mimino Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Po cca 15000 km mam spotrbu 7,6 ,tankovane do plnej,pocitane na spotrebach.cz. Obcas mu dam pekne za usi. Mam otazku. Po poslednom servisu,vymena oleja,vsetkych filtrov,mi stupla spotreba o cca 1-2l. Pozorovane na rovnakej trase rovnaky styl jazdy. Mohol spravit servisak nejaku botu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Zalezi na vice vlivech...jaky olej, prezouval si??? Teplota po ranu.. atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mimino Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Neprezuval.Je pravda,že po ranu je chladnejsie. Ma napadlo,davam aditiva. Cca 5 nádrží. Poslednu som nedal,ina benzinka. Olej stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 TSI za studena zere jako tank... tak to nejprve ohrej, vynuluj denni spotrebu a skus to za tepla a uvidis... \Jo a stim servisakem to byl pekny hlod... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mimino Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Ked odmyslim ,že mi tam nalial celé 5l balenie,a myslel že je to len 4l.:-) Náplň je 4,5l ak sa nemilim.Tak bota som asi ja..Este polaborujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Spotřeba za letní období : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek33 Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 No tak, já mám auto chvilku, najeto cca 3000km a spotřebu mám 7.8 a to mám ještě navíc 4x4, jezdím převážně trasy 20km tam a 20 zpět do práce, občas dálnice, kde zas lítám svižněji :) Na plnou nádrž najedu 650km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Za posledních několik tisíc km jsem na 7,5 lit. Je v tom město, dálnice i ostatní silnice. Kratší trasy a hlavně město (Praha) mi tu spotřebu navyšují, ale nestěžuji si. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Doplňuji předchozí příspěvek : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Jo, stanmar ty mas vzdy super spotrebu ^_^ Taky bych to chtel takhle umet, ale ja na to asi casto slapu B) a pres tyden jezdim hlavne couracku mestem. Takze u me je dlouhodoba 8.2l/100km. Nejvice te spotrebe sednou okresky kolem 100km/h, to dokazu jet kolem 7l/100km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 To já zas na to zas moc často nešlapu... Okolo 80- 90 km/h to jde i kolem 6 litrů. Na to je super Jižní spojka v Praze - pokud není teda zrovna ucpaná - skoro rovina a povolená 80km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 kluci, porovnavate dva rozdilne motory... bzb a cdaa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Aha, to mi vůbec nedošlo... Holt čím novější, tím lepší (hlavně papírově) spotřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Ono lepsi spotreba u CDAA ale za jakou cenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Panasonik13 Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Spíš by mně zajimalo kolik ujedete na plnou nadrž po rosviceni rezervy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 do rezervy 560 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Jedna delší cesta: Praha - Brno - Vídeň - Graz - Ptuj - Záhřeb - Brela (mimo SLO snaha o jízdu po dálnici) : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 moja spotreba okresky pri dodrziavani limitov 5.9L dialnica 140km na tempomat potom v meste a nazad 6.4L iba mesto 7.4L slusneeeeeeeee dlhodoba spotreba pri kombinacii a prejdeni 5000km cca 6.9L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kidon Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Mám síce Superb a BZB ale moja dlhodoba nikdy neprekrocila 6,5l a bezne sa pohybuje okolo 6,2l. Je pravda, ze 90% absolvujem okresky a v casoch kedy chodievam mi Nikto nezavadzia. Na plnu nadrz po zasvietenie rezervy robim cca 800km Rekord som dosiahol pred mesiacom Nitra-Nove Zamky 4,9l Prikladam este maly bonus minuly rok mi po ceste Komarno-Viedeň a dotankovani plnej nadrze ukazalo pekny dojazd ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Spotřeba počítače byla o výrobcem nastavena o 5 procent nižší, než byla skutečnost, přes VAG jsem tyto hodnoty zvedl a dne s již auto ukazuje pravdu. Jezdím meziměsto 7,2 až 8,9 litrů a dlouhodobý průměr 8,22 dle apky Mojeauto. (kód CDAA r.v. 2010) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Mě to taky kecalo - o cca. 0,5 lit na 100 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Ahoj, co může způsobovat "vyšší" spotřebu u CDAA?? Motor sice nemám ve Škodovce, ale v trochu "větším" Seatu Altea XL se 7st. DSG, trochu teď krom spotřeby oleje :loool: sleduji i spotřebu benzínu a nějak se nemohu ani na delší štreky dostat pomalu pod 8l /100km, přitom jízda plynulá, bez zbytečného brzdění, prudkých rozjezdů apod., limity 50/100/120-130. Doprava mě živí takže umím jezdit na "šetřílka" ale u tohoto auta se mi to nějak nedaří stlačit dolu. Nějak moc bych kolem spotřeby nelaboroval nečíst tady Vaše příspěvky se spotřebami o kterých se mi, respektive manželce, může jenom zdát. Jako chápu, jsou mrazíky - normální člověk to nechá aspoň trochu zahřát než vyjede, nahozený zimní pneu s větším odporem. Ještě se zeptám za kolik jezdíte město Vy co máte DSG? Já se s TSI pohybuji kolek 11-12l po maloměstě, jako nijak moc mě to neštve,ale blbý na tom je že za pomalu stejnou spotřebu jezdím to samé v létě s BMW V8. Díky za jakýkoliv tip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Vítej do reality TSI ... Já na OII se smíšeným provozem a taky DSG7 můžu podle palubáku potvrdit cca 7,6, ježděno v limitech a na pohodu. Myslím, že na vyšší Alteu je 8 OK, a vsadím se, že lambdy asi díky oleji taky něco přidaj. Na spořílka tahle motorizace není ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Já teď jezdím v průměru okolo 8 litrů /100km. Je to včetně dálnice a mimoměsta. Ve městě u mě dost záleží na provozu (Praha), ale centru a kolonám se vyhýbám pokud to jde.Takže samotné město je mezi 8 - 9 lit. Jinak od začátku jsem na celkové 7,04 (na ujetých 76 tkm). Ostře ovšem jezdím málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Tak to jsem v klidu, myslel jsem že jsem na podobné spotřebě po přečtení tohoto tématu snad sám, ano Altea je trochu vyšší, váhově nevím jak na tom je, ale nejlehčí asi zrovna taky nebude, takže ve finále je ta spotřeba i celkem opodstatněná, nechci tady řešit desetiny litru co se spotřeby týče, dálnici umím za 7,2, jednou jsem měl i 6,9 ale to bylo venku ještě celkem teplo a podmínky ideální. Kombinovaně je tak od začátku co to manželka má, odjeto cca. 2500km, asi 7,2l/100km. ještě jsem to nebral podle tankování ale vypadá to že by to i mohlo přibližně sedět. Celkově bude spotřebu asi dost kazit ten městský provoz, tam to leze dost nahoru, ale tak jsem rád že má manželka pod kapotou dost koní, že když na to šlápne tak to jede a DSG které navyšuje spotřebu tak je taky hodně fajn, takže vlastně nevím co se mi nelíbí na naší spotřebě :D :D Jenom dořešit spotřebu oleje a bude to fajn ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Musite rozlisovat BZB a CDAA... Ja na BZB prumer 8.4 na CDAA znam lidi co maji kolem 7... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 JJ, Sweden psal, že má CDAA (+DSG) Já mám také CDAA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hvolf Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 čaute, pořídil sem OII r.v. 2007 1.8 TSI a po prvním tisíci km mám podle PP dlouhodobou 10.5 litru, vetšinou po městě plus jedna cesta Olomouc - Praha. Při vynulování na nájezdu na D1 sem se nemohl dostat níž jak 8.9/100 při 110 -130ti a plynulé jízdě. Ani na okreskách nejdu pod 8.5l. V porovnání s ostaníma tady mi to přijde jako nesmysl. Nějaké nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Klapka, vstriky, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 mam cdaa a dsg. nemam pocit ze by ta DSG nejako extremne zvysovala spotrebu. automatika ma vyhodu siedmeho stupna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.