octavianusII Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Otazocka, Octavia 3 2015 rs ......nemam vrs mode ale da sa nejak nakodovat ten rs zvuk ci co to je? Ci je to mozne len ked mam vrs mod spolocne s rezonstorom zvuku pod stieracmi? Pytam sa preto lebo na zaciatku ziznamu je moznost kodovania rs zvuku. Dakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PanKuko Odesláno Červen 1, 2021 Sdílet Odesláno Červen 1, 2021 Ahoj všem. Kromě Octavia II jsem teď přivezl Seat Leon FR, 2016. Má LED světla vpředu ale nemá funkci automatického svícení. Nevěděl by někdo co je potřeba kromě ovladače světel sehnat, nakodovat aby auto samo přepínalo světla?? Intenzita podsvícení budíků se mění podle světla kolem. Tak tam nejaké čidlo bude. Předem díky za rady a omluva za toho španěla. 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červen 1, 2021 Sdílet Odesláno Červen 1, 2021 V Praze udělám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 2, 2021 Sdílet Odesláno Červen 2, 2021 V 1. 6. 2021 at 9:41, PanKuko napsal: Ahoj všem. Kromě Octavia II jsem teď přivezl Seat Leon FR, 2016. Má LED světla vpředu ale nemá funkci automatického svícení. Nevěděl by někdo co je potřeba kromě ovladače světel sehnat, nakodovat aby auto samo přepínalo světla?? Intenzita podsvícení budíků se mění podle světla kolem. Tak tam nejaké čidlo bude. Předem díky za rady a omluva za toho španěla. 😉 musí mít světelný/dešťový senzor nebo minimálně climatronic, pak je na skle senzor vlhkosti a ten lze vyměnit za RLHS, pak samo, ovladač, kabeláž a kódování.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 22, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2021 Na Octavia 3 lze na většině aut s tempomatem aktivovat funkci, že z kopce tempomat udržuje rychlost brzděním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipCZ Odesláno Duben 6, 2023 Sdílet Odesláno Duben 6, 2023 Prosím. Mám Octavia 3 line asist plnou výbavu a chtěl bych kódování nějaké funkce plus aktualizaci firmware mib 2.5 na 1440... Aktivace vývojového režimu atd.. Může mě někdo napsat soukromou zprávu kdo to dělá vyzná se za rozumné peníze? Praha dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin155 Odesláno Prosinec 7, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2023 Ahoj, chtel bych si poridit diagnostiku na OIII. Vetsina navodu jsem koukal ze je na VCDS ale nekolikrat jsem narazil na doporuceni VCP jako lepsi varianty oproti VCDS. Jakou bych mel zvolit a v cem je VCP lepsi? S jak velkym uspechem budu schopny aplikovat navody pro VCDS na VCP 😁 ...diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 8, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2023 návody jsou nebezpečná věc, při ceně VCDS a VCP se ti to na vlastní auto nikdy nevrátí, lepší to dát někomu kdo se vyzná a zaplatit mu to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin155 Odesláno Prosinec 8, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2023 22 minutes ago, Ol@f said: návody jsou nebezpečná věc, při ceně VCDS a VCP se ti to na vlastní auto nikdy nevrátí, lepší to dát někomu kdo se vyzná a zaplatit mu to. Takze si radsi nemam zkouset hrat jo 😁 Je ve VCP (nebo VCDS) moznost jak kompletne vse zazalohovat a v pripade potizi jednoduse vratit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin155 Odesláno Prosinec 22, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2023 Ahoj, ma nekdo odzkousenou aplikaci Carista s Octavii 3? Mam verzi 8.0.2 ale nezobrazuje se mi na ni Battery registration pro nakodovani baterie po vymene. Mate verzi na ktere by tato mozno byla aktivni? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 22, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2023 Tyhle informace se zadávají v Gateway v adaptacich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin155 Odesláno Prosinec 22, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2023 (upraveno) Ahoj,chtel bych pozadat, jestli by mi nekdo poradil, jak nakodovat pro OIII pamet posledniho zvoleneho modu na ASR/ESC tlacitku, aby volba po opetovnem zapnuti motoru zustala zachovana. Upraveno Prosinec 27, 2023 uživatelem martin155 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.