Schavi Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 (upraveno) Taky mám něco podobného v plánu na úkor dovolené :D Upraveno Červenec 3, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 update: vymeneno ulozeni prevodovky a zda se, ze takove to jemne nenalezitelne pocukavani motoru na volnobeh zmizlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Aku mas po uprave Ecu teraz dlhodobu ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 (upraveno) 5.5-5.7 :) ale vubec ted na spotrebu nejezdim, kdyz beru naftu za 25,-/litr :jelen: a uz 2x jsem jel z Prahy domu 160-200km/h Kazdopadne cesta (CR -> SR -> A -> CR - cca 1350km) okresky 50%, dalnice 30%, obce 20%, nekolik zastaveni a spotreba 5.5 s klimou. V drtivy vetsine na tempomat. Rychlostni prumer byl nejakych 85km/h na Slovensko a nejakych 94km/h zpatky. btw. zase mi nejde Viber :D Upraveno Červenec 8, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 tak na aute nic nove, jen udrzba, cisteni, tankovani, cisteni atd.. jedna rychlovka telefonem po "detailingu", cisteni prahu, spar a vseho moznyho :) a nanesen 3M Professional wax :) po vylesteni (fotka rovnou z fotaku, zadny upravy, zadny HDR) :) a jinak zacinam sporit prachy na dvouhmotu se spojkou (za studena pri chcipnuti klepe), snad to vydrzi jeste Zamberk :D tot vse :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Díky bohu,tohle klepání už mám za sebou :) Jinak pěkná údržba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Za tyzden idem k Rolbovi na komplet spojku... Tiez to uz nemozem pocuvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 se ubytuješ ve stanu před JArdovym sídlem? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Marek marek... Za tyzden :-D nie NA tyzden :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Schavi, Tomas: diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Dneska probehla clay procedura a musim rict, ze bylo vazne kotel bordelu. Hlavne blatniky a konce prahu.. Dneska probehla clay procedura a musim rict, ze bylo vazne kotel bordelu. Hlavne blatniky a konce prahu.. <br /> <br />Jinak jezdime a jezdime za 5.5l, kdyz se posnazim tak pod 5l. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 dneska jsem konecne opravil levy zadni parkovak. Vsechno v poho, akorat mi praskla prava sitka v kufru a trosku nervy jsem mel z plastovych nytu pod svetlama. A na celnici mam od patka VW Bolero podporujici usb a kameru, tak snad prijde do utery. Kameru dokoupim a usb kabel uz mam a pujde to vedle AIRBAG OFF kontrolky :) Pak mam jeste vyhlidnutej kompletni set destovyho senzoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 (upraveno) Tak Bolero dneska prislo. Celni urad mi vypocital opravdu krasne DPH.. neco kolem 50%. No ale vse funguje a hlavne to umi USB a RVC, kabel uz mam zapojenej, sice zatim provizorne, ale pujde do zaslepky vedle AIRBAG OFF kontrolky. Dale bude nasledovat preledkovani na zeleno a flash firmwaru. Aktualni origo Skoda Bolero je na prodej, vc. pinu. Upraveno Říjen 12, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 v čem je tedy tohle bolero jiné než klasické bolero? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Ahoj,za kolik prodáš to origo Bolero? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Podporuje USB a origo parkovaciu kameru,ale za to nemá RDS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 (upraveno) jj je to tak, jak pise Gracho. Radeji ozelim RDS, nez abych platil vypalny za MDI Upraveno Říjen 12, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Nemít a nechtít navigačku, tak je tahle verze luxusní :-) Jen bych pak upravil to červené podsvícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 shamp1x vsak jsou i radia co navigaci umí, nevím jestli toto umí, ale podle mě jo a jsou o polovinu levnější než origa a umí usb, aux, kameru atd... jen to RDS bohužel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Já vím že taková radia jsou, ale co jsem koukal do sekce rádio z číny, tak na to každý nadával. Někdo si to koupil, nejdříve jak je to super a pak to vesměs všichni prodali a utekli zpět k originálnímu zboží (Amundsen, Columbus) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 zatim jsem na tomhle Boleru mel pusteny radio jen kdyz jsem zkousel jestli vubec funguje. Jinak porad poustim hudbu z USB. Co se tyce neorigo radii a navigaci (levnejsich nez origo), tak mel jsem tu cest a diky, opravdu nechci. Posledni vec, co chci resit za jizdy je zasekavajici se Android. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Mě se seká Columbus i mmi 3g se seká :D nevyberes si 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 To je tim, ze mas proklety auto ale jako jo, Columbus je fajn vecicka, jenze parkuju pres den po ulicich, nekdy i hodne zastrcenych a vybrani Columba je otazkou par vterin, takze si tenhle luxus nedopreju a jsem klidnejsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 tak dneska jsem zapojil parkovak jeste, ze nemam navareny koncovky. Takhle jsem jednu demontoval, demontoval i tlumic vyfuku, prostrcil ruku a bylo hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 asi si je taky nakodoju jenom na zadek, alespon budou nějaky fungovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 mne to hlasilo "zkrat na kostru" a neslo vubec nic, jednotka se blokla. Tak nevim jestli by ti to pomohlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Laurin ako budeš riešiť zmenu farb displeja? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 myslis GUI softu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 (upraveno) Jelikoz se mi nezavirala klapka, tak jsem se rozhodl se na ni podivat. No posledni tyden jako by to tusila a zacla fungovat.. ale stejne sla pod kudlu :D EGR SW off + zaslepka, po cca 35k km: Tohle uz taky neco pamatuje: Srouby cisty, az na spodni sroub od klapky/EGRu, teklo to opet festovne: Dekl sel krasne dolu a uz pri pomalem rozevirani vytekl tak panak oleje, bylo to uplne plny: hlavne, ze neni nic ulomenyho.. Klapka s EGRem jsou jeste rozebrany, ale uz cisty. Momentalne nechavam odkapavat a dosusit PCB. Zitra bude jeste hafo prace a jestli zbyde cas, tak sundam trubku od zpetnyho vedeni. Akorat prekazi :) Upraveno Říjen 30, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 No takze.. klapka to zrejme nevydychala a hazi uz rovnou KO stav, takze dostane jeste jednu, uz posledni sanci a pak pujde funglovka. Jinak se mi podarilo utrhnout sroub v napravnici, v servise vytahli zbytek sroubu (asi 1.5 cm), vymenili i ostatni srouby, vymenili taky brzdovku (po 2 letech) a taky cidlo vacky (G40), ktery zpusobovalo delsi teply starty a spotreba pomalu rostla a rostla. Jen nevim, co mela znamenat poznamka "Eco Pro" na tretim liste od zakazkace pri predavani EGR trubka je cela venku a z obou stran jsou zaslepky a hrdlo na AdBlue jsem nenasel A mam na prodej 3l origo neotevreny chladici kapaliny G13, pouzitelny pro vsechny Skodovky. Cena 80,-/kus/1litr -> http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/chladici-kapalina-skoda-g13-3t0080010x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.