Přejít na obsah

Marttyho Černá paní

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem zatmavil zadní světla. :) Všichni mi říkali, ať to udělám fólií, tak jsem si koupil sprej a udělal to sprejem! :D Motip za 360Kč - 400ml. :) Za mě naprostá spokojenost, asi hodinu jsem oblepoval jedno světlo, aby barva byla jen tam, kde má být, poté několik vrstev - za každýma dvěma vrstvama jsem to nechal trošku poschnout a dodělal jsem to až teď. Přes noc to nechám ještě poschnout v obýváku kousek od krbu (ne zas takovej kousek, aby se neroztekly :D ) a zítra po příjezdu z práce nahodím světla na auto a sem samozřejmě foto. :)

Odkaz ke komentáři

Světla jsou zpátky tam, kde mají být. :) Přemýšlím, jestli sem tu fotku mám vůbec dát, budete si myslet, že su hrozný prase podle toho, jak mám octu špinavou. :wallbash: Su teď víc na cestách, než kolik mám volnýho času a do myčky rozhodně nepojedu! :loool: Ale já jí tu péči vynahradím! :) Jinak jkohy, FL světla se mi taky hodně líbí, ale i ty bych zatmavil. :D

Včera po sundání světel. :)

post-32743-0-21869600-1394120144_thumb.jpg

Už pěkně doma na pořádný vyschnutí. :)

post-32743-0-95626900-1394120176_thumb.jpg

A dnes už na autě. :)

post-32743-0-39749000-1394120218_thumb.jpg

Už se nemůžu dočkat, až se nalepí i to křídlo a dám nový znaky. Ale i když je všechno už doma pěkně nachystaný, udělám to, až bude větší teplo. :) Chtěl bych i sundat označení motorizace a nápis OCTAVIA, ale mám strach, aby tam nezůstala nějaká stopa... :(

Upraveno uživatelem Martty23
Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu. :) Supr, pustím se do toho. :) Takže silon, odřezat to a co s lepidlem? Tech. benzínem? :)

Clay B) Technickým benzínem bych se bál naleptání laku a tím pádem nutnosti docela silnýho přeleštění, což je zbytečný. Nahřát fénem a jak bylo zmíněno buď kreditkou nebo kuchyňskou špachtlí - to se mi osvědčilo na zadní znak. Po nahřátí šel skoro sám.. Mělo by to fungovat i na nápis. Ale za mě škoda, ten kubistickej font je krásnej. :)

Odkaz ke komentáři

marekczek - křídlo už je doma v laku, jak už tady bylo zmíněno, takže není co řešit a koncovka mě taky čeká :)

SirMike - to mě vlastně nenapadlo, pomoct lepidlu nahřátím :)

jkohy - jak už jsem tady taky psal - vždycky jsem měl sen - černý auto, černý auto, černý kola, rudý třmeny, prostě vážně "Černá paní". :) Ale nějak od toho začínám upouštět, světla jsem chtěl taky původně zatmavit celý a dopadlo to takhle. No a kola - na černé barvě by to asi zaniklo... :)

Odkaz ke komentáři

lojzahlina - nebudu dávat RS křídlo ;) Ale zase strejda má taky O2, bílou, černá střecha, černý okna, černý kola a RS křídlo a vypadá moc pěkně! :)

jkohy - to jo, ale k tvé stříbrné by to bylo taky pěkný, u nás jezdí stříbrnej passat v kombíku, zadní lampy má zatmavený úplně do černa a vypadá to parádně. :)

lumi - do Škoda servisu jsem chodil za středoškolských let na praxi a co tam se dělo... :wallbash: :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...