raym0n Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 ja tomu riakm merkur pro dospelaky :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 uz se tesim jak maly decko a hlavne na porovani vykonu s predchozim jsem zvedav jak moc tu grafiku ten soucasnej procesor brzdil Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Padre kompjútr pro bratry v Čechách, na Morávě a Slezsku tiež, nebo budeme u Škopkových počítat 5 samýc. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Dávám tomu do večera, než bude plnej bazos, sbazar a aukro iphonů Proč? ZDE Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Tak jsem doma z výletu Mutěnický sklepy pořád stojí, u týpka se nic nezměnilo a dokonce jsme navštívili i hodonínskou ZOO :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Týpek žije? A co víno a něco k tomu, jak sliboval? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Jo, měli jsme. ...Přechutnali jsme jeho i otcův "sortiment" 2012 a 2013. A jídlo bylo jako minule, řízečky, salámy, tlačenka, škvarkovka...co kdo chtěl ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Tý brďo Mohli bychom uskutečnit zase nějaký hromadný výlet do sklípku, jak tomu bylo u Mokrušů (heleme se, kterým směrem to tlačí... k Topolánkovic) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Jako není problém, já jsem pro. ...Teď jsme byli u týpka ze včerejška na dnešek a napadlo nás to v pondělí, takže ani není potřeba to řešit půl roku dopředu. Prostě se jeden den řekne a druhej den můžem vyrazit Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Kdyby slo o vsedny dny, nabidnu v praci (ma vyzkousenou Wrccko s Yetim Dady) ale o vikendu to mam z ruky. Díky za nabídku, ale teď mi přišly pokyny z cestovky. Potřebuju zaparkovat v úterý odpoledne a auto si vyzvednout v neděli brzo ráno. Bude to asi trochu oříšek. Navíc auto bude s rakví, tak ho nechci nechat stát jen tak na ulici - to bych se s ním mohl rovnou rozloučit.... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Jestli letíš, nebál bych se hlídaného u letiště. Od cestovky se dá leckdy sehnat výhodnější parkovné, hlídané a dokonce se najdou i krytá místa... Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Dobrá fotka :-) Jedu autobusem, ale co jsem se informoval u cestovky, tak se na ty místa moc netvářili a krytá vůbec ne. Mám rozjednaného jednoho známeho, ale říkal mi, že to bude tak 3/4 hodinky cesta k němu. No co už... hlavně, že bude autíčko pod střechou ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 TDI power? :D a spojka v prdeli :D http://www.youtube.com/watch?v=NkFJXXi3hk4 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 A máme po plese. Na hasičským už jsem dlouho nebyl a stálo to za to :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Tak koukam dneska je tu kazdej po konzumaci nejakyho chlastu. Jiriku nemas doma nejakej novejsi ATX zdroj na pujceni na test ? Ten muj 5+let starsi enermax nejak nezvlada tu sestavu probudit. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Něco by se asi našlo. Mám tu nějakýho Seasonica. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 slo by to zitra nejak predat ? Nebo bych si pro to mohl zajet dokonce dneska ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 No určitě by sis pro něj přijet mohl, nemám s tím problém ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Tak dej pak vědět, jestli to jede ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 uz to dve hodiny stoji v biosu, takze rozhodne posun. Chces se ho zbavit nebo mam hned objednat novej? Koukal jsem ze CS650M by byla moznost stejne tak zajimave vypada Enermax Triathlor ECO 650W Bronze, jeste ted pohledat tu prodluzku na 2x4PIN_CPU Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Prodlužky jsou ;) http://www.softcom.cz/eshop/prodluzovaci-napajeci-kabel-p4-8pin-44cm_d91523.html ...Ty by sis ho chtěl nechat?? Jako já ho mám navíc, tak ti ho klidně nechám, záleží na tobě. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 zkusim jestli doshane ten 8PIN bez prodluzky, pokud ti to nevadi nechal bych si ho tyden nez to PC komplet dostavim a zkusim jak ta 500W zvladne poradnej zahul na grafiku a jemny pretaktovani. Kdyztak mi sem nebo do SZ soupni cenu kterou by sis predstavoval za ten zdroj Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Hezké pondělí, nevím jak jinde, ale Praha pod palbou sněhu Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Dobre pondelni, tak co, uz jsi do dal do kupy Ondro? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 @: Klidně si ho ten týden nech a zkoušej ;) Pryč bych ho dal za 900 Kč, on je totiž prakticky nejetej, jen jsem na něm instaloval jeden komp a cca 3 dny mi běžel, nakonec nebyl potřeba tak ležel v koutě. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 - Skaja - OK, zkusim k tomu dneska/zitra sednout a zaparit zase kus CallOfDuty Ghosts na full rozliseni monitoru a myslim bude jasno pokud to projde jeste jemne taktnu CPU a uvidime. Ale myslim muzes rovnou poslat cislo uctu. Jestli to pojede jak cekam tak asi hned objednavam BF4 Jinak vcera prekvapili moooooc Win8, zmenil se temer komplet HW jeste uplne jina platforma (zustala grafika a disk) a Win normalne na startu napsali priprava zarizeni a bez restartu to nabehlo do Win - Martin jj poskladano, muj starej enermax to nedokazal probudit bud je proste moc mimo a nebo jsem pekroutil nejakej drat kdyz jsem kabel k desce formoval do novyho casu. To zjistim az to pripojim ke starymu PC zpet Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 (upraveno) Muj tip je, ze tam bude neco poskozeno, Enermax a jeste 650W, tak tam je 100% rezerva. tak... a v patek az do pondelniho vecera budu mit pujcenou i30 combi, bude to benzinak 1.6l, uz jen cekam na potvrzeni, jestli to bude slabsi 88 kW, nebo me posere stesti a bude to GDI a 99 kW, tak jsem zvedav. //edit: co si myslite o vymene jen gumicek? http://www.cc-autodily.cz/gumicka-sterace-prava Upraveno Leden 27, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky