Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Jinak nad tím stále přemýšlím a já to vidím takto:

Denony asi ne. Údajnou podrobností s Pegasusy jste mi je znechutili natolik (:D), že to ne :)

Neorigo kola.. Nevím, moc mě toho nezaujalo, třeba výše uvedená kola vypadají na pohled hezky, ale dle toho, co z neorigo kol vídávám na OII, myslím, že v reálu budou laciná.. :(

Proto se nyní spíše rozhoduji nad:

1) Těmi Seat koly - jsou drahá, ale atypická a líbí se mi. Potíž bude s výběrem barvy a pořád je to trošku risk

2) Nebo sázka na jistotu v podobě origo OIII kol Teron, která jsou levnější, snáze se shánějí a grafitová barva by jim slušela, no nejsou tvarově nepodobná těm kolům, která jsem dosud měl

Tak nevím :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

:D

Uznávám, že jsem poprvé v životě nedávno něčeho podobného využil (sice jen malou částku ale přece), ale jen díky opravdu velmi dobré koupi, které jsem chtěl hned využít. Jinak tomu moc neholduji a prodejce jsem předem varoval, že čekám na prodej kol a peníze budou dle možností :)

Mi to vždycky dlouho trvá, vím :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Abych si jen udělal ještě nějakou představu, zajímal by mě váš názor ještě na barevné kombinace :)

Pokud nenastane něco neočekávaného (a tím negativního), kola jsem si vybral - všem děkuji za názory, které mě inspirovaly :palec:

Teď ještě tu barvu... Bude to vlastně tak trošku naslepo, na lak je dám hned. Rozhodl jsem se, že vzhledem k tmavým doplňkům na autě, černým nábojům kol a červeným třmenům stříbrnou nakonec opravdu nechci. Je zkrátka taková fádní.. Poněvadž mě vyjma barevných výstřelků nenapadá nic, než grafit (černá by v tomto tvaru vypadala otřesně), váhám, zda ho nechat udělat klasicky s lesklým lakem, nebo v sametovém matu. Jak tmavý by ten grafit byl těžko říct, ale pro představu jsem něco udělal - a tentokrát na originální fotce, aby byla autentičtější :)

Co myslíte?

post-28923-0-76419400-1416602827_thumb.jpg

post-28923-0-15683900-1416603058_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...