Přejít na obsah

jak nejlépe vyčistit látkové sedačky

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Diky :)

Honzo klidne dovez :D Hele drevo by slo, tady bylo snad nablito. Mel jsem udelat jeste vic fotek stavu pred cistenim. Zadni lavice byla doslova hneda. :)

Jenom prosim vas - dovezte mi nekdo uz konecne auto v kuzi! :D Ten textil v OII je strasny ausus! Vsude zmolky, chlupati to, proste strasny. V OIII uz to vypada vyrazne lip co jsem videl.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Diky :)

Honzo klidne dovez :D Hele drevo by slo, tady bylo snad nablito. Mel jsem udelat jeste vic fotek stavu pred cistenim. Zadni lavice byla doslova hneda. :)

Jenom prosim vas - dovezte mi nekdo uz konecne auto v kuzi! :D Ten textil v OII je strasny ausus! Vsude zmolky, chlupati to, proste strasny. V OIII uz to vypada vyrazne lip co jsem videl.

Pomůže to i se zápachem po psovi co je v autě od předchozí majitelky? Nebo co na smrad? Parní číštění?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Podelim se o svou zkusenost s cistenim sedacek. Mam normalni obycejne latkove v Oct 1, 98 r.v. (stejnym zpusobem a stejneho vysledku jsem dosahl ve ford puma, take latkove), mam je uz proste state, prosoupane tak jsem si rikal ze tim nic nezkazim, kdyztak koupim potahy :D :D Potreboval jsem na to: Kartac - stacil mi maly o velikosti dlaně, z drogerii za cca 25,-kc Kybl Kanistr s teplou vodou (pokud to delate mimo mesto protoze nemate garaz jako ja :D) Vanish na koberce (tekuty) - cena cca 100,-kč Houbovou uterku(y), do ktere se vpije voda - ja koupil obycejne v tescu za cca 30,-kc a byly tam 3, na obalu bylo napsano ze ta uterka pojme az 10 nasobek vody (k velikosti uterky)

Nicmene muj postup:

1. Povysavat

2. Vanish na koberce (tekuty) nalit do kyblu s teplou vodou a rozmichat, dokud se nevytvori poradna pena (pomer voda:vanish je napsan na etikete, tusim ze tam je pomer 10:1)

3. Kartacem nabrat penu, nanest na cast sedacky (nebojte se kartac ponorit prvne do vody a jak jej vytahujete pribrat prave tu penu a rychle z kyblu na sedacku, at je tam jednak pena, ale i trochu vody a sedacka je vlhka az mokra), dane misto drhnete krouzivym pohybem, na dane misto pak prilozte houbovou uterku a pritlacte (ja se treba oprel poradne rukama) at to tu vodu spinavou z toho molitanu a latky vytahne, vyzdimat uterku a pokracujeme zase kartacem, dane misto vzdy projet takto aspon 2x, timto zpusobem vycistime celou sedacku

4. Dokud je sedacka jeste mokra, rychle povysavat, uvidite krasne ve vysavaci po povysavani jak je v trubici vysavace videt ta spinava voda.

Ja takto vycistil 2 auta a nemuzu si stezovat, sedacky jako nove. Jeste pred timto zpusobem jsem zkousel nekolikat cistit sedCky a vzdy byl vysledek spatny, zustaly spinave kolecka, spinu jsem spis jen rozetrel. S tim cim pisu vyse jsem vycistil 2x sedacky, ktere byly od cokolady, kramu, spiny ze spinavych veci (chodim hodne po horach, to vite, sednete si na zem, a mate spinavou prdel i kdyz to videt nejde a pak si sednete do auta a mate to na sedacce, plus vozim psa ktery se leckde vyvali).

Edit: prikladam obrazky pred a po Pred: 92cd5da7086abeb424df61b8a415bd5d.jpg1a6cb5d1785518f0b43d39d27aff84f6.jpg Po: d6b084ed491d1e6b67e022bdbf9d5ecb.jpg1f437c6d07b481035bb9da2746811a7f.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...