Guest sv.icy Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 zdravim, chcel by som sa spytat kde ste kupili tie ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Přesně..jedině u Superfattyho. Jinak s tou kontrolou, koukal jsem jak blázen, že na služebních fábiích se při nefunkčních brzdových světlech rozbliká kontrolka žhavení Takže na OI to bude stejné předpokládám..kontrola tam je. to není kontrola, to je jen vadný spínač na brzdovém pedálu, který má kontakty i pro jednotku motoru, proto signalizuje kontrolka motoru, může se stát, že bude spínač částečně kaput a brzdovky budou svítit a stejně se ti rozsvítí kontrolka motoru, v případě nafty žhavení, v případě benzínu EPC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 tak třeba proč osvětlovat lépe SPZ ledkama než žarovkama, vždyt přece nikdo nechce aby mu SPZtka šla čistě přečíst !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Přesně..jedině u Superfattyho. Jinak s tou kontrolou, koukal jsem jak blázen, že na služebních fábiích se při nefunkčních brzdových světlech rozbliká kontrolka žhavení Takže na OI to bude stejné předpokládám..kontrola tam je. Kupodivu to zhaveni sviti i kdyz napr. odejde spinac brzdovych svetel ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brevla Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Takže po přečtení vašich odpovědí si mám nechat zkontrolovat spínač na brzdového pedálu (taky tada má špatný i elektrikář na svý octě) jestli není vadný a potom se můžu znova vrhnout na LEDky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 SUPERFATTY ??, kdo kde ??? shanim komplet ledky na zadek sve O1...poradte..pls.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 CABIC TADY TO MÁŠ http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=136 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 RAZTY dík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 mne tiez blikaju strasne rychlo asi kvoli SMD co som dal do 4 smerovky :-( neviete kde sa dal kupit len prerusovac pre ledky???vlastne aby mi pomnali blikala dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pepřík Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Osobně bych do led žárovek nešel, sice mají delší životnost a srovnatelnou svítivost... možná projdou i technickou. Jsou méně energeticky náročné... ovšem v dnešní době bych to asi neřešil. Baterka utáhne pomalu cokoliv bez problému... když vemu v potaz obrovský woofery a zvukovy soupravy... myslim že to je zbytečný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Ahoj, osobně taky s LEDovatkama váhám - dost mě odrazuje ta nutnost použití i odporu aby se ŘJ nezbláznila. Předpokládám, že je to nutný ve všech případech co tu popisujete nebo se už našel nějaký jiný způsob použití LED i bez toho odporu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Ahoj kluci s ledkama jsem jezdil taky skoro rok v pohode pak me chytli 1500,-na miste,Rekl jsem ze je to denni sviceni tak mi policajt rekl ze parkovacka se nebere jako denni sviceni a ze pri denim sviceni nesviti zadni lampy.Tak ze ja jsem s ledkama v parkovackach vyleceny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 To je jen tvoje hloupost, z parkovacky neudelas denni sviceni tim, ze vymenis zarovku za LEDky Kdyby jsi jezdil s LED parkovackama tak jak se ma - ne jakozto RL, podle meho nazoru by to nikdo neresil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 to je k smíchu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Pokoušel se někdo použít led pásek třeba na brzdové světlo?Odpadá zde pájení odporů,může se střihnout na požadovanou délku a cenově to taky pěkně výjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Mám to tak ,nejde ani o cenu,ale odpadla dost častá výměna žárovek.Od instalace jsem si toho nemusel všimnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Pokoušel se někdo použít led pásek třeba na brzdové světlo? Ne, ale protože mi pošli ledky, udělal sem si nový plošňák i s ledkama - než sem ho stačil namontovat dostal se mi do rukou origo :) Pokud máš OK mechaniku, dalo by se něco vymyslet... To osazená FR4 se mi válí ve stole v práci ;) Jednu už má nějaký kolega na RS a spojkojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.