tomiq07 Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 teraz sa vyrábajú už iba NB Unlimited ;) ak ešte niekde sú NB + tak skladovky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Sticklere ja dnes v desti a tme take videl uplny ho*no a to mam skoro nove xenony :) V desti je to peklo no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Tak mas Miku neco špatně ;) jasné ze je méně vidět, ale furt dostatečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Díky za názory :) Miku, souhlasím, včera jsem se ptal otce, který má na OII fl taky xenony a potvrdil mi totéž, že byly zrovna takové podmínky, že nic neviděl ani on. Asi stejně ty žárovky koupím, nyní totiž špatně vidím i na suché cestě, kde nejsou čáry, a uvidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Tak když se do toho všichni tak pustili, tak také já jsem si pohrál s uvítací obrazovkou a už mám zase novou podobu :lool: Jinak chrom kolem tlačítek moc odrážel okolí a navíc je ta páska nanic, jak se trošku natáhla, vytvořily se na ní fleky, které při určitém světle byly vidět. Tak jsem zkusil stříbrnou pásku, která vypadá jako hliník (měl jsem jí dříve orámované mřížky repráků), no vypadalo to divně, moc se to neodráželo a bylo to zkrátka stříbrné.. Nakonec jsem tedy skončil u červené :D a spokojenost, konečně má středový panel taky něco červeného, tak jako lišty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Ta cervena sviti uz na tyhle fotce:) Ono se to nesmi s tim chromovanim a lesklymi plochami zas prehanet. Edit: tablet pitomej... Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Počkej, tu druhou část jsem pochopil, ale nějak větu jako celek už ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Áno :D Ono to ani nesvítí, je to stejná fólie, jaká je na lištách - to spíše přehání foťák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Tak dej celkovy foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 To jsem udělal, ale poněvadž jsem měl nějak blbě nastavený foťák, ani jsem to sem nedával, ta fotka je taková divná. Jen pro představu, jinak mohu vyfotit jindy za světla: Je to samozřejmě výraznější, než bez toho, je to spíše takový nápad. Sám si vždy na změny zvykám a zpravidla až po pár dnech jsem rozhodnut, zda to nechám, nebo to půjde pryč. Takže ani tady zatím nevím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 ... jsem si pohrál s uvítací obrazovkou ... Velmi peknee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Děkuji mistře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Je to pekne, libi se mi ta leskla tlacitka. To je opravdu povedene. Skoda jen, ze z te navi (obzvalst za takove penize) nejdou sloupnout ty nesmysly z roku 2003 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Děkuji Myslíš ty lesklé středy koleček, nebo červené orámování? :) Mi to tam nevadí, je to celkem málo výrazné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 fakt parada! Jen skoda toho pomerance na kenwoodu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Hele me se tahle folie v interieru odlupovala a vadilo mi, ze je trosku tlustsi a nesplyne tolik s podkladem. Samozrejme tedy mas mozna jinou. :) Hele myslim ty leskle stredy - to je topovka! Viditelne neviditelne - mohli si to odpustit :) A jak te tak pozoruji, tak to casem treba prelakujes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Děkuji kluci :) Pomeranč ten Kenwood má, to je pravda. Ale na lakování se zatím nechystám :D Ta fólie se mi neodlupuje, drží hezky. Na lištách ji mám, stejně jako ten "karbon", přelakovanou, ale samozřejmě trošku vystupuje, na těch hranách to ale ničemu nevadí (třeba u staré OII, kde jsem si lakoval dekor na leskle černou, jsem měl hrany v chromu a zalakoval jsem je do hladka). A na těch tlačítkách už vůbec ne, končí na úpatí hrany a tak vlastně hladce plynule navazuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Pekny, jen bych vyhodil ten drzak na mobil Podobnej jsem mel v roce 1996 na dancall 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Jo a mobil si budu při jízdě držet v ruce, že... :D Bohužel, jsou to praktické věci, kde se na estetiku nedá 100% hledět ;) To flockování mu pomohlo, ještě se musí dočkat koberečku, aby tam nebyly vidět ty hnusné šrouby :) Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 No jo, proc nemas nejake skryte HF a mobil v kufru? :) Jinak co treba vzit ten chrom ramecek kolem klimy co prodavaji treba na OB dilech a ten potahnout tou cervenou? Mozna by to nebylo vubec spatne... Takto ba tech tlacitkach se to me osobne zas tak moc nelibi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 No jo, proc nemas nejake skryte HF a mobil v kufru? HF je skryte v kenwoodovi :D ...tiez mam mobil v bunde, alebo v tom drziaku z OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Mike: Tak jsem to měl, dosud mám doma rámeček, který jsem si sám vyrobil - tenký asi 2 milimetry, hodiny poctivě broušený z jiného origo rámečku středového panelu. Byl nalakovaný na leskle černou a boky byly červené o tloušťce linky asi 1mm - čili mnohem decentněji, než v případě toho hodně širokého chrom rámečku, o němž píšeš :) Jenže i tak šel asi po 2 měsících z auta ven, bylo to laciné - toto je mnohem menší a neviditelnější, proto se mi to zatím celkem zamlouvá, no jak říkám, možná po 2 dnech bude fólie pryč, vždy mi chvíli trvá, než se rozhodnu - ale kdo nic nezkusí... :) ad HF: Ale vždyť mám komplet BT HF. Já ten držák používal, když jsem ještě neměl vestavěnou navi. Teď se ale hodí, když jsem déle na cestách, na kontrolu mailů a zpráv. Navíc by se mi ta patka z palubky už špatně sundávala a rámeček je taky vykousnutý - byla by to zase spousta práce a peněz vlastně jen pro ztrátu praktičnosti, i když ten držák teď používám jen sporadicky ;) Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 (upraveno) Tak mi v noci nějaká ku*va asi pěstí praštila do pravého zrcátka a mám prasklý kryt... Bože! Dej mi jednou možnost skopat podobné hajzlíky do bezvědomí!!!! Upraveno Leden 7, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 (upraveno) Ty vole čů**** no Nejhorsi na tom je ze s tim nic neudelas, to sou takovy veci ktery se na havarko nevyplatej Upraveno Leden 7, 2015 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 No a asi ani firma nebude chtít platit výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 to je jasny dokud to funguje tak firmy nic nemenej...ja bych tomu dal jeste jednu pesti az by upadlo cely a uz by to firma musela resit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 (upraveno) Zober nejaku tyc a rozmlat ho uz cele...to uz firma riesit bude, resp. poistovna :) Viem, blba rada, ale ja si zrejme takto vyriesim celne sklo, lebo tam mam skaredy tukanec a ani za nic to nechce praskat, ze by to islo na vymenu cez poistku :( P.S: ale samozrejme take ranne zistenie, to cloveka nepotesi, ludia su skratka....zial. Upraveno Leden 7, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 To fakt nepotěší.. asi to píchne u srdce, ale taky bych to řešil, jak říkají kluci..rozmlátit celé...mi se kdysi dávno někdo prošel po kapotě, ještě na starém autě, protože stálo u frekventovaného chodníku..nechápu jak někdo může ničit cizí auto pro zábavu nebo se na něm mstít :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 na to, ze parkujes jen venku? to mas jeste dobry. Dejou se horsi veci, viz Schavi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.