160R Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 V prílohe je zoznam zmien modelu 5E týkajúci sa modelového roka 2015. Zoznam bude priebežne dopĺňaný! Ešte doplním, že zmeny sa týkajú SK trhu a pre CZ nemusia byť identické. Edit: 3. 11. 2014 - doplnené zmeny od 45KT/14, zvýraznené sú zelenou farbou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 (upraveno) jojo to logo sem viděl ve Kvasinách, čuměl sem na to jak z jara.... takže další logo manie :D Upraveno Duben 7, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Jsem zvědav na to kvalitativní vylepšení kožených sedaček. A docela by mě zajímalo, proč do verze s CNG a tažným nejdou el. vyhřívané sedačky dozadu a adaptivní tempomat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Zajímavé, líbí se mi, že konečně bude Columbus v základní výbavě modelu Třeba se nebude tak krást, když toho bude "tolik venku". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) Tak u cz edition l@k byl za 4000kc nic hroznyho Jinak sedačka spolujezdce v elektrice za příplatek no Upraveno Duben 8, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 a u L&K klasika byl za 0,- jen sis ho musel zaskrtnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 však pro čechy byla výbava v tiskové zprávě ze Ženevy: https://media.skoda-auto.com/cs/_layouts/Skoda.PRPortal/pressrelease.aspx?ID=820 Charakteristickým prvkem jsou emblémy Laurin & Klement na předních blatnících. V interiéru najdeme čtyřramenný multifunkční kožený volant, kterým lze ovládat rádio, telefon a palubní počítač. Sedadlo řidiče je elektricky nastavitelné, včetně elektricky nastavitelné bederní opěry.Pro čalounění interiéru jsou použity pouze exkluzivní materiály, dekory a barevné kombinace. Spodní část přístrojové desky a sedadla v kombinaci Alcantara/kůže mají elegantní hnědý odstín. V kombinaci s černou horní částí palubní desky a stropu v béžovém odstínu vzniklo vkusné barevné řešení. Vkládané tkané koberce obšité černým stehem vyplňují prostor pro nohy vpředu a vzadu, který je stejně jako vnitřní kliky dveří decentně osvětlen. Lesklý černý klavírový lak doplněný logem Laurin & Klement mají dekorační lišty předních i zadních dveří, na přání může být klavírový lak nahrazen dřevěným dekorem. Prahové lišty v hliníkovém provedení zdobí vpředu charakteristický emblém Laurin & Klement. Ten se nachází také na předních opěradlech, na sklopné zadní loketní opěře a na hlavici řadicí páky. Po zapnutí navigačního systému se nápis Laurin & Klement ukáže i na úvodní obrazovce. Octavia L&K je standardně vybavena infotainment rádiem Bolero s barevným dotykovým displejem o velikosti 5,8" a s rozlišením 400 × 240 pixelů. Displej spolupracuje se senzory přiblížení: jakmile se k němu přiblíží prst, objeví se na obrazovce automaticky ovládací prvky. Obsluhu usnadňují pohyby známé z chytrých telefonů - přejíždění, roztahování prsty po displeji. Infotainment rádio Bolero je mimo jiné doplněno o bluetooth handsfree, CD mechaniku, konektory USB a Aux-in a slot pro SD karty. Zvuk posílá do čtyř reproduktorů vpředu a čtyř vzadu. Na přání lze bluetooth handsfree rozšířit o Phone Box. Mimořádné poslechové zážitky zprostředkuje Sound System CANTON. Tento vynikající audiosystém zahrnuje osm výkonných reproduktorů v bočních dveřích, jeden centrální reproduktor v přístrojové desce a subwoofer v zavazadlovém prostoru. Celkový výkon systému je 570 Wattů. Na přání je pro model Octavia L&K k dispozici Optical Parking Assistant (parkovací kamera). Paleta barev zahrnuje všechny odstíny určené pro modelovou řadu Octavia (kromě uni barev modrá Pacific a červená Corrida), včetně nové uni barvy bílá Laser. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Ja som hlavne zvedavý na cenu LaK... Celkovo z tých zmien pre MR2015 ma asi najviac potešila parkovacia kamera, ktorú si určite budem dorábať a príjemná správa je aj koniec staromódneho Swingu. Nový Swing vyzerá úplne ako Bolero, má len o niečo menší displej a po bokoch len 3 tlačítka miesto 4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 160R:Fotku toho nového Swingu nemáš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 zeby takto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Ceník LaK bude v květnu, pravděpodobně s úpravy cen současných ceníků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Jak bude vypadat to nové logo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Takže nebude mít navi Columbus v základní výbavě, joo? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Ty bláho, displej velikosti toho na Nokii 3310 v roce 2014 v autě za XX.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Ahoj, pochopil jsem správně, že od tohoto května má být zdražení? Chci si také koupit konečně O3 RS, ale chtěl bych parkovací kameru... proto MR15. Je k dispozici fotka nově zkoseného volantu? Když bych si objednal auto teď, měl bych mít MR15 a nižší cenu... říkám to správně? Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 tweety - myslím, že teď ještě nebudeš mít MR 2015, ten tuším nabíhá do výroby po celozávodní dovolené v létě, ale nevím jak se dá objednávat dopředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 čekačka je 4 měsíce, takže kdo objedná teď, tak rozhodně bude MR 15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 no jo furt stejný, v minulosti se čekalo stejně, pokud prodejce neměl rezervovaný místo na kratší termín třeba 2 měsace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Mam moznost cekat normalni lhutu nebo mam moznost vyuzit kratsi - prave rezervovane auto... Oba mi avsak vychazi po 22tydnu, kdy ma byt jiz MR15. Ale nejde si to objednat jiz nyni... leda ho hodit do do cekacky a pote zmenit... Prvni s kratsi lhutou bylo objednano 12.2 - coz dodani je cca 12.6 ... to bude ale moc brzy aby se stihla zmena ne? Dekuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 to by mě zajimalo proč nelze u 1,4 CNG kombinovat tažné se střešním oknem... mně by zajímala někdy ta logika :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Nad nemožností kombinací některých výbav jsem se taky už pozastavoval, napadlo mě, že by to mohlo být třeba nedostatkem prostoru pro kabeláž popř. ŘJ. Kdy např. nestačí průchodky do motorového prostoru. Ale u kombinace tažné a střešní okno mě nenapadá, co by tam mohlo kolidovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 tuhost karoserie a dodatečné výztuhy pro skleněnou střechu, které nedovolí montáž tažného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 v pátek bude na salonech jasno ohledně MR 15 a cen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 v pátek bude na salonech jasno ohledně MR 15 a cen Jak to vis, jestli mohu byt zvedavy? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 tak .... stejně už Octu teď neobjednáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 tak .... stejně už Octu teď neobjednáš Proc ji neobjednam? Nebud tajnustkar a rekni mi to... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 protože je stop stav, neobjednává se, až po změnách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 protože je stop stav, neobjednává se, až po změnách Rozumim a zeptam se tedy - kdyz jeden prodejce mi nabizel, ze ma objednane O3 RS Combi z pulky unoru... a specifikaci by zmenil na moje prani, pry by tim uspisil dodani o ten mesic a pul az dva... To auto ted stejne ceka ne? Ja bych prave chtel MR15 s kamerou zadni... proto pokud se bude delat zmena, tak bych mohl vyuzit nabidku, mit auto brzy a mit MR15... Protoze pokud bych si ho objednal klasicky, mel bych ho az na konci prazdnin a to je na pytel... :) Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Ber to tak ze jedina potvrzena informace kterou ted Jar_da a ja (diky nemu) mame je ze aktualne nejde objednat nova OIII RS. Jestli jdou delat zmeny u aut objednanych drive a od ktereho data zacnou sjizdet z linky MR15 zatim nevime a byla by to cista spekulace. Jsou tu urcite indicie ze nove informace by mohli byt pristi tyden v Utery / Stredu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Ber to tak ze jedina potvrzena informace kterou ted Jar_da a ja (diky nemu) mame je ze aktualne nejde objednat nova OIII RS. Jestli jdou delat zmeny u aut objednanych drive a od ktereho data zacnou sjizdet z linky MR15 zatim nevime a byla by to cista spekulace. Jsou tu urcite indicie ze nove informace by mohli byt pristi tyden v Utery / Stredu. Dobre, diky :) Pokud by jste prosim nekdo vedel cokoliv noveho, dejte vedet... at kdyztak zbytecne nepromeskam. Snad to nezdrazi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.