napajedlak Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Je to 2.0TFSI a 80 000km najeto...nádhera. A jak to jede! nečekal jsem, že rozdíl +-30 koní udělá tak strašně moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Spíše v tom bude poměr výkon /hmotnost a točivý benzín :) Kdo nemá zkušenost, taky nevěří, že s jednadvojkou tlačím dvoulitry bez ohledu na to, že to mám čipované. Ale ten motor váží 80 kilo a poměr výkon /váha je skoro stejný :) O schopnostech motoru po zatížení ale samozřejmě nemluvím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Bylo mi jasné, že na rovince a prázdný by mi ujel, ale právě jeli jsme do kopce (za Přerovem směr Olomouc) a naložení, každý 4 lidi v autě + 50l sud piva a po strop plný kufr věcí, tak jsem si myslel, že mi pomůže větší krouťák a prd...a to on ani nepodřazoval, v kopci to přišlápl na čtverku, já ze čtverky na trojku a pořád plyn na podlaze. Ale zas na druhou stranu i tak jsme jeli dost za dálničním limitem, takže jsme jen vyzkoušeli a dost ^_^ Ale letos jsem si říkal, že už do exteriéru nebudu cpat peníze, zkusím si zpříjemnit ježdění a navštívit TdiFuna ^_^ ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 i po čipu ti ujede, benál je benál. nedejbože, kdyby si to on čipnul na těch cca 180kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Já to nechci čipovat, abych se s někým naháněl, takových potkávám na silnici dost. Jen mě překvapil ten rozdíl i s tak naloženými auty, myslel jsem, že se ten trozdíl trochu smaže. A on se vlastně taky smazal, ku prospěchu benzínu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 dyt čip ale není o tom že se budeš s někým honit :D jde o zrychlení, teda alespoň mě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Vždyť to o něco výš píšu ^_^ chci si zpříjemnit cestování ^_^ Ty máš ze 118kw 164kw jen čipem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 (upraveno) Jj novější TSI. U toho novějšího o2 fl 2.0 TSI RS jde 200kw pokud je auto ok Upraveno Leden 19, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Tak dneska se z dospělých staly děti a takto to dopadlo, auto na břichu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 A jak to dopadlo?:) Dojel traktor a vytáhl Tě? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 to je tim Zetkem na vratech :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 A podařil se nejaky drift alespoň nebo to byl první průjezd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 A máš auto v pohodě? Myslím že za pravým předním kole je na podlaze olejovy chladic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 (upraveno) Auto v pohodě, jen jsem vyklepal sníh z té spodní masky . Průjezd to byl už několikátý - tam je to paráda, je to RZ na Barum Rally, v tomto úseku je asi 3-4km zatáček a v zimě se to neudržuje. Najezdili jsme asi 80km se spotřebou 9,6l (naštěstí nafta na EuroOilu 29.90 ) A dopadlo to tak, že jsem si vytáhl lano, našruboval oko a pak kamarád zjistil, že ztratil oko takže jsme čekali a jel nějáký pocestný s Toyotou Hilux. Jinak s tím Mercedesem to je peklo...ten nevyjede nic a při vyplém prokluzu už vůbec nic Jo a to Ztko se mi tam objevilo jednoho dne ráno, když jsme byli na týden v Jeseníkách :jelen: Upraveno Leden 26, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Jo jo ses neudržel mi tu máme něco podobného ale v zimě se krotím :D Hele a jak si povídá DPF s naftou od EuroOilu? Já zase zjistil že mi tažné oko jde našroubovat do přední objímky ale vzadu ne ( jiný průměr ) nechápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Dobře ty :D Která, že to je RZ? Hlavně, že se nic nestalo tobě ani autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Tomáš: O DPFku ani nevím, že ho mám. U EuroOilu tankuji, protože tam mají naftu bez BIO a do toho vždy VIF (mám ho asi 4l, takže to tam peru i půlku té plechovky na nádrž :lol: jsi si jistý s tím okem? Jelikož já ho dozadu taky dostal asi až na 5. pokus, musíš to strčit až nadoraz a při šrubování dost tlačit, pak se chytne. Dopředu jsem se nedostal, tak nevím, ale určo musí být stejné. Mikk: Halenkovice, ale loni to vypustili...starostové 2 obcí to odmítli, po tom, co tam předloni zemřel fanoušek. To bylo v malé rychlosti, aspoň byla sranda....ttam je to na denním pořádku ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Tak dneska se z dospělých staly děti a takto to dopadlo, auto na břichu :-DHezky pěkně :) U nás bys mohl tak prd, chybí ten sníh :(A máš auto v pohodě? Myslím že za pravým předním kole je na podlaze olejovy chladicChladič paliva ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Hezky pěkně :) U nás bys mohl tak prd, chybí ten sníh :( Chladič paliva ;) jo díky já si nebyl jistý. Já se ani k závitu nedostanu prostě průměr oka je větší než průměr díry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Hezky pěkně :) U nás bys mohl tak prd, chybí ten sníh :( Chladič paliva ;) U nás taky už 3°C nad a leze to rychle dolů, takové jízdy si tu můžem užít tak dva, tři dny za celou zimu.... Je to na prd. A to už několikátý rok hlásí tuhou zimu. Už jim nevěřím ani nos mezi očima. jo díky já si nebyl jistý. Já se ani k závitu nedostanu prostě průměr oka je větší než průměr díry. To není možné... proč by na autě byly dva průměry na oko? To oko máš opravdu k autu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Tak dnes jsem odvezl kola na opravu, byla podřená od parkování. Myslel jsem, že bude stačit stříknout jen ta opravovaná místa, ale prý ne....že je musí komplet zbrousit a celá znova nastříkat....což mne teda moc nepotěšilo :-( tak jsem si říkal,.jestli zrovna nezměnit barvu, např. černou...ale nakonec to nechám tak, černá má kde kdo a ten antracit tomu si myslím docela slušel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Jo jo kde kdo i ja budu :) akorát se piskujou.. v létě si je strikal a to uz jsi je stačil dodrbat? Jak to děláš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Půjčil si někdy auto přítelkyni? Asi ne :D ale abych byl spravedlivý, tak dvě jsem si udělal já - jednou při parkování u patníku a jednou mě nějáká dáma v úzké cestě (překážka na její straně, přesto neohroženě jela dál) vytlačila do chodníku...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 (upraveno) Nepoučitelný a potupně odkázán na 1.9 4x4 :D Upraveno Únor 7, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 to jezdis bez asistentu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Jojo, vypínám si ho :D a se "Z"tkem na kufru....to ten valašský kraj, když tu nasněží je tohle nejlepší zábava od stvoření ženy :D ...a vytahování auta pak taková společenská událost, už v kufru vozím slivocicu, aby případní pomocníci mohli doplnit síly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 :D na to v provozu nemam koule, uz takhle mi vetsi akcelerace na 15" dela problemy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Však to já taky ne. Jsou tu různé vedlejší cesty, které se v zimě neoplatí udržovat a je tam zákaz vjezdu. Takže je to mimo provoz a ideální na to, aby člověk zjistil "co si může dovolit". Hrozí max pokuta za vjezd do zákazu nebo tahání na laně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 (upraveno) ta cesta mi pripada celkem udrzovana :D ale taky by se mi libila komunikace s regulovanym provozem zatim jezdim na parkoviste pod sjezdovky a prekazeji tam provazky a pneumatiky s betonem :D Upraveno Únor 7, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.