Vse se naucim Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Zdravíčko pánové chci se na něco zeptat, známej má tu samou Octávii jako já... A našel jeden velkej problém... zjistil že se mu nějak ztrácí vode z expanzky, že asi týden zpátky mu začla kapat voda z výfuku (prý si toho nikdy nevšiml) což vím že je to u aut běžný jev, ale na víčku je strašně moc emulze, vypadá to na těsnění pod hlavou nebo co to může být?Vodní pumpa v háji?Jinak je to těžké opravit??? Níže máte pár fotek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 hlava dolu a nový těsnění pod hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Voda z výfuku je běžná věc, při kratších trasách tam kondenzuje, takže Ti bude vykapávat z výfuku i po výměně těsnění pod hlavou, tak jen aby ses toho nelekl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 jak bylo řečeno - těsnění pod hlavou Voda z výfuku jde normálně - vzniká spalováním benzínu. Je faktem, že emulze na víčku se tvoří v zimně na krátkých trasách taky normálně, ale ne v takovém množství a neubývá při tom chladící kapalina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 zkus to pořádně projet na delší vzdálenost a pokud to bude stejné tak potom pokračuj v hledání závady.Ale věřím že problém nebude.Protože tohle je běžné,pokud jezdíš krátké trasy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Přes zimu jsem to měl taky celkem ve velkém rozstahu tu emulzy,ale neztrácela se chladící kapalina. Teď jsem se díval a je to fuč naštěstí :) ale tobě když už mizí chladící kapalina,tak jak tu píšou kluci bude to těsnění pod hlavou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest šuplik Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 dobry den chtěl bych se zeptat mam skoda octavia 1,6 55kw zacal mi motor jit jako traktor prosim o radu co stim dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Třeba může jet pouze na 3 válce, zkontrolovat svíčky, kabely, startovací cívku, popřípadě napíchnou na VAG-COM jestli nenahlási ŘJ nějakou chybu,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.