Přejít na obsah

octavia 66kW

Doporučené příspěvky

pekne :D

a hele nebylo by lepsi ten plech dat do kufru a pak ho prickvaknout gepkem nez ho davat takhle na palubku - osobne bych mnel velkej strah o poskozeni palubky! a hlavne "erbegu"!

nerad jezdim s otevřenym kufrem musim si koupit zahrádku;) a o bag se nebojim bo tam žádnej nemám :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Pekny! :smich: Jen mi prijde ze si nemel barvit ten kotouc.. stejne to nepujde videt.. :lol:

Ja bych chtel taky nabarvit ale jeste nevim jakou barvu a kdy.. kde si sehnal barvu?

no právě že to trochu vidět je a nelíbilo se mi jak je to orezlý... barvu sem koupil v OBI nějaká syntetika to je bo béžovej hamerite sem nesehnal :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
tak teď sem si přivezl octuli od doktora :P byla na výměně silentbloků (TT)přední nápravy horního uložení tlumičů,hydroštelů a při tom i oleje . Bych nevěřil že to vážně s těma TT pukama tak zpevní :( .. teď mě ještě čeká výměna cooleru bo je z něj cedník :D

Kua už se těším. Hydrošteli jsme měnili minulej víkend s rozvodama, dneska ráno kámoš něco málo dodělal schodil ramena a taky se měněj gumy a čepy (taky TT puky) tak jsme na to hodně zvědavej. :palec::loool::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...