Přejít na obsah

Problém s výfukem

Hybli

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám originální přední díl výfuku. Bohužel mi z něj začalo foukat, tak jsem vlezl pod auto abych zjistil o co se jedná. Na přírubě výfuku jsou takové 2 varhánky a na krajích 2 válečky, pod kterými jsou schované malé pletence (taky 2x). Ten váleček co kryje ten malý pletenec se mi utrhl a přes to teď prdí.

Myslíte že to půjde opravit? Foto bohužel nemám, jen ilustrační, jelikož ostatní výfuky mají tu přírubu vyřešenou jinak. Nebo bude lepší koupit novej přední díl?

A ještě jedna otázečka. Mám shnilej KAT, už ho ani normálně mechanicky neodšroubuji, budu ho muset odřezat. Chci tam dát zatím rovnou trubku, má to cenu?

Díky

Odkaz ke komentáři

@Hybli: Ohladom tych valcekov, tak neviem,ja by som uz asi rozmyslal vymenit to za novsie riesenie vlnovca, kde odpojis cele tie "valceky" ostane len priruba zvodov a napojis na to predny diel vyfuku od zvodov po katalyzator, ktory ma hore len prirubu ,co ide priamo na zvody a v strede rury je vlnovec, ktory ma riesit uz aj problemy s rezonanciou vyfukoveho vedenia.

Pokial viem,tak TomasT to tiez daval?

vyfuk-1.dil-1j0253091ct-753-113-0.jpg.bi

Odkaz ke komentáři

Mám to u sebe řešený úplně stejně. Akorát mám pocit, že mi svod víc vyčuhuje ze spodku, než jak tomu bylo dřív, ale je to už nějakej pátek co jsme to měnili, tak si nejsem úplně jistej. Určitě vyměnit místo navařování starých vlnovců. Jen je potřeba s tím pak jezdit opatrnějc, protože pletenec není ničím krytý a (aspoň u mě) je ze všech součástí na spodku nejblíž zemi. Už se mi jednou povedlo ho rozervat, ale naštěstí neni těžký ho vyměnit :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

já měnil komplet vejfuk na feldě 1,6 a oktávce 1,6 74kw dával sem všechny díly od polskýho izawitu a neni problém akorát u tý okty sem utrhl 3 štefty a museli parohy ven abych to odvrtal no docela sem si užil navíc pokud nemáte hever tak je další problém já to u svý garáže nedokázal zvednout tak abych dostal ten první díl s katem ven musel sem to pod autem říznout flexou a když sem dával novej díl tak sem si ten první díl uchytil a k tomu napasoval zkusmo středovej díl s katíkem a pod autem si svářečkou na pár místech bodnul první díl a kat pak to odpojil od středovýho dílu aby stim šlo pod autem pootáčet a kat komplet k prvnímu dílu přivařil a posléze namontil středovej a koncovej díl :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...