mysak44 Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Máte někdo od zkoušené toto? http://www.rojka-autohifi.cz/95c-h7-30w-cree-led-h7-bila-12-24v-30w-6x5w 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 viděl jsem mraky LEDek jako H7 nebo H4 a všechno velkej průser, ten rozptyl světla tam prostě není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Máte někdo od zkoušené toto? http://www.rojka-autohifi.cz/95c-h7-30w-cree-led-h7-bila-12-24v-30w-6x5w JJ tohle bude tragédie... Sice píšou - "velmi vysoká svítivost 720 lm" dobrá halogenka má ale 2x tolik a je 2x levnější :-) Navíc je to cena za 1 žárovku Jestli si (možná) pořádně zasvítit LEDkou, tak za 3tis Kč http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/patice-h/led-zarovky-h7-do-svetlometu-set-3000lumen-neh-s546530222 Možná to ale roztaví a zapálí světlo ... -> chvilku to bude svítit ještě víc Spíš bych pořídil xenony :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Nazdar viem ze kopec ludi mi napise aby som si kupil xenony, ale ide mi o to ze som si do parkovaciek dal ledky (cca 5000K) (halogenove svetla) a chcel by som aby to malo cca rovnaky odtien bielej, je to vobec možné? Našiel som taketo žiarovky http://www.mbautodiely.sk/Michiba-Halogenove-ziarovky-H7-12V-55W-d258.htm. Z predajne mi pisali ze su homologované pre pouzivanie na pozemnych komunikaciach SR. Mate s nimi niekto skusenosti??Momentalne mam night breaker unlimited od osramu ale je to stale do zlta. Popripade este vyskusat tieto ziarovky (taktiez homologované) http://www.bmwstyle.sk/index.php?route=product/product&path=212_229&product_id=680 . Dakujem za vaše názory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
waleri Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Ty MTEC (2odkaz) nekupuj. Možná to zvenku hezky vypadá, ale svítí na hovno a za deště neuvidíš nic. Mám doma 2 sady, vím o čem mluvím. Leží mi zaprášený v dílně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Vcera jsem nahodil Eufab future light a musim rict ze jsem byl mile prekvapen. Za tmy vidim snad stejne jak s NB a svetlo se mi zda vic belejsi jak u NB. Ted jsem zvedavej na jizdu za deste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Tak co Jirko, už vám pršelo? Jsem na to zvědavej, taky bych si je chtěl koupit :) Mám nějaký z Lidlu xenon vision a pak z Globusu a za deště děs a hrůza. Když ale neprší, tak svítí dobře, to zas jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Za deště jsou u mě taky OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Tak co Jirko, už vám pršelo? Jsem na to zvědavej, taky bych si je chtěl koupit :) Mám nějaký z Lidlu xenon vision a pak z Globusu a za deště děs a hrůza. Když ale neprší, tak svítí dobře, to zas jo. zatim ne ale jak vidis ostatni uz to maji odzkousene:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 (upraveno) Tak to jsem rád :) díky za tip. Z Lidlu a Globusu si žárovky nekupujte :D A co třeba žárovky EUFAB H7, White Power Light Upraveno Únor 8, 2016 uživatelem MirdaJH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Ver ze mne to ani nenapadlo:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Jo, mě už by to taky nenapadlo :D ale H4 xenonový co jsem si kupoval do OI byly od nich dobrý... A co ty žárovky, jak jsem posílal odkaz? Taky EUFAB (předchozí příspěvek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Ja mam tyto http://www.autio.cz/1995-autozarovky-eufab-h7-future-light-2ks.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Jo tak to jsem je našel za stejnou cenu :) jde jen o poštovné. A jaký k tomu máš dálky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 dalky ani nevim od koupe jsem je nemenil ale nejspis tam jsou obyc. osramy. Dalky skoro vubec nepouzivam, protoze mam vzdy nejake lepsi zarovky v hlavnich svetlech, např. NB a nebo ted ty eufab 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Mě se taky stává, že protijedoucí auta na mě blikaj, že mám dálky :D pak jim je tam pustím taky a to teprve čumí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 jo je treba to sklopit kdyz mas zatizeny zadek nebo lidi vzdadu protoze to fakt dost sviti:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Mě někteří problikávaj když vyjedu na horizont a protijedoucí je pode mnou, což je klasika kterou zažíváme každej, jen to někeří nechápou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Ano to samozdřejmě dělám, ale někdo je asi dost cíta :) to nechci vědět, co dělá, když potká xenony :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 tak po roku odisla jedna eufab gold ziarovka (a to pouzivam denne svietenie) Tak neviem, ake teraz kupit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Rok je pro tohle nic neříkající, ale když máš denní tak to asi moc km respektive hodin nebylo? Já denní nemám a zatím mají odslouženo min. 330hod (21tkm) což se mi zdá slušný na to jak svítí. A jedna přežila i šlehu od srny a stále svítí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 kilometre este pridam, zabudol som si ich skontrolovat... inak rocny najazd mam cca 25t km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Hm, to ti dlouho nevydrželi když budu předpokládat že z těch 25tkm bude většina s denním svícením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 skor by som to odhadol 40-50% s dennym svietenim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Říjen 8, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2016 h7 ? ja blb som kupil h4 ako nahradnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 8, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2016 Tak mi v tejdnu skapala jedna Eufabka. cca 470hod provozu což je u mě dobrý za to jak svítí. Druhá stále svítí, je to ta co dostala ránu od tý chlupatý potvory a stále se drží :) Dal sem k ní starou NBU, až umřou tak ve skříni už je další várka Eufabek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal009 Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 Taky jsem prošel různou dlouho testovací odyseou co se žárovek H7 do světlometu u OII facelift týká... Mohu jen potvrdit to, že čím více je žárovka do modra (i od renomovaných výrobců), tím hůře svítí a to hlavně za deště. Dají se koupit i schválené žárovky, které mají teplotu světla jako standardně montované xenony - tzn. 4300K (Philips white vision), ale prostě to není ono, protože nemají dostatečný světelný tok, i když jsou od renomovaného výrobce. Nakonec jsem skončil u NB unlimited a jsem s nimi spokojený, životnost je v poho vzhledem k tomu, že OII facelift je vybavena denním svícením. Kupuji je přes net a většinou se vejdu okolo 500,- Kč Nyní jsem vyzkoušel novinku od Philips racing vision. Zdá se mi, že svítí ještě o něco lépe než NB unlimited a sehnal jsem je za stejnou cenu. Jen s životností ještě nemám zkušenost - mám je cca měsíc a zatím 100% spokojenost, ale xenon to prostě nikdy nebude, to je jasný;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 ja som kupil za 6€ sadu ziaroviek v kauflande..asi po mesiaci mi zdochla jedna H7 ktora bola v aute od vyroby.. vymenil som ju za tu,z tej sady..svieti uplne rovnako.. to akoze ak kupim nejaku drahu ziarovku,bude svietit silnejsie ? a na co mam asi dialkove svetla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 to akoze ak kupim nejaku drahu ziarovku,bude svietit silnejsie ? a na co mam asi dialkove svetla ? Ty svítíš pořád jen dálkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 dialkov svietim len ked si ju zapnem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.