděl :) Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 neeee, nema rad RS blbustky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Maro a kdo tu cosi vravi o RS? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Jo na nej si pamatuji :D nejak moc lidi ti to ocumuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 2.0 TSI je jenom RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Luki: :D sem tam :) Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 to som si neuvedomil :) tak teda 1,8 :D mensi plast o "2 deci objemu... alebo skôr PLOCHY" snáď prežije 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Šmarja, neblbni, vždyť mi to svou váhou sebere aspoň 40 koní! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 čiže ty ideš nato takto? :D takže teraz som dostal skvelú myšlienku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Co, nakonec se chytneš lumiho návrhu? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 neeee :D sprav z toho Coupe-Cabrio a hneď budeš mať + 110HP :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 2.0 TSI a 1.8 tsi ma stejný plast a motory SOU ze stejne radY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 :D No ono by možná stačilo vyhodit tu mezipodlahu + milion dalších nesmyslů a vyměnit si ty balónové pneumatiky s pradivným profilem, které mi auto zpomalily na polovinu :D O hubnutí nemluvím, to nehrozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Omlouvám se, že se vracím zpátky k interiéru, když se momentálně řeší něco jinýho. :) Ale to prostě nejde nepochválit! Taky chcu takovej, až budu velkej! :D Vážně paráda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 :D Moc děkuji, pane Jsem fakt rád, že se líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Pls dotaz k tem sedackam... Potahy MAD... nekrabati se ti to nejak nebo mas nejaky nazor na ty potahy jak se jevy po case... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Rozhodně je mohu doporučit, sedí naprosto perfektně a drží, nic neuhýbá :) Za největší neduhu bych od začátku považoval potah předních opěrek hlavy, na nich je na první pohled znát, že je to jen potah - proto je chci časem nechat obšít. Za druhou neduhu vnímám zadní stranu předních opěradel, kterou nedomysleli a potah nekopíruje to vybrání - čili tam plandá. Na pohled to vidět není, ale když se toho dotkneš, cítíš, že je tam ještě několik centimetrů velká rezerva. Třetí nedomyšlenou částí bylo nedostatečné naříznutí potahu zadního sedáku zespodu v místě, kde jsou háky na uchycení sedáku. Okamžitě se po vyklopení potah začal trhat, proto jsem ho v tom místě ořízl a po obvodu toho otvoru přilepil - vidět to není, protože je to zespodu a už to funguje 100%. Možná posledním místem, k němuž mám menší výhrady, je potah na zadní straně zadních opěradel směrem do kufru - uchycení asi lépe vymyslet nejde, no z kufru je znát, že se jedná o potah a navíc je po sklopení sedadel citlivější, než originální čalounění kobercem. Plánuji, že možná koupím takový typ koberce a lepením, či suchým zipem ho přichytím na ten potah, aby to vypadalo jako originál.. Jinak jsem opravdu spokojen, většina míst sedí na 100% a lidi by ani netipovali, že se jedná o potahy - a to ani pohodlím.. :) Na druhou stranu jsou dost drahé, origo kožený interiér z druhé ruky seženeš levněji, no zase bez možnosti individualizace, no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Myslím ze kvalita není špatná, Na rovinu si řekneme co předvádí kožený sedačky z premiovek a6 apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Kvalita je rozhodně OK, třeba stehy nedělají to, co tobě :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 No kdyz jsem koukal na cenovku tak je brutalni... To radeji komplet Lak s kuzi v elektrice... Resim to protoze elektriku mam, ale polokuze by se hodila... Tak nejak to smeruji do komplet LaKu... K tomu mi chyby jenom kuze... Jinak vse mam. Vcetne praveho samozatmavovaciho vnejsiho zrcatka... a to se casto nevidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.