Přejít na obsah

Nove DO k centralu

toshi

Doporučené příspěvky

Zdravým pánové, tak jsem si to přečetl a snad i pochopil ale i tak se hloupě zeptám.. Podle návodu a přiložené fotky : 1 a 4 nezapojim 3a6 napojit na kostru nebo můžu i na přímé mínus od baterky? A 2a5 napojim na dráty co jsou na fotce, je to tak že?

Blinkry mám napojené na vy strašné tlačítko a fungují.

A okna? Mám tam jen jeden zelený drát, kam s ním? Jenže to je jen na dovreni oken, na otevírání mi to nepůjde? Nebo mi to též bude fungovat pri podržení tlačítka pro odemknuti/zamknuti?

A ještě tam je kufr, zemřela nepůjde kdyz nebude odskok že?

A co siréna? Kam tu napojit? Jeden fialový drát

Děkuji moc za radu, jinak DO je od Jom 7105

e3cacce5dd605d5c25533411476c8361.jpg

Odkaz ke komentáři

chápeš to dobře

stačí to napojit na kostru vozu není třeba to tahat přímo k baterii nebo to propoj s mínusem co de do dané řj DO

co se týče oken je to dělaný jen na dovření oken a ten drát napojíš na zamykací impuls -drát jenž uzamyká centrálem dveře

je důležitý!!! aby v drátu pro uzavření oken byl prodloužený mínusový impuls !!! neb centrál oktávie reaguje na mínusové impulsy !

drát ke kufru se nezapojuje leda bys měl odskok

a ktý siréně zjisti co de na výstup k siréně jestli plus či mínus n a dle toho jí z druhý strany bud ukostříš nebo napojíš na plus 12V

Upraveno uživatelem pavel71
Odkaz ke komentáři

No mám to zapojené a funguje ale jde mi o ty okna, jaký drát? Jaká barva to nvs?

A ještě mám problém se zámkem.

Zdravým, prosím o pomoc, kdyz zamknu dálkovým tak se mi vše zamkne krom levé strany, po rozdělání jsem zjistil že tento kloubek co dává nahoru a dolů klobouček se vrací spíše do prostřed...takze když odemknu tak vyletí nahoru a spadne zpět dolů a neotevřu a kdyz zamknu tak vyletí dolů a zase nahoru ale úplně nahoru takže otevřu dveře ikdyz je zbytek auta zamkly...elektrika je v pořádku, před tím to nikdy nedělalo... Takže musím těd zamykat a odemykat klíčem abych si otevřel protoze klíčem posunu aspon zápatku, nevíte co s tím? Nějaká oprava? Nebo rovnou nový mechanismus?

b5ca96b89cfc1960f3402d47d3664265.jpg

Odkaz ke komentáři

k tomu oknu vemeš drát z uni dlalky ten stim prodlouženým impulsem přesvědčíš se že je v něm minusovej impuls a napojíš na drát co ti zamkne centrál

k tomu zámku vyndat a kouknout jestli nepraskla vratná pružinka jak na to najdeš v návodech

Upraveno uživatelem pavel71
Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj,potřebuju poradit.Zapojil jsem si uni dálku a vše funguje odemyká/zamyká/dojezdy oken fungují,mám to zapojeno na černožlutej a bíložlutej drátek.Jenomže při zamknutí se to zamkne jakoby dvakrát a nefunguje safelock.Pokud zamknu auto klíčem manuálně,tak mi safelock normálně funguje,takže mikrospínače budou ok.Zjistil jsem,že když zamknu klíčkem jednou,safelock funguje,když otočím klíčem znova,tak se safelock odblokuje a auto je stále zamčený a ta dálka mi to podle mě zamkne tak,jako bych otočil klíčkem dvakrát v zámku.Neví někdo co s tím? mám to špatně zapojený?snad jsem to napsal srozumitelně.jinak je to O1 předface.Děkuju za rady

Odkaz ke komentáři

Chlapy dlouho premejslim o DO k autu, a zaroven bych chtel vystrelovaky, nasel jsem na aukru sadu DO + 2 vystrelovaky za 1300kc, mate s ni nekdo zkusenosti? Nevite jestli mi v zamecnictvi budou umet i udelat dalsi cip do IMO a vyfrezovat z klasickyho klice ty dva vystrelovaci? Mam jen jeden puvodni starej klic, a jeste tam ke vsemu pise ze k tomu pridava dva novy skoda znaky ^_^ to vsechno zrovna ted potrebuju a chci :lol: , ale zajima me vas nazor a popripade zkusenosti s touhle sadou, jestli koupit nebo radsi ruce pryc? predem mockrat diky :palec:

aukro.cz/ShowItem2.php?item=5715827524&ref=last-visited

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Čauko chlape..

Já mám DO za 600 od jomu a super.. Nemůžu si stěžovat jen chvilku budeš laborovat s kablikama

Klíč ti udělají a stojí to okolo 600kc a s čipem to je okolo 1200 tuším ale to je pár firem, to ti neudělá každý v železářství..

Znak odřezat vlascem, aby jsi neponicil lak a nalep mamutem..

Jen na Octavia znaků jsou ze spod 3 cupliky tak ty ulom a bude to ok

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...