napajedlak Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Jojo. Ale bylo to staré, tvrdé Michelin Pilot vs. nové Conti Sportcontact 5. Kdyby byly obojí nové, tak je to asi +- stejné. Odborník ne, ale dělám v tom takže ty Barumky beru s čistým svědomím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 Jojo. Ale bylo to staré, tvrdé Michelin Pilot vs. nové Conti Sportcontact 5. Kdyby byly obojí nové, tak je to asi +- stejné. Odborník ne, ale dělám v tom takže ty Barumky beru s čistým svědomím. :) Copak je to za cistic ten uplne vlevo?:-) Táááákže. Pár aktualit. Nakódavané US svícení směrovými světly (místo CREE diod v parkovačkách dány zpět žárovky...ty diody byly tak silné, že zastínily i to US svícení blinkry a nebylo to vončo, je tam mám dojem 60%) + výměna výbojek + nabíjení baterie (už není moc v kondici...holt stále origo) a ten slibovaný spoiler P.S. fotky jsou mobilovky, tak s rezervou Tak včera dorazila nálepka, dnes nalepeno čím dál víc se mi mlží skla, tak jsem pořídil glass cleaner od Chemical Guys a nějak se to zvrhlo, tak budeme i čistit kůži a děkuji všem za chválu na interiér, je to fakt paráda ^_^ Uz to vidim,glass cleaner....:-)..jak sla cistit tak kuze tady s temi pripravky co tam mas vyfoceny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 Cau, po minulem vikendu jsem nechal sadu dat na reklamaci ze se rychle sjizdely a uznano, pry nejaka vadna serie, vi o tom. Ja mam na BMW ,najeto cca 7000 a nesjizdi se nijak enormne a to tomu obcas dam pilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 (upraveno) Copak je to za cistic ten uplne vlevo?:-) Uz to vidim,glass cleaner....:-)..jak sla cistit tak kuze tady s temi pripravky co tam mas vyfoceny? Já jsem byl spokojený, čistil jsem to kartáčkem na zuby, pěkně krouživými pohyby místečko vedle místečka a pak ještě krémoval...práce asi 4h ^_^ přítelkyně mi na to řekla, že bych se měl léčit Nicméně nikdy jsem jiný čistič na kůži neměl, takže nemůžu porovnat, ale za mě dobrý (funguje i v domácnosti). Teď na jaro to ale dám profíkům komplet interiér+exteriér a pak už si to budu jen udržovat. Cau, po minulem vikendu jsem nechal sadu dat na reklamaci ze se rychle sjizdely a uznano, pry nejaka vadna serie, vi o tom. Ja mam na BMW ,najeto cca 7000 a nesjizdi se nijak enormne a to tomu obcas dam pilu. To mluvíš o těch SportContactech5? Mám stejnou zkušenost. Ví o tom, drží hubu, dokud se nikdo neozve, ale peněz za to chcou jak za kozu Ve vlákně přezouvání na letní psal mischicka, že na SC5 ve 225/40 R18 najel zatím 33500 km a když je před dvěma týdny dával na auto, dvě mají 5 mm a dvě 4,5 mm. Což je nádhera, ale na to bych potřeboval tak tři sady a to bych asi neuživil Ještě jsem se okrajově díval na ForceContact, ale sériově se nevyrábí a čekat dva měsíce na gumy už nemůžu. Takže to vidím na ty Barumky a nebudu se stresovat Upraveno Březen 17, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Najdi 10 rozdílů :D teď už se nemůžu dočkat, až se Zenithy + hagusy vrátí z lakovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 pěkná práce přesně to mě čeká taky až bude hezky přes víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Bolo to take spinave, ze to neslo dolu, tak si to natrel? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 já bych řekl že carlan si s tím poradil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 napajedlaku: tiež ma to čaka.. aku farbu si konkretne použil ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Bolo to take spinave, ze to neslo dolu, tak si to natrel? :D Ani jsem to čistit nezkoušel, zrovna jsem to přebrousil. Asi by to šlo, ale stejně bych to musel rozdělat a už to bylo takové zašlé... Alespoň jsem zjistil, že vzadu už nemám skoro žádné desky, nejspíš jsou tam ještě z výroby. napajedlaku: tiež ma to čaka.. aku farbu si konkretne použil ??? http://www.hammerite.cz/product/direct-to-rust-metal-paint-smooth-finish/ je to tohle, měl jsem ji nachystanou už rok, ale nějak nebyl čas :-D pěkná práce přesně to mě čeká taky až bude hezky přes víkend Určitě doporučuji, ještě když máš nová kola :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 hammerite je výborná barva také jí mám žlutou, modrou zelenou jen né červenou musím jí koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Ja uvažujem nad farbou ALKYTON... Ale ppzriem sa aj na túto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Myslím, že jsem ho dokonce kupoval na doporučení někoho zde na fóru, kde se řešila přímo barva na brzdiče. Tak uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Stříbrný Alkyton jsem dával já a drží jak šlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Tak už mám nakoupeno a nastříkáno. Jen si říkám, že ty hagusy jsem měl nechat černé <_< ..., no uvidíme, jak to půjde dokupy, až to bude i s kolama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Paráda! ty Barumy nejsou špatné měl jsem je taky! ;) pak hoď foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 K tem kolum budou urcite ladit, ale zase jak mas cerne ty okna i sloupky, tak by mozna prece jen byly lepsi v cerne..no chce to videt komplet i s kolama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Som zvedavý,ako budeš spokojný s tými gumami B) A podľa mňa tie hagusy budú vyzerať s tými kolesami určite dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 já si taky myslím že to bude velká paráda kámo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 A nedám si pokoj :D zase jedna drobnůstka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 plastidip že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Jo jo, Foliatec, ale foto na autě dám až zítra ráno, bude i přezuto. Parkoval jsem pod stromem, kde nejspíš nocovalo celé hejno vrabců, takže z ní mám dalmatina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 (upraveno) Tak přezuto a nevypadá to zas tak zle. Fotky jsou jen z mobilu a auto není nic moc umyté. Ale asi jsem se zamiloval do Scouta Upraveno Duben 10, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 pekny to mas..scouta bych taky chtel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Pro me je scout hnus.. trapný plasty. Nevím nemusím ho. Ale jako 4x4 zvedly ok ale proč ty plastiky... musíme se sejit vypadá to jako když koukám na svoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Vypadá to parádně Scoutík mě také poslední dobrou láká ale RS je RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Je fakt pěkný, bohužel za cenu 2x moje auto. Ale alespoň za mě si myslím, že i kdybychom měli Scouty, tak zase budeme slintat nad RS a opačně Jinak co se týče těch Barum Bravuris 3, tak zatím pohoda, jen oproti zimákům víc hučí a to auto neskutečně zlenivělo už jsem si asi odvykl, že v létě tam ten zátah do sedačky na dvojku skoro není :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Mě by se líbilo mít v garáži jak RS tak Scouta myslim že potom bych byl spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tak jsem zase chudší. Moje premiéra za rychlost. Objížděl jsem traktor a za mnou se nalepilo bílé RS. Tak jsem si říkal nějaký clubák a abych ho nezdržoval, zrychlil jsem na 120km/h a půlkou auta najel přes plnou a místo pozdravu jsem se dočkal majáku. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 a za co si dostal flastr? za caru nebo rychlost? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.