Přejít na obsah

Moje stříbrnná

Doporučené příspěvky

Od koho mas potah

Maria Cavallo

měl jsem ho už i na Cordobě, byla červená, červenej :lool:

Protože je vyrezlý, nesjíždí se rovnoměrně tudíž je tam něco špatně. Tak vyrezlý kotouč už si rantl ani nikdy neudělá a bude to horší a horší. Mě se tohle začalo dělat taky, měl jsem totál zarezlý spodní vodící kolík na obou stranách. Tak sem se rozhodl pro komplet repas zadních brzd, ale nakonec z toho sešlo dal sem tam jiný brzdy ;)

No jen blbni, že to budu muset dělat, nemám kde :-(

Si snad postavím garáž, ale kde :-(

Odkaz ke komentáři

:lool: tak já tě nechtěl nijak strašit, je to jen a jen tvoje věc, zda se tomu chceš věnovat ;) Já jen konstatoval, že to je prostě začínající problém. Jinak to není nic složitého dát to do kupy a určitě se najde místo i člověk, který ti to eventuelně udělá.

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

:lool: tak já tě nechtěl nijak strašit, je to jen a jen tvoje věc, zda se tomu chceš věnovat ;) Já jen konstatoval, že to je prostě začínající problém. Jinak to není nic složitého dát to do kupy a určitě se najde místo i člověk, který ti to eventuelně udělá.

Nejde o složitost, ale o to nedělat to venku :-(

Ja ho mam od Cloonu byl poslední mí velikosti :D

Jsem ani nevěděl, že je víc výrobců. Tohle mě nabídli u kellyů

Odkaz ke komentáři

Nevím no, dneska jsem koukal na kotouče, přijdou mě sjetý pěkně, rovnoměrně, přesně podle destičky.

Ale sundaný jsem to neměl, bohužel na tom nejsem nejlíp s časem, chodím do práce i v sobotu.

Jinak jsem dnes přepojil radio, aby šlo zapnout i bez klíčku a vyměnil rozlámané výdechy za zakoupené dobré.

Odkaz ke komentáři

Nic proti vašemu gustu ale mě se ten volant takhle obšitý nelíbí. Neříkám že bych to svedl líp, ale podle mě to vypadá tak nějak fušersky.Máš obšitý jen obvod volantu, aby to vypadalo k světu tak bych obšil i ty ramínka k airbagu. Ale sto lidí sto chutí, hlavně že se ti to líbí a jsi s tím spokojený ;)

Odkaz ke komentáři

Nic proti vašemu gustu ale mě se ten volant takhle obšitý nelíbí. Neříkám že bych to svedl líp, ale podle mě to vypadá tak nějak fušersky.Máš obšitý jen obvod volantu, aby to vypadalo k světu tak bych obšil i ty ramínka k airbagu. Ale sto lidí sto chutí, hlavně že se ti to líbí a jsi s tím spokojený ;)

Jenže to s tímhle potahem nejde, je jen na věnec, asi proto že je to universál. Je pravda, že jsem se po jiný variantě nepídil, tohle jsem si dával i na přechozí auto a byl jsem spokojený, tak jsem to koupil znova.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem udělal něco málo úprav:

vyčistit čočky v xenonech ale někdo mě ukradl jeden ostřikovač, takže aktuálně sháním.

Podložil jsem osvětlení spz aby neprodíralo lak a nerezlo to, stejně tak jsem podložil držák na spz

Nalepis nálepku construct, kterou jsem si nechal poslat a nápis Octavia 1.9 TDI

Dnes jsem přidal držák na nápoje do středového tunelu, ještě nevím jestli nekoupím ten plast co je okolo, už byl poškrábaný, tak možná časem.

A taky jsem jí nechal upravit software aby to trochu líp jelo, mám aktuálně cca 123 koníků :-)

post-21011-0-43841300-1386528107_thumb.jpg

Upraveno uživatelem RedDevilCZ
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jsem měnil další zámek.

Zámky fungovali, jen zlobyli mikro spínače co snímají otevření dveří.

S tím, že ty špatný třeba někdy vyměním.

Ale narazil jsem na to že mám takovou jakoby Ipou vytlumený dveře a repro přidělaný do dřevotřísky.

Asi mysto kupovanejch podložek.

Zajímalo by mě co je to za hmotu to čim to je vylepený,

Je to tohle:

http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-sxp-25-v2

???

post-21011-0-83352400-1390170768_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...