Vse se naucim Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Zdravím pánové... Tak trošku jsem se pozapoměl, už tady mám trochu více příšpěvků a ještě za tu dobu jsem se tady s Váma nepodělil o "mojí zelenou"Ocťuli Rok výroby 1997 Motorizace: 1.6 GLXi/55kw AEE Barva: Zelená metalíza (9595) Výbava: Všechny okna v el. 1x airbag,zámek zpátečky,el. zrcátka v elektrice s výhřevem,Dálkový centrál s vystřelovákem,LG rádio s dálkovým ovládáním,výškově seřiditelné př. sedadla,př. loketka,palubní počítač,Led denní svícení... Najeté km: 136 000km Při koupi od mého strejdy měla najeto 117 000km poctivých "ověřených" podle Technického průkazu jsem 3.majitel což jsem i rád nýbrž strejda jí vlastnil nějakých 7let bez jakýchkoliv investic, já jí budu mít 3 rokem a najeto mám 136 000km a už jsem do ní narval nějakých pár korun...ale pouze běžné potřeby s užíváním vozu to je:Výměna filtrů, oleje,a maličkosti to je si myslím třeba ;) Jediné co chci časem je předělat na Facelift, hudbu už jsem si nějakou pořídil ;) což mi bohatě stačí...taky uvažuji na facelift vnitřku kabiny včetně palubovky ta vlna je otřesná. Za tu dobu 3 let už mám pátou sadu Alu kol :D jsem na to fanatik musím je pořád měnit protože se mi jedny kola nelíbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 moc pěkná okta, jde vidět, že o ni kvalitně pečuješ :) tak ať to jezdí a nezlobí :) odkud si? vidím Tčko na spz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Vítej pěkná kára kola střídaš jak ponožky nějaké plánované upravy ? místo jinejch kol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Díky Košíne ;) snažím se...je garážovaná tak snad nějakej ten rok vydrží ;) Ciimaa: no tak trouchu to měním :D, jj chci upravit interiér na tmavou barvu,taky vyměnit koncovku výfuku,upravit sání motoru,trošku si s tím pohrát, uvažuji o sportovním podvozku a teky překopat na Facelift ;) je toho tolik že bych se zbláznil ale není moc financí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 moc pěkná octule at dobře slouží bez poruch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Moc díky...tobě snad doufám také slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 jj slouží dobře.ale to víš přece je to už babička tak má i své vady na kráse.líbí se mi ty kola na této fotce č 9. co jsou zač? máš je ještě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 ahoj tak at dobre slouzi.a kdyz bys potreboval nejake dily na facelift interier muzu ti pomoci.mam spodni dil palubni desky plus koberec a plasty co se musi vymenit.a vse je na kratkou octavii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Standach: jj jsou to starší vozítka tak je třeba je opečovávat ;) jinak to jsou Alu kola Borbet R17 225/45 ale přesný typ nevím ale strejda google ti je najde ;) Sade: Moc díky určitě pokud budou finance a potřeba vím komu se ozvat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Vítej :) pěkná Octávká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Vítej mezi námi příteli. Octa vypadá velmi pěkně, at slouží co nejdéle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Zavodnik , Hans26: díky pánové... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Máš to pěkný, na ty roky vypadá hodně zachovale ;) Kola jsou luxus ať ti slouží a dělá radost co nejdéle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Kocka87: moc díky tobě také ať slouží ;) kola už nemám ani jedny :D ale díky budou nové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 kde si zohnal tu chrom listu 5dveri ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Ahoj ta už tam byla... jinak je tady: http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-octavia-do-08-00-kryt-madla-zadnich-dveri-chrom/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tak to je ta octa kde nejde vybrat rameno? :D pekna :) sice ten chrom tam nemusim ale to ja vseobecne :D a tie predposledne kola sa jej hodili :) Inak jak si pisal ze mas vela planov a nevies co skorej tak to velmi dobre poznam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 dunaj6: jj to je ta ramenová :D taky mi ten chróm začíná vadit :D jj úpravy to zná každej...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 dobrej vkus na kola :) ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 kdybys potřeboval nějaké díly, tak mi napiš, jsem kousek od Ostravy můžu sehnat za slušné cely interiér apod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Cerrtinka: Moc dík :) košín: Určitě dám vědět:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Moc pěkná octa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 sordo99: Ahoj moc díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Tak po delší době jsem udělal zase nějaké drobnější úpravy ;) Osvětlení venkovního prostoru předních dveří Přední blinkry ala Facelift :D Zítra se chci vrhnout na přední masku... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Kam si se napojil s tím osvětlením pod dveřma?Díkes :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Zapojeno na stropní lampičku... Jinak insipraci jsem bral s Audi A4 S-Line od známého ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 ¨Tak zase nové kola a potah kapoty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Tak po delší době jsem udělal zase nějaké drobnější úpravy ;) Osvětlení venkovního prostoru předních dveří DSC00930.JPGDSC00931.JPGDSC00934.JPG Přední blinkry ala Facelift :D DSC00937.JPG Zítra se chci vrhnout na přední masku... ;) V té mlhovce máš jakou žárovku ? nějakou SMD ? já to tam dal a nic moc,svíti to do země,takže to nemůžu použít jako denní svíceni :( :D jde nějak ta čočka štelovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Octa je moc pěkná a zachovalá ! Na potah kapoty dávej bacha ať Ti časem nepodře kapotu ! Mělo to tu dost lidí a dávali to časem dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 V té mlhovce máš jakou žárovku ? nějakou SMD ? já to tam dal a nic moc,svíti to do země,takže to nemůžu použít jako denní svíceni :( :D jde nějak ta čočka štelovat ? Ahoj mám tam z Ostravské burzy, lepší H3 ale svítí jasně bílou barvou, jezdím s tím v pohodě Policie mi nic neřekla, mám to napojené na pin č.6 ve vypínači na světla ;) Octa je moc pěkná a zachovalá ! Na potah kapoty dávej bacha ať Ti časem nepodře kapotu ! Mělo to tu dost lidí a dávali to časem dolů. Jen nechápu jak se kapota může podřít to by se bordel musel dostat z kapoty pod potah ;) ale to se moc nestává maximálně při dešti jde vše z kapoty na potah ;/ ale díky za radu sem tam to sundávám mám to jen za pěkného počasí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.