nene Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ahoj, tak jsem narazil na další "sympli klevr" řešení. Pokud má člověk mezipodlahu v zavazadlovém prostoru, tak přijde o jedno připevňovací oko (viz http://www.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/octavia.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Octavia_5E/11-2013/Manual/Octavia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2013#!pageId=00207). K autu Škoda dodává i upevňovací sítě, které mají použít právě to zmiňované oko (http://www.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/octavia.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Octavia_5E/11-2013/Manual/Octavia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2013#!pageId=00208). Tzn. nelze síť použít k vytvoření boční ani podlahové kapsy. Není to chytré řešení? Osobně mi jde o boční kapsu, protože s mezipodlahou nejsou na straně v kapsách žádné držáky a věci tam nedrží. Protože jsem si připlatil za lepší verzi podlahy, tak jsem nedostal ani cargo elementy. 0 Quote Link to comment
160R Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Mohol by si spraviť foto? V reáli som ešte žiadnu O3 s medzipodlahou nevidel, rád by som si pozrel, ako je to riešené. 0 Quote Link to comment
Jocker Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 ale zas tam můžeš schovat roletu 0 Quote Link to comment
vittorio Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 je fakt, ze je skoda, ze cely nákup, nakonec s mezipodlahou nejde pridelat siti ve 4 rohovych bodech tim padem :( mezi podlahu mam na nakupnim seznamu :( 0 Quote Link to comment
nene Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Sorry za zpoždění, musel jsem si nejdřív udělat trochu pořádek v kufru. Posílám pár fotek. Bohužel bylo horší světlo. Ale pro ilustraci to snad stačí. Je tam mezipodlaha nahoře, částečně složená nahoře, dole, přehrazená a pak je detail na třetí upevňovací oko. Je tam sice vidět jeho kosek, ale je to jenom vršek a nelze síť zaháknout. Asi to za chvíli vyřešim vyříznutím toho plastu. Pro info - pro trojúhelník je v boční kapse díra skrz podlahu. Pod levou kapsou (pod tím deklíkem za podběhem) je menší odkladací prostor. 0 Quote Link to comment
160R Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Dík za fotky, vyzerá to byť vcelku fajn, ale zasa chýba tam možnosť uchytenia nákladu, aby nebehal po celom kufri. Takisto nie je možné použiť gumený koberec, pretože potom sa bude blbo otvárať podlaha. 0 Quote Link to comment
nene Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Tak, tak. Taky k tomu standardně nedostaneš cargo elementy. Zvažuju, že je dokoupím. Snad budou na tom koberci fungovat. 0 Quote Link to comment
jindrous Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 fungují ti v pohodě cargo elementy na té mezipodlaze? 0 Quote Link to comment
RA100 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Som ďalší nespokojný zákazník, ktorému predajca neporadil, že medzipodlaha a sieťový program nejdú dokopy. :( Ďalej ma štve, že medzipodlaha sa nedá nejako upevniť poskladaná pri zadných sedadlách. (vadí napr. pri naložení kolies pri prezúvaní) Som rozhodnutý medzipodlahu vyhodiť a používať gumený koberec a celý sieťový program... 0 Quote Link to comment
jindrous Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Ty auto už máš nebo ne? Pokud již auto s mezipodlahou máš, tak celý sítový program využiješ jedině tak, že si tam dáš nalepovací háček jak mi poradil prodejce :-) 0 Quote Link to comment
Napalm Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Nalepovací háček je ok nápad, ale jakou to má nosnost, respektive pevnost, první zatáčka a síťka v trapu..... 0 Quote Link to comment
jindrous Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 To si taky myslím :-) 0 Quote Link to comment
mischicka Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Podle mne je ta mezipodlaha v Octaviích ne úplně dořešená, takže jen krám za dvojku se spoustou slabin.Jeden čas jsem o ní přemýšlel jako o úložišti některých ptákovin (lano, startovací kabely,...), co se nevešly k rezervě, ale pak jsem přestal vozit rezervu, koupil příslušnou polystyrénovou vložku a bylo po problému. 0 Quote Link to comment
RA100 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Tiež som myslel na výrobu háčiku - nie nalepovacieho. Otázka je, či zvislá sieť bude potom dostatočne napnutá a nebude plandať. 0 Quote Link to comment
jindrous Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 záleží kam ten háček umístíš a jak, pak taky záleží co budeš vozit a jakou bude mít výšku to co budeš vozit... 0 Quote Link to comment
jindrous Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Kvůli tomu že tam nejde klasicky upevnit podlahová sít, mě napadlo přímo do té mezipodlahy jak se skládá na zadní část udělat dirky do rohů a připevnit tam přes stahovací pásku třeba 2 kroužky jak se používají na klíče - do každého rohu jeden, tím by vzniklo "očko" a ta stahovací páska by to měla v pohodě udržet, co myslíte? Akorát když udělám do toho "dřeva" nebo co to je ta mezipodlaha s koberce dirky aby se to nezačlo párat nebo podobně... 0 Quote Link to comment
Guest sPepino Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Mezipodlaha u me nakonec skoncila permanentne slozena - kram uplne k nicemu. Pri skladani dolu to je porod. Zlaty oboustranny koberec a cargo elementy. 0 Quote Link to comment
Edok Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ahoj, ta mezi podlaha není špatná.Díky ní se dá lecos v kufru schovat.Já k tomu používám ještě další luxusní Simply clever vychytávku která mi perfektně podrží věci v kufru. https://youtu.be/pPFnnwhpAoY Fakt všem velice doporučuji! :-))) 0 Quote Link to comment
kadlec Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Kluci je někde uvedena nosnost dvojité podlahy? V návodu nic není nebo jsem blbě hledal. Jde mi o to když tam žena hodí basicku piv, tak aby se nepropadla a taky, zda na ni půjde spát? 0 Quote Link to comment
spilner Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Dá se vůbec tato podlaha koupit jako příslušenství? Ve Škodovce mi řekli, že zatím ne. Dá se tato podlaha doplnit do interiéru Active? Díky za rady, 0 Quote Link to comment
Guest Horry Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Kadlec: ano, je to 75 kg a já si ještě z plastové roury, průměr cca 8 cm, udělal dvě podpěry mezi mezipodlahu a skutečné dno. Jednu mám trvale u zadního segmentu (blíž k sedačkam), kde mám i různý krámy. Pak mám larisu, která tam ty krámy ucpe (deka se v autě hodí) a dopředu (blíž k prahu) dávám druhou rouru, podle toho, zda mám podlahu polozenou nebo složenou do "A" pro prepazeni kufru na 2 části. Ty podpěry jsem řešil proto, abych tam mohl spát ve 2 lidech. Totiž ty "panty" mezi segmenty se začaly podezrele ohýbat. Byl jsem ještě rozčarován, když jsem zjistil, že je to plast a ne kov. 0 Quote Link to comment
nuttix Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Ahoj, dá se někde mezipodlahs na O3 koupit? Díval jsem se na netu, ale nikde jsem ji nenašel...Kdyby ji někdo nechtěl, tak bych ji rád koupil ;-) 0 Quote Link to comment
janny89 Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Kdyby někdo sháněl mezipodlahu tak já bych se jí rád zbavil. 0 Quote Link to comment
Pretorian33 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Přátelé kdyby se někdo zbavoval podlahy do O3 combi rád na toto téma pohovořím. Kdyžtak pište na mail 0 Quote Link to comment
Pavel B. Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 koupím mezipodlahu do O3 combi :) 0 Quote Link to comment
Votvik Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Kdyby někdo chtěl prodat mezipodlahu Octavia 3 combi tak mám zájem. Případně kdyby někdo věděl kde sehnat budí rád za info. Děkuji. 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Kdyby někdo narazil na zdroj kde se nechá za rozumnou cenu koupit, taky bych bral. 0 Quote Link to comment
bopul Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 V 8. 10. 2021 at 20:16, Votvik napsal: Kdyby někdo chtěl prodat mezipodlahu Octavia 3 combi tak mám zájem. Případně kdyby někdo věděl kde sehnat budí rád za info. Děkuji. Jestli jste ještě nesehnal, tak vám jí prodám. před 2 minutami, bopul napsal: Jestli jste ještě nesehnal, tak jednu mám na prodej. V 10. 10. 2021 at 18:44, Mirouch76 napsal: Kdyby někdo narazil na zdroj kde se nechá za rozumnou cenu koupit, taky bych bral. Jednu mám na prodej jestli máte zájem. 0 Quote Link to comment
Kolibrik Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Pokud někdo prodává mezipodlahu na Octavia 3 combi, moc rád koupím. Potřebuji. 603433785 0 Quote Link to comment
Recommended Posts