pointfrost Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 (upraveno) Tak jsem šel od EGR a vše ok, EGR čistý, koleno drží a není prasklé, ten plast taky ne atd ... až jsem došel k ic. za INTERCOOLERem dole pod motorem k turbu je trubka chytnutá jen drátem a je to cele od oleje - jestli tam chčije olej tak vzduch by mohl taky - takže asi origo sponu a uvidím co se změní. Nebo to praská ještě jinde ? PS: ten drát jsem tam nedal já! fakt! Upraveno Únor 11, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Někdo tady psal že se mu prošoupal intercooler o nárazník nebo tak nějak.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jo to jsem byl já přímo ten kryt který vede vzduch k IC prošoupal samotnej ic. Ale ten už je vyměněný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 ;) hmmm tak to byla rada nad zlato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Dneska dostala nové BOSH stěrače a nové plynové vzpěry od kufru (1ks / 518kč made in Germany). Přítelkyně nemohla kufr otevřít - teď jej nemůže zavřít :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 právě teď si hraju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Vypadá to dobře, ale kam to příjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 vypada to zajimave ze by treti brzdove svetlo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 MiR: no taky mě napadlo třetí brzdové světlo, ale moc si nedovedu představit, jak to tam dá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 kurde ten nas napina teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Třetí brzdové světlo už přece mám diodové Bude to nějak takto :) FOTKY JSOU s pomocí testovacího skla z starého světla - představuj si L&K světlo. Všiml jsem si že předface tam má přesně takovéto místo, které je mimo clonu ale zároveň je clona v výšce cca 1cm tudíž se diody a veškerá kabeláž vleze pod clonu a povede za světlem. Tak mě napadlo tam prostě položit tohle 20x 5mm dioda, svítivost 8000. Doufám, že jsem to stou svítivostí nepřehnal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Vypadá to moooc dobře, to by mě nenapadlo, že to bude do světel . Jinak nemáš strach, co na to řeknou ti co pomáhají a chrání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 presne tak, je to hezke ale co PCR? Kazdopadne napad perfektni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Finální produkt Ještě druhé atd atd ... PČR hm - co musím udělat abych získal homologaci na ty světla ? :) Prozatím bude stačit externí vypínač ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 pěkný, i ten kalendář Maxima na stěně - mám h otaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 piplacka asi celkem co? No tak uz sup s tim na auto At vidime vysledek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 policajti budou vrnet blahem - zase budou mit koho buzerovat JINAK POINTE, paradicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 (upraveno) Díky za pochvalu. Drbka to je, jako vše co vyrábíš od základu. Na autě to bude tisickrat lepší - jsem si jisty :D Doufám že najdu sílu i na blinkry a zbytek osvětlení na autě. Dakie: :P každý řádný chlap, čte maxim :D KONEČNĚ i druhy ... dneska pauza, zítra koupit vypínače, pojistky a pozdra na ně - a natáhnout kabeláž Můj WALL-I bez kterého to nejde PS: kdo má facelift interier a chce sundat sedačky, tak je tam torx velikost 45 (T45) - v obyčejných sadách v obi atd jej nekoupíte - ja jej koupil v Přerově v ASTERu, ani v FABORY ho neměli ... ==============================deb*lni funkce - proč se mi ty přispěvky davaji furt dohromady ...========================================== V světle: Pohled z hora: Za šera přímo :D Uvidíme jak to bude svítit ve tmě :D Zapojovat budu pravděpodobně na kabel který je napájený vždy když je zastrčený klíček. Potáhnu jej od vypínače světel. A ještě zhasnuté: Upraveno Únor 18, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Tak to je nadhera, opravdu kloboucek pane Mel by jsi poslat navrh tem tuzing firmam co vyrabeji ty devil eyes, tady tohle bych si koupil ;) a s radosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 u nas s tim taky jezdi na OI jeden chlapik. akorat v tom ma ty diody dost do modra a to se mi nelibi. ale jinak to vypada docela hezky. akorat skoda, ze je tech ledkovych prouzku tak moc. uz je to takovy dost okoukany podle me... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 (upraveno) jajiN DÍKY :D chceš vyrobit jedny na míru ? kubiik: ja tam nemám proužky, ty moc nesvití - Já to nasázel diodama - Bál jsem se, že to nebude moc svítit nebo že to neprosvítí to pexi, tak jsem dal rozteč diod 17mm. Já doufám že to ve výsledku udělá spíš pruh - než jen tečky (ikdyž tam jdou mírně vidět vždycky) ;) A už mám pár nápadů jak to ještě vylepšit :D to je to nejhorší, když dělám něco poprvé tak to nikdy není dokonalé Upraveno Únor 18, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 pointe no to zalezi na Tobe Kdyby se Ti chtelo a na kolik by to tak vyslo i s praci? :D Budu totiz asi muset rozebrat svetla a vylestit ty plexi, protoze jsou dost zasle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 jj SZ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 prozatím nekvalitní z mobilu. Víc se mi líbí ale když jsou rozsvícené i obyč světla, jde vidět ten kontrast žluta/bílá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Luxusní svícení! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Toto si nech patentovat a začni hromadně vyrábět, myslím že bys měl dost velkej úspěch, opravdu před tebou smekám :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 jak by rekla moje oblibena herecka :) DAS IST FANTASTISCH :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 MYSLÍM ŽE V REÁLU TO MUSÍ VYPADAT DALEKO LÍP :) TO SVĚTLO Z LED DIOD SE ŠPATNĚ FOTÍ :) NA TĚCH FOTKÁCH JE TO SVĚTLO TAKOVÉ SLITÉ ,ALE VE SKUTEČNOSTI JDE VIDĚT JAK SVÍTÍ KAŽDÁ DIODA ZVLÁŠŤ. POINTFROST JSI FAKT KOUMÁK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 paradní pane to musis přivest ukazat do Hranic jak bude sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.