Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

Ježiši máš recht, ty moje RY jsou 7,5" široké .. pro 205 pneu, už jsem to opravil.

Nevím jestli nějaký jsou užší, setkal jsem se s BBS RY jen třikrát v ČR a to počitam i s mýma.

A zdá se mi že jen 2x kousky měly rozteč 5x100.

Jedny byly dokonce R17 ale měly 5x112.

Dakie: ty stávající jsou RY, zkusím je prodat a kdyžtak pujdu do těch Replik RSek. Jsou hezčí a budou nové a o palec větší :D

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
každému se líbí něco jiného, leštěný límce jsou pěkný, ale tyhle kola mě moc neberou. Hlavně to čištění kol musí být pěkná drbačka. :palec:

a jak si stříkal ty blinkry, není je lepší jenom vycvaknout a nemusíš kolem dokola dávat noviny....to mně přijde děsný takhle to dělat. :palec:

Čištění těch kol je opravdu masakr ale stojí zato.

Ono jde o to jestli jde člověk do kultovniho stylu nebo chce kola bez límců a třeba ještě o něco lehčí aby měl sporťáka. Ikdyž ...

Blinkry tam sedí dost hrubě a nechtěl jsem si je popraskat, tak sem je prostě oblepil a je to uplně to samé, stejně bych položil na noviny :)

souhlasím,že každému se líbí něco jiného :palec: jinak by měli všichni to samý a ty blinkry má asi na zkoušku,já za černý nový s i žárovkama dával 60,- ty kola se mi líbyly na Golfu II tam jsou super.....

Ano, jsou to ty černé levné jak píšeš.

Když jsem vytahoval ty oranžové co tam byly už zažrané tak jsem je celé rozmasakroval šroubovákem.

Tak jsem nechtěl tyhle černé riskovat a oblepil jsem je a navíc ještě stříknul tak aby byly uplně černé.

Ty kupované jsou černo/bílé.

V starších příspěvcích mám fotku jak vypadaly když jsem je koupil.

Ja rozsirovat nemusel a nevypada to spatne :lol: a to sou 10 palcu. Jinak osobne moc pavuciny rad nemam, ale kola jsou jinak pekny :palec:

Pavučina nebo ne, bral bych klidně i nějaké kanály.

Ale tohle je kolo s historií - bohužel je to Replika protože víc si dovolit nemůžu ale zpracování je prý kvalitní řikali chlapci na VW-Clubu.

VIDEO: vw fanatic 2010

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Dneska jsme zajel do LK Automontu u Olomouce.

Optat se kolik bude stát nastříkání lišt do barvy.

První se na mě díval jak na debila co to vlastně chci, pak to teda ověřil, s doporučením že by se ty lišty stříkat rozhodně neměly mi oznámil 5000Kč

Vy kdož jste dávali lišty do barvy, máte stejné zkušenosti ?

Jedna aktuální:

post-183-1290100654_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...