SoliM Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Ahojte. Mám mensi problem a chcel by som od Vas poradit. Moj problem je taky ze moje autoradio si nezapamata nastavenie ake tam dam. To znamena vzdy ked vypnem motor a znova nasadnem do auta musim si znovu naladait radio stanice nastavit si basy atd. Neviem kde by mohol byt problem lebo moc tieto veci neovladam mam jednotkovu octaviu. Prosim skuste mi poradit Vopred dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Rádio máš origo nebo sis nějaké kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SoliM Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Kupoval robilo mi to aj kupovane prvé a teraz aj toto čo mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Už je to tu hodněkrát popsané, stačí jen trochu pohledat... Jinak musíš na ISO konektoru prohodit dráhy na pinech 4 a 7, pak si rádio bude vše pamatovat viz: http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SoliM Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Pozeral som to ale som z toho úplne mimo. To asi človek čo sa do toho moc nevidí nespravi že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Pokud tomu nerozumíš i po prohlídnutí návodu, tak se do toho nevrtej a svěř to servisu. Musíš na to mít vypichováky na piny nebo si je vyrobit a vědět co máš prohodit. V tom návodu je to jasný..., ale v tvém případě bude lepší to zavést autoelektrikáři nebo do origo servisu, kde na to mají ty vypichováky a během chvilky ti to opraví ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) prostě si v konektoru rádia musíš mezi sebou přehodit stálých 12V s 12V po klíčku takže vem měřák či žárovkovou zkoušečku a hurá na to Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
antikor Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ahojte, som tu novy, tak ako mam novu - staro-novu Octaviu 1. Kupil som ju so starsim autoradiom Grundig co bolo iba na kazety, tak som kupil novsie SONY. Samozrejme nic si nepamatalo, tak som skusil prehadzovat kable - nepomohlo, zobral som merak, a na ziadnom kably som nenameral 12V pri vypnutom motore:)...iba ked som nastartoval. Stretol sa s tym uz niekto? Len mi prosim nepovedzte ze chod po kably a hladaj... Dakujem za kazdu radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Jdi po káblech a hledej :D , nee teď vážně, pokud nikde nemáš trvalé napětí, tak se v tom asi někdo šťoural a budeš si muset trvalé napětí dotáhnout. Stačí 1m káblíku a trvalé napětí najdeš na svorkovnici pod volantem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
antikor Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Tak ked uz som mal takmer plasty dole ma napadlo ci to nebude poistka, a tadaa, bola to ona, mrcha jedna mala:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Tak vidíš, nakonec to byla taková blbina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.