napajedlak Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 (upraveno) Zdravím kluci,Mým klukovským snem bylo vždy pastelově žluté RS I. generace. Po několika měsících strávených neúspěšným hledáním zachovalého a hlavně poctivého kusu (což byl vždy kámen úrazu), navyšováním rozpočtu, který již dosahoval úrovně "dvojkových" Octávek jsem hledání vzdal a začal pokukovat po pěkné OII. Shodou okolností jsem loni v červenci narazil na modré, údajně nebourané RS s relativně malým nájezdem a to jen 5min od mého bydliště. Následoval telefonát, VIN putoval do MB, kde se zjistilo, že s tím "nebouráno" to je trošku jinak a již při stavu 4862km bylo opravováno ve Škodě Auto.Jinak celou dobu poctivě servisováno a evidováno ve Škodovce. Pozitiva a láska na první pohled však převážila zklamání z vyjádření automobilky a auto je nyní moje. Je to Combi vyrobeno 7/2007, 2.0TDI, 107 000km při koupi. Z výbavy - přední+zadní výhřívané sedačky, šíbr, přední+zadní park.senzory, dvojtá podlaha v kufru,SunSafe, Soundsystem, MaxiDOT, atd., chybí snad jen Columbus a nezávislé topeníÚpravy: zatím pouze osazení komplet LED diodami, nové znaky, odstranění podznaček, ploutev místo aténního prutu, 35% fólie vepředu a 5% zbytek auta a samozřejmě klubová samolepka :)Mám v plánu dát do černé kola, sloupky, masku + plástev místo mřížky, vytlumení dveří a zbavení se jejich rezonancí a také neustále pokukuji po Columbovi ^_^ Kola v barvě antracit - √ Sloupky, zadní světla a odrazky v černé folii, černé hagusy - díky honzajsovi39 - √ Vytlumení dveří - √ Opravy: Začalo mi to krušně. S autem jsem dojel domů asi v 1h v noci a během 2h stání na sídlišti mi nějáký umělec cestou z hospody ulomil stěrač, zrcátko a poškrábal blatník (měl jsem ho tehdy celkem asi 10h), týden na to mne postihly kroupy + prasklo čelní sklo od kamínku Vše šlo naštěstí z havarijka. Od té doby "pouze" měneny zadní silentbloky, vyměněn blinkr v zrcátku, vyřešen nefunkční Coming/Leaving home, odešlo čidlo naklápění xenonu a děšťový senzor a nová nádobka na chl. kapalinu. Čekají mne rozvody a komplet tlumiče. Snad jsem měl smůly dost a teď s autem po 13 000km maximální spokojenost (ťuk, ťuk). Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Tož pěkné, ať slouží, plní tvé představy, už žádný kroupy a poblblý opilce. Mám v plánu dát do černé kola, sloupky, masku + plástev místo mřížkyAž tohle bude tak dej foto páč to bude fešný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Auto parádní! :) Smůlu sis snad už vybral na dost dlouho dopředu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Foto stěrače... Byly vytaženy z pod kapoty až do nejvyšší polohy. Někdo si vyhrál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 To nasere, zlámat ruce za to... Já bohužel taky nemám garáž, auto zabezpečený mám, ale stejně jsem dal na barák ještě tři kamery s online přístupem, nikdy nevíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Co ztoho nekdo ma to by me vazne zajimalo jinak moc pekna OCT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Však Ty to znáš s tou zapálenou dílnou... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Jo to jo a stejne to nechapu ani se nebudu vyjadrovat co bych ztakovejma delal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 to jsou Murfyho zakony.. novy auto je jako magnet na tyhle nehody. Jinak moc pekna a at jezdi! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Díky za pozitivní ohlasy! Ale aby nebylo jen u špatných zpráv, tak včera jsem odvezl kola do lakovny. Místo černé bude antracit. Výsledek by měl být jako na foto, sám jsem zvědavý, jak to padne k té modré. Pak by měla následovat i maska s pláství a hagusy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Cus,kdyz budes strikat ty tvoje stribrny hagusy tak bych ti je vymenil za moje cerny.Co ty na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Pěkná éReska, ať ti dobře slouží Ta ploutev místo prutové antény, je po výměně vše OK, chytá to dobře signál ? rádio šlape v pohodě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Cus,kdyz budes strikat ty tvoje stribrny hagusy tak bych ti je vymenil za moje cerny.Co ty na to? Kloky promiň, vezme si je taťka...má právě ty černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 V pohode,to je jasny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Pěkná éReska, ať ti dobře slouží Ta ploutev místo prutové antény, je po výměně vše OK, chytá to dobře signál ? rádio šlape v pohodě ? Děkuji moc. Ploutev je bezproblémová, máme v rodině ještě jednu OII a chytá i nechytá signál stejně. Ale k montáži ti více neporadím - dával ji tam ještě minulý majitel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 (upraveno) Po dlouhé době dostala trochu ruční práce :) Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Já vám ty garáže závidím Mi se mrznout venku při vichru v tom bordelu, když průběžně poprchává, abych umyl auto, které se mi hned následující den zasviní, nechce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Sticklere, jsme na tom stejně. Tohle je u kamaráda. ^_^ Už jsem se nemohl dívat na tu špínu a paní Honsová předpovídala hezký víkend ..vědět, jak to doapdne, tak jsem se na to vykašlal....ach jo, že já nešel dělat meteorologa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Na předpověď už se ani nekoukám. To, že nedokáží předpovědět následující týden bych pochopil. To, že ani následující den mě štve, ale se skřípajícíma zubama jsem si na to zvykl. Ale aby v ten den lokálně předpovídali, že svítí sluníčko a ve skutečnosti chčije (nebo naopak), to už je na mě moc Čím modernější techniku mají, tím více to stojí za hovno, opravdu mě irituje, proč ta předpověď vlastně ještě vůbec funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 sám jsem zvědavý, jak to padne k té modré. Jako zadek na nočník Pokud nepatříš mezi lidi co se jim to časem okouká a každej rok dělají změny tak budeš spokojenej. Taky sem to měl v plánu, ve stejným stylu + chip, ale co už, přišly jiné priority. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Dnes mírný upgrade ^_^ . Řadička OIII RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 pěkný, doufám že udělají v O3 řadičku s nápisem l@k, to by se hodilo do mého plecháče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 no to vypadá dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 pěkný, doufám že udělají v O3 řadičku s nápisem l@k, to by se hodilo do mého plecháče :) V Ženevě mají představit Laurina. Nejsilnější motor by měl být dokonce 2.0TDI z RS, který budou dávat i do Scouta pak 1.8TSI. To bude pěkné poježděníčko. Tak třeba se dočkáš i té řadičky. Kluci díky za kladné ohlasy, ale nějak si nemůžu pomoct od pocitu, když jsem měl obě řadičky i s manžetama vedle sebe, že se na té novější šetřilo. Mimochodem nemáte tušení, jestli na diesel i benzín jsou stejné řadičky? Tahle tam bez úprav nešla nasadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Řadičky budou stejné.Mám tam danou taky z RS3 a nešla tam vůbec.Má menší průměr díry,takže vyvrtat myslím 12mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Průměr byl dobrý, ale vevnitř jsou dva výstupky, které nepasují do drážky (na staré hlavici byl jen jeden), takže jsem to právě taky vyvrtal tím 12mm vrtákem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 kdes jí prosímtě koupil? v yetim už je s nápisem l@k, akorát nevím kde koupit, jedině zkusit objednat přes cc díly. http://imgproxy-cdn.skoda-auto.com/lcc-perm-cze-5l7-v-201401241700/93549A8D783E8E4DD76903F9945009C2_201401241700.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/32384066/NOVA-manzeta-radici-paky-skoda-octavia-3-RS.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 dneska koupeny ve Škodovce středové krytky na kola s novým znakem a nové papučky ContiSportContact 5 225/40 R18 FR, v pondělí by měly být nastříkány disky - už se těším, až to bude komplet ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.