napajedlak Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Říkali, že čáru prominou. Tak jen za 116kmh předjíždění mimo obec. Ale nelíbila se jim zatmavená světla, řekli že to musí dolů.... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Před nima si ji musel sundat? Nebo až doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Před nima ne. A nemám to v plánu sundávat ani doma, ale tuším, že pokud by chtěli, tak bych to musel odstranit na místě a kdyby mě poslali na STK, tak bych byl stejně vymalovaný. Takže jezdím jen na dobré slovo. Ale když člověk vidí co se dokáže pohybovat u nás na silnicích, tak by mě to akorát nasralo, kdybych to musel opravdu strhnout a to ybch snad u toho i slzu zamáčknul Tak jsem to měl za 1000Kč a 2b., takže jsem poděkoval a jel :jelen: Tohle bylo poprvé, co se o tom nějácí policisté zmínili. To bych to auto pak mohl dát celé zpět do originálu. Mimochodem už uběhlo 15tis km a ozval se servis, taky budu měnit i olej v převodovce ^_^, do toho mi došlo povinné 9306Kč (oproti loňsku sleva 41Kč - děkuji pěkně), čekám ještě havarijko, tudíž se "akce Columbus" posouvá někam hooodně daleko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Povko za 9300? Trosku moc ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tak je to první auto, co je psané na mě. Na taťku by to bylo cca 5. A + 6305Kč havarijko, takže mě Kooperativa každý rok slušně odlehčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 (upraveno) mlady ridic a velky objem, to ze zacatku udela sve taky mam koop all risk a cca 9 000 rocne ... Upraveno Duben 17, 2015 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 + město, tam je snad ještě 1500Kc nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tak to ja jedu allrisk za 6300 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 tak to je teda dost! já platím u 1.8 necelých 3000kč povinné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 (upraveno) To jsi mel teda pech s tema cajtama :-D Voe jen za povko u Kooperativy 9300??? Ja ho mel u nich minuly rok za 5000, na sebe... Asi by ses mel obratit na lepsiho fin. poradce :-) Upraveno Duben 18, 2015 uživatelem mikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladik1983 Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 taky si myslim ze je to moc, ja platim 5700,- dohromady havarijko a povinny, 1.9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Moc dělá věk, místo, první auto, velký objem...naskládá se to. Nebyla to jediná pojišťovna, ale všechny renomovanější byly +- cenově stejně. Každopádně za kroupy mi v Koopce platili snad 60 000Kč (asi 25 důlků) a ulomené zrcátko + stěrač asi 15 000Kč, takže zas plnění se nebojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) Tak jsem si i já vyzkoušel svých pár minut slávy, bohužel opravdu jen pár. Nějak nechtěl spolupracovat :jelen: když jel, tak nejel zvuk (mám SS) a po nakódování na SS se sekl a nejel vůbec. Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 přidávám pár nových fotek z nedělního výletu, jinak auto je po servise (filtry, olej v motoru i v převodovce + kontrola podvozku a geometrie), taky se mi trošku nezdála klima, ale na výdechu má 4.3°C, takže asi jen můj špatný pocit. tvrdě spořím na Columba dokonce jsem vypověděl povko u Kooperativy (9345Kč) a zřídil Allianz (7540Kč), levněji už to nešlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Nezkoušel si Uniqu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Zkoušel, ale ten Allianz vyšel nejlépe. Tak už jsem taky hrdý majitel Columba. Zatím ještě nejede zvuk, protože nemám nakódovaný SoundSystem. V brzké době mě nejspíš čeká návštěva u Vaši v Prostějově. Gateway mám s indexem "L" , což by měla být už nevybíjející baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 ta pristrojovka ti tez pekne sviti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Akorát jsem přišel o Black piano rámeček, zatím to přežiji s obyčejným a pak bych chtěl FL climatronic ^_^ ještě zbývá jednotka parkováků a snad bude ta gateway OK, mám zaslepky místo zámků a jak se vybije baterka je vymalováno :D A to jsem si říkal, že Columbus, popřípadě chip budou ty poslední věci, které do toho vrazím...No už pokukuji po kameře a dalších "kravinkách", které Columbus umí :-D tohle asi nikdy nepřestane :-D 14.6. bych chtěl zase do Piešťan, tak snad to bude už v cajku :P Byla odpojena baterka, proto svítí, jinak je vše OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Tak pokud pán bůh (práce) dá, tak se v neděli chystám na mezinárodní :D sraz do Piešťan. Dnes jsem se byl u kluků od Chemical Guys trochu vybavit, abych tam neudělal ostudu :jelen: + tam jejich slovenským koelgům stál jeden pěkný kousek, který stál za foto Ve Škodovce jsem si chtěl vyzkoušet, jak bude fungovat origo čistič na plasty a přístrojovku http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/cistici-prostredek-na-pristrojovou-desku, ale zklamání - za málo peněz málo muziky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Tak konečně dorazil dlouho očekávaný balíček z Číny. Jen škoda, že místo BA15S jsou to BAY15D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Pekny pekny ma to hezkou barvu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Je to super, jediné mínus, že to není BA15S, ale BAY15D tam nedrží, jak by mělo a je to takové vetché, tak snad nevypadnou ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 A preco si nekupil take, ake tam maju ist? Ci to poplietol predajca? :) Chybu hadzu? To su 60W, ci 80W? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 (upraveno) 80W ba15s - přesně to, co jsi mi posílal, že je máš i ty a zkoušeli jsme to u mě před Stodolou. Nějakým způsobem jsem to tam dostal, není to ideální, ale zpět to už posílat nebudu. :( a chybu nehážou :) Upraveno Červenec 16, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 (upraveno) Hmm, ale ako sa tam dostala ta patica :o Vsade sa pise, ze do fl denneho a predfl/fl cuvaciek idu ba15s Oni tam drzia aj tie bay15d, ale neni to idealny stav :( Je fajn ze nehadzu chybu, uvidis v zime...ci obcas nevyhodia. A je aspon lepsie vidiet pri cuvani? Upraveno Červenec 16, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 No ba15s se vlastně zasunula a pootočením zapadly výstupky na žárovce do otvorů. Tady bohužel nesedí ani jeden, tak jsem ji pootočil o 90° a ten výstupek zapříčil o takový kovový zobáček, takže je tam víceméně jen zasunutá. Uvidím časem. Vidět jde daleko lépe, dokonce jsem si ani v garáži nemusel rozsvítit :D ale pořád mě lákají i ty blinkry, i když jsi mě od toho zrazoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Svieti to pekne.. škoda tej pätice... Ak dáš LED blinkry len dozadu tak by to malo v pohode fungovať.. mal som to chvíľu tak, ale vtedy ešte neboli cree LEDky a tie čo som mal cez deň nebolo moc dobre vidieť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Blinkre sa moc cenovo neoplatia, zial. Keby stali do nejakych 20€ vsetky styri, tak ano...ale pri tej cenovke okolo 40€ je to teda moc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.