MaroCZ Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 kdyz Tomiq prirodni hnedou, tak ja ... tak ja budu davat na auto pancir :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 (upraveno) Mi ho pro změnu poserou ptáci, stojím pod stromem :D Upraveno Prosinec 6, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 to si taky zapis do TP :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) ...taková typická adventní neděle... :D Dnešní deník prací: 1) Opraven výfuk. Zdálo se mi, že v jeho spodní části (v místě spoje koncovky s výfukem) vidím saze. Dnes jsem proto musel sundat nárazník, abych se k tomu dostal a opravdu - tmel zrovna moc kvalitní není, začal se drolit. Proto jsem už s předstihem koupil nějakou "spešl" hliníkovou pásku na výfuky o délce 1 metru, která by se měla po nalepení teplem postupně stáhnout. Vše hezky utěsnila, takže výfuk by měl být zase v pořádku - bohužel, tím, že není koncovka originál, průměrem nesedí tak, jak má.. 2) Přeleštěna zadní světla, lak už dozrál, takže aby byla hezky lesklá tak, jak mají být. Tím malinko zesvětlala, leštil jsem tak, aby byl lak rovnoměrný. Hnusně bylo i dnes, takže fotky jsou stále "ponuré", ale ještě jsem něco málo vyfotil: 3) Nevím, zda si vzpomínáte, jak jsem asi před měsícem psal o tom, že mi nějaký idiot na parkovišti odřel nárazník: ...dnes jsem se konečně dostal k tomu, abych opravu dokončil - poté, co jsem před pár týdny odstranil čmouhy a škrábanec zabarvil lakovou tužkou, dnes jsem lak zbrousil a přeleštil. S výsledkem jsem spokojen :) Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Kolikrat si to auto uz mel rozebrany? Ten lak fakt super, na fotce neni vubec videt, co v realu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 No, hodněkrát :D V reálu malinko ano, ale jen z úplného detailu - barva lakové tužky totiž paradoxně neladí s barvou laku, je světlejší. Ale co se týče třeba rovnosti povrchu, kdyby měla laková tužka shodný odstín, nebylo by vidět nic ani v detailu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Jojo co sem slysel tak paradoxne lakova tuzka skoro nikdy netrefi odstin, je lepsi si nechat namichat barvu. Tak to je fajn, je skoda ze takovyhle sluzby oprav laku nenabizi zadna lakovna, vsichni chtej lakovat celej dil coz je drahy jak prase :( A jelikoz mam skrabance temer vsude taky by to bylo na celolak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 To asi jo, je to docela pakárna, no.. Trvá, něž to nalakuješ, na mokro přebrousíš a pak přeleštit. Většina lidí se spokojí jen s přelakováním tou tužkou, no to kolikrát vypadá ještě hůř, než před tím (většinou na metalízách).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 jojo tuzkou sem zkousel na predchozim aute (svetle modra metla) a vypadalo to daleko hure nez predtim a to sem delal jen dubky po sutrech a pak nejaky skrabance na prednim narazniku. No ted sverim do detailingove pece SirMikovi a verim ze to bude daleko lepsi nez ode me :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Kdybych řešil každou díru v laku po kameni, tak bych se asi musel zbláznit :D Auto má najeto 60 tisíc a předek je z poloviny otřískaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 No ja mam 230tkm a kapotu, blatniky, sloupky a kus strechy mam fakt posetou silene az me to stve Kdyby jich bylo treba 20-30 je to ok, ale pres 60 uz me prijde moc..Holt moje nemoc perfekcionalisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Vždyť to mám po 60 tisících stejné - díry jsou všude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Aby byla údržba úplná, obnovil jsem už poškozené chrom lišty na ovladači oken :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 to tam bylo origo nebo si to dodelaval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Jojo co sem slysel tak paradoxne lakova tuzka skoro nikdy netrefi odstin, je lepsi si nechat namichat barvu. Tak to je fajn, je skoda ze takovyhle sluzby oprav laku nenabizi zadna lakovna, vsichni chtej lakovat celej dil coz je drahy jak prase :( A jelikoz mam skrabance temer vsude taky by to bylo na celolak Nenabizi a vedi proc - vem si tu casovou narocnost. Vzdyt by jim to 95% lidi nezaplatilo, kdyby jim servis rekl cenu. Jinak retuse lakovkama na tmavsich barvach jsou za trest. Vysledek pro oko nikdy nebude takovej jako treba zde na bile. To proste neni realne. Stickler: Super prace na tech svetlech, vypada to fakt hodne dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 @Laurin Klement: To jsem samozřejmě dodělával, v tomto tvaru origo neexistuje ;) Ale těší mě, že to vypadá natolik věrně, že si nejsi jistý :D @SirMike: Konečně někdo světla taky pochválil - děkuji, jsem rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Fakt moc se mi líbí ten perfektně hladký povrch, vypadá to jako až skleněně a vůbec ne plastově. Zajímalo by mě, jak to vypadá, když světla svítí. Takhle jak jsi to vyfotil je to na mě možná až moc tmavý, na druhou stranu je to jen fotka a hlavně za alespoň trochu lepšího počasí to bude vypadat zase o level výš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Svítící pak mohu taky vyfotit :) Ale jinak souhlas, ono za tohoto počasí fakt vypadají tak divně zašedle tmavá, snad se někdy umoudří počasí, abych mohl udělat lepší fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Pro sira Mika: Dnes jsem udělal jen rychlé foto a bohužel pouze mobilem, proto je kvalita bídná. Někdy udělám lepší, no výjimečně byly lepší světelné podmínky a tak je vidět i reálněji odstín světel (ty tmavé "fleky" jsou jen odrazy, byl tam členitý terén) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Si nemůžu pomoct, ty zadní lampy vypadají tak nějak Made in PRC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 a někdo má vybavu již od začátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) Počítáš mezi výbavu i motor? edit: přidán emotikon, aby to nebylo pochopeno nesprávně Upraveno Prosinec 8, 2014 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 To vis nekdo to ma ty dodelavky jako konicek a nekdo jako nutnost protoze na vybavu nebyli ze zacatku penize :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Auto dodělej si sám... mě to třeba taky vyhovuje, do auta si dodělám co chci, stojí to pár korun, jen si občas musím počkat, ale lepší, než ty peníze prochlastat:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Ty jo Sticklere... ta oprava skrabance na narazniku je paradni! To klobouk dolu. Cim jsi tu nadmernou vrstvu laku z tuzky nakonec sundaval? Rucne nejakou abrazivni pastou? Nebo strojne nejakym kotoucem s plstni a pastou na vrtacce na maly otacky? Fakt paradni korekce!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Diky :) Jak jsem psal, po vytvrzení jsem to přebrousil 2000 šmirglem a pak jen přeleštil klasickou leštěnkou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Rucni prace? Nebo nejaky strojni pomocnik? Pokud rucne, tak smirek 'pod vodou' na nejakem tvrdem podkladu, nebo klasicka houbicka na nadobi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Normální papírový šmirgl a samozřejmě jen ručně, při té kvalitě laků na náraznících bych strojním leštěním jen spálil, či odloupl barvu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Me teda kusy laku pri lesteni orbitalni lestickou nepadaji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Na mých náraznících stačí více přitlačit na hadr a už je barva dole (nadsazeně řečeno). Ten lak je děs, nemá ani miliontinu milimetru tloušťky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.