Přejít na obsah

LED žárovky

brevla

Doporučené příspěvky

Přesně..jedině u Superfattyho.

Jinak s tou kontrolou, koukal jsem jak blázen, že na služebních fábiích se při nefunkčních brzdových světlech rozbliká kontrolka žhavení :palec: Takže na OI to bude stejné předpokládám..kontrola tam je.

to není kontrola, to je jen vadný spínač na brzdovém pedálu, který má kontakty i pro jednotku motoru, proto signalizuje kontrolka motoru, může se stát, že bude spínač částečně kaput a brzdovky budou svítit a stejně se ti rozsvítí kontrolka motoru, v případě nafty žhavení, v případě benzínu EPC

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Přesně..jedině u Superfattyho.

Jinak s tou kontrolou, koukal jsem jak blázen, že na služebních fábiích se při nefunkčních brzdových světlech rozbliká kontrolka žhavení :palec: Takže na OI to bude stejné předpokládám..kontrola tam je.

Kupodivu to zhaveni sviti i kdyz napr. odejde spinac brzdovych svetel ......

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
Guest Pepřík

Osobně bych do led žárovek nešel, sice mají delší životnost a srovnatelnou svítivost... možná projdou i technickou. Jsou méně energeticky náročné... ovšem v dnešní době bych to asi neřešil. Baterka utáhne pomalu cokoliv bez problému... když vemu v potaz obrovský woofery a zvukovy soupravy... myslim že to je zbytečný :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Ahoj kluci s ledkama jsem jezdil taky skoro rok v pohode pak me chytli 1500,-na miste,Rekl jsem ze je to denni sviceni tak mi policajt rekl ze parkovacka se nebere jako denni sviceni a ze pri denim sviceni nesviti zadni lampy.Tak ze ja jsem s ledkama v parkovackach vyleceny.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Pokoušel se někdo použít led pásek třeba na brzdové světlo?

Ne, ale protože mi pošli ledky, udělal sem si nový plošňák i s ledkama - než sem ho stačil namontovat dostal se mi do rukou origo :) Pokud máš OK mechaniku, dalo by se něco vymyslet... To osazená FR4 se mi válí ve stole v práci ;) Jednu už má nějaký kolega na RS a spojkojenost

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...