Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

PČR: Dobrý den pane řidiči, silniční kontrola. Předložte doklady.

...

PČR: PANE ŘIDIČI VYSTUPTE SI! Víte o tom že Vaše vozidlo je technicky nezpůsobilé pro provoz po komunikacích?

Proč jako?

PČR: Pojďte se podívat na ty světla, ty nejsou originál že? Kde mají homologaci ...

No, homologace tam byla, ale na tom plexi skle, které prasklo, tak jsem ho sundal a dal jsem si tu práci abych zakytoval nerovnosti a nalakoval. A svítí perfektně!

PČR: Aha aha, a co ty přední světla? Ty mají homologaci kde?

No to jsou klasické facelift světla od firmy DEPO z obautodily.cz, oni řikali, že jsou homologované.

PČR: Aha aha, ale homologaci na sobě nemají. Nikdy nevíte jak to plexisklo bude lámat světlo.

A nemáte měřák, že by jsme to změřili. Normálním selským rozumem vidím, že svítí perfektně.

PČR: Ale nemají homologaci. Vyměnit. Naschle.

Naschle.

:)

Odkaz ke komentáři

ja teda nevim jak u face svetel, ale u predface je na svetlech od Depa i od Hella jenom homologace E4. ale na OII originalech je, mam pocit, mimo E4 jeste jedna homologacni znacka.

cimz se omlouvam za predchozi mateni. vim, ze jsem se na to dival, kdyz jsem ty svetla tenkrat menil a dival jsem se na homologacni znacky na svetle na OII. takze s predface Depama by problem byt nemel.

na tech face neni homologacni znacka na parabole pod mlhovkou?

Odkaz ke komentáři

Do OBautodily jsem se už dovolal. Dneska mi volal spět přímo ten kolega té ženy která sedí na technické podpoře.

Vysvětlil mi že DEPO určitě homologaci má. Dá se to vyhledat na jejich stránkách a zároveň je to na světlech vyzobrazeno. Problém je v tom že homologace je vylisovaná na obalu světel z vrchu tudíž na Oktávce je ta homologace schovaný pod výztuhou chladičové stěny :D Ještě se půjdu na auto podívat jestli opravdu ji tam mám i já.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
vypadá to dobře :lol: , to je potaženo z jednoho kusu fólie?

Potahoval jsem poprvé, nahříval jsem celou dobu, takže jsem nakonec došel k bodu kdy byla folie tak dlouhá že jsem musel uříznout a navázat.

Teď už vím jak nato, takže už by se mi to z jednoho kusu podařilo.

Není to ani autofolie - uvidím jak dlouho to bude držet - autofolii od 3M mám v záloze, tohle je samolepková od Oracal.

Jestli někdo chcete a jste z okolí Olomouce, tak mám ještě, a vím kde koupit za pár korun další.

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...