Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Díky za názory :)

Miku, souhlasím, včera jsem se ptal otce, který má na OII fl taky xenony a potvrdil mi totéž, že byly zrovna takové podmínky, že nic neviděl ani on. Asi stejně ty žárovky koupím, nyní totiž špatně vidím i na suché cestě, kde nejsou čáry, a uvidím :)

Odkaz ke komentáři

Tak když se do toho všichni tak pustili, tak také já jsem si pohrál s uvítací obrazovkou a už mám zase novou podobu :lool:

Jinak chrom kolem tlačítek moc odrážel okolí a navíc je ta páska nanic, jak se trošku natáhla, vytvořily se na ní fleky, které při určitém světle byly vidět. Tak jsem zkusil stříbrnou pásku, která vypadá jako hliník (měl jsem jí dříve orámované mřížky repráků), no vypadalo to divně, moc se to neodráželo a bylo to zkrátka stříbrné.. Nakonec jsem tedy skončil u červené :D a spokojenost, konečně má středový panel taky něco červeného, tak jako lišty :)

post-28923-0-73233400-1420553686_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To jsem udělal, ale poněvadž jsem měl nějak blbě nastavený foťák, ani jsem to sem nedával, ta fotka je taková divná. Jen pro představu, jinak mohu vyfotit jindy za světla:

post-28923-0-65232800-1420570526_thumb.jpg

Je to samozřejmě výraznější, než bez toho, je to spíše takový nápad. Sám si vždy na změny zvykám a zpravidla až po pár dnech jsem rozhodnut, zda to nechám, nebo to půjde pryč. Takže ani tady zatím nevím :)

Odkaz ke komentáři

Hele me se tahle folie v interieru odlupovala a vadilo mi, ze je trosku tlustsi a nesplyne tolik s podkladem. Samozrejme tedy mas mozna jinou. :)

Hele myslim ty leskle stredy - to je topovka!

Viditelne neviditelne - mohli si to odpustit :) A jak te tak pozoruji, tak to casem treba prelakujes :D

Odkaz ke komentáři

Děkuji kluci :) Pomeranč ten Kenwood má, to je pravda. Ale na lakování se zatím nechystám :D

Ta fólie se mi neodlupuje, drží hezky. Na lištách ji mám, stejně jako ten "karbon", přelakovanou, ale samozřejmě trošku vystupuje, na těch hranách to ale ničemu nevadí (třeba u staré OII, kde jsem si lakoval dekor na leskle černou, jsem měl hrany v chromu a zalakoval jsem je do hladka). A na těch tlačítkách už vůbec ne, končí na úpatí hrany a tak vlastně hladce plynule navazuje :)

Odkaz ke komentáři

Jo a mobil si budu při jízdě držet v ruce, že... :D

Bohužel, jsou to praktické věci, kde se na estetiku nedá 100% hledět ;) To flockování mu pomohlo, ještě se musí dočkat koberečku, aby tam nebyly vidět ty hnusné šrouby :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Mike: Tak jsem to měl, dosud mám doma rámeček, který jsem si sám vyrobil - tenký asi 2 milimetry, hodiny poctivě broušený z jiného origo rámečku středového panelu. Byl nalakovaný na leskle černou a boky byly červené o tloušťce linky asi 1mm - čili mnohem decentněji, než v případě toho hodně širokého chrom rámečku, o němž píšeš :) Jenže i tak šel asi po 2 měsících z auta ven, bylo to laciné - toto je mnohem menší a neviditelnější, proto se mi to zatím celkem zamlouvá, no jak říkám, možná po 2 dnech bude fólie pryč, vždy mi chvíli trvá, než se rozhodnu - ale kdo nic nezkusí... :)

ad HF: Ale vždyť mám komplet BT HF. Já ten držák používal, když jsem ještě neměl vestavěnou navi. Teď se ale hodí, když jsem déle na cestách, na kontrolu mailů a zpráv. Navíc by se mi ta patka z palubky už špatně sundávala a rámeček je taky vykousnutý - byla by to zase spousta práce a peněz vlastně jen pro ztrátu praktičnosti, i když ten držák teď používám jen sporadicky ;)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Zober nejaku tyc a rozmlat ho uz cele...to uz firma riesit bude, resp. poistovna :)

Viem, blba rada, ale ja si zrejme takto vyriesim celne sklo, lebo tam mam skaredy tukanec a ani za nic to nechce praskat, ze by to islo na vymenu cez poistku :(

P.S: ale samozrejme take ranne zistenie, to cloveka nepotesi, ludia su skratka....zial.

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

To fakt nepotěší.. asi to píchne u srdce, ale taky bych to řešil, jak říkají kluci..rozmlátit celé...mi se kdysi dávno někdo prošel po kapotě, ještě na starém autě, protože stálo u frekventovaného chodníku..nechápu jak někdo může ničit cizí auto pro zábavu nebo se na něm mstít :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...