Vse se naucim Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Zdravím odborníci... Mám takový mensší problém, před včerejškem mi začlo něco vrzat v pravé přední časti vozidla, vůbec nemám tušení co jde to jako řízení a dělá to jak při propérování vozu tak i během točení volantu většinou doprava, děkuji za jakoukoliv odpověd, zkoušel jsem motorovým olejem a injekční stříkačkou promazat jak čep řízení tak axiální tyč ale nic nepomohlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Guma stabilizatora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 :-D iá iá iá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ako stará postel :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 čap na ramene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lada14 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Zdravím odborníci... Mám takový mensší problém, před včerejškem mi začlo něco vrzat v pravé přední časti vozidla, vůbec nemám tušení co jde to jako řízení a dělá to jak při propérování vozu tak i během točení volantu většinou doprava, děkuji za jakoukoliv odpověd, zkoušel jsem motorovým olejem a injekční stříkačkou promazat jak čep řízení tak axiální tyč ale nic nepomohlo... tk bych rekl tu gumu ulozeni stabilizatoru, nez ho pujdes koupit zmer prumer stabilizatoru jsou tri typy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Ok už jsem koupil průměr byl 21mm zítra se na to vrhnu... je to jako stará postel to je fakt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.