Kolaja Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký vliv mají dokódované věci (např. Svícení zadních led světel při denním svícení) na záruku, třeba právě těch zadních světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Chlapi, nekdo z Ostravy nebo okoli kdo by umel dokodovat par veci na Leona 2017 facelift? Pisi tady, protoze na seat foru to vubec nezije a predpokladam, ze s OIII to bude hodne podobne, kdyz ne stejné.... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 váša z prostějova? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Chlapi, nekdo z Ostravy nebo okoli kdo by umel dokodovat par veci na Leona 2017 facelift? Pisi tady, protoze na seat foru to vubec nezije a predpokladam, ze s OIII to bude hodne podobne, kdyz ne stejné.... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Napsis Premkovi - h2oenergy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Jj,uz jsme v kontaktu, diky ;) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Buď Vaša z Pv nebo MaroCZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Kluci nemate nekdo navod jak nakodovat aby se pri prichodu auta s kessy a otevreni pouze kufru rozla zadni svetla? Byl jsem s tim u jednoho clena tady a nepamatoval si jak se to dela. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kmozis Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Děláš si legraci? Rozsvícení zadních světel při otevřeném kufru jsem psal do tohoto tématu o stránku dříve, jak pro variantu s LED světly, tak pro halogeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Ahoj, dá se dokodovat teplota oleje a turba když nemám maxidot? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladin007 Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Ahoj, kodovali jsme o vikendu do dvou OIII staging. Jedna je MR2015 a druhá je MR2016. No a u MR2016 to funguje skvěle a vždy a u MR2015 to jednou někdy vynechává? Někdo nějaký nápad a postřeh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Mirrorlink odkodovani obrazu za jizdy? Olomouc a okoli? Facelift OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Jak jde prehravat video pres mirrorlink? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 To by me taky zajimalo, mam bolero, mr2016 a zajimalo by me tda muzu pustit co mam v telefonu na bolero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Co vim,tak to nejde, takovou appku jsem nenasel.... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Mne se ted povedlo to ze jsem mel na amundsenu "zrcadlenou plochu telefonu" a mohl jsem tak vyuzivat vse v telefonu....youtube,videa v telefonu...sygic atd... Ale jen do rozjezdu! Takže proto se ptám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 A jak se Ti tohle povedlo, jak nazrcadlis celou plochu? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Udělám video.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Oki, super, jsem zvedav jestli to pujde i mi na seatu, diky... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Je treba udelat odblok obrazu za jizdy pak se to po rozjezdu nevypne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Ja vubec nedokazu nazrcadlit telefon (mam Seat media system plus), mozna to bude tim, ze nemam navi, to uz mi psal h2oenergy, ze bez navi nelze prehravat filmy... ale zrcadlemi je neco jineho....pres jskou appku to delas? Nebo staci jen zvolit mirrorlink a to Ti nazrcadli foun? Mi to nabidne appky jake mam k dispozici pro mirrorlink... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Na druhem videu ikona dole. A nebo pustim app a pak jako na telfonu s vratim do obrazovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Takovou ikonku tam nemam, holt Columbus je nekde jinde....zkusim jeste prozkoumat... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Tak hlavne musis mit mirrorlink koupeny, je to zvlast polozka za priplatek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 To mam, pouzivam pres to Sygic navigaci Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 MirrorLink u Seat jde přes aplikaci SEAT DriveApp a tam je to trochu jiné. Systém u Seatu je kapánek odlišný od VW nebo Škody. viz. odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Diky Premo,koukal jsem na to, cetl jsem jeste i knizku a taky by tam mela byt moznost zrcadleni 1:1, nicmene to vypada,ze po vcerejsi aktualizaci meho Samsungu S6 na Android 7 nechce mirrorlink makat vubec, nedojde ke spojeni, Sygic,ktery mi ficel,tak ted se nespoji ani za nic...asi mne trefi, budu mzset zkusit udelat tovarni nastaveni founu a do toho se mi vubec nechce ...:( Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Mam amundsen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Aha, ale.mas tam navi a tyto radia maji podle vseho fce navic... MirrorLink mi uacal zase fungovat,tak nevim, kde byla chyba, nic jsem nezmenil... Seat appky otestovane, docela pekne funkce...zkusil jsem volbu 1:1, ale zobrazi mi to plochu appky SeatDrive a ne plochu founu :( Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Zkus z Google Play naistalovat LG MirrorDrive. Přes to by mělo jít zrcadlit celou obrazovku telefonu. Koukni na tento návod. Myslím,že jsme hodně OT. Pokračovat bychom měli zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25331&page=4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.