Přejít na obsah

Černá perla - kapitola 2. PRODÁNO

Doporučené příspěvky

Kdybys chtěl tu kabeláž origo,,tak mám.. A to,že se líp drží,tak souhlasím..a hlavně je objemnější,to tomu taky jen přidá..

A kolik by jsi chtěl za kabeláž? Kdyžtak písni SZ

Fotos s mým pracovním nářadím, ve kterým bydlím od pondělí do pátku :lool:

post-2152-0-87602600-1334501952_thumb.jpg

post-2152-0-30655700-1334501965_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Moc pěkně se staráš :palec:

Snažím se, ale není to podle představ,chtělo by to víc času.

Taky jsem dovezl kola z opravy, masakr, po vymetení díry bylo jedno kolo hustě trefený,ale mám zkušenýho opraváře,takže je opravený. Až dorazím domů hodím foto svařenýho disku.

Teď ještě kola nalakovat, přemýšlím nad barvou, která by sedla k tý černý metle.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak to fakt nasere, ještě soused, kua, taky mám takovou zkušenost s ex-autem, přijdu domu nabouraný dveře spolujezdce, prohlížim, sesbíral jsem ulámaný plasty, kusy barvy, pár střepů z blinkru a vyfotil. A to bydlim na sídlu kde je dětský hřiště takže se tam vystřídá za den xy aut a šance byla dost malá, ale doma jsem si pohrál a ejhle na jednom kusu plastu (držák nárazníku) bylo origo číslo, skoro každý katalog to převede, dopátral jsem se na auto Renault Megane rok kolem 97, barva byla tmavě zelená metla, tak jsem se vydal ven, našel odpovídající auto a bylo bouchlé, tak jsem zkusil nějaké ty střepy z blinkru a sedělo to jak pr... na hrnec, tak jdu za sousedem, jako že bude v poho a jen se to nahlásí, byl jsem rád, že to nebyl někdo kdo přijel jen na to hřiště, ale tam čekal šok, otevřela mi jen jeho stará a prej, že ho nabourali na houbách, že dotyčný ujel a že to nebyl on a že se mu houby prodražily a že je jí to líto ale fakt ne, řikám OK a odešel. Ale byl jsem přesvědčenej, že to byl on, tak jsem zavolal Policii, ta to poměřila vyfotila obě auta, vzala si ty střepy a že si pána předvolají. Samo, že Policie vyvolala v ulici halooo a plno lidí z oken. Frajer dostal strach tak přišel sám, že to byl on a že starý musel říct, že ne a jestli by to šlo stornovat u policajtů. Tak jsme jeli na pojišťovnu, nahlásili to a pak na dopravku, ale stornovat už to nešlo, tak dostal ještě 5000 a 3 body:DDD

Upraveno uživatelem Luky989
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

hergot, nějak jsem to tady zanedbával :rolleyes:

no jinak moc novinek není, mám nalakovaný kola, který ale v lakovně na jednom kole zčubily, takže na jaře znovu a lépe, fotky dodám až budou zase čisťounký.

konečně jsem taky přes připojištění vyměnil čelní okno, na který jsem měl pozdrav od kamínku, tak už se mi lépe kouká...

jinak dveře mám pořád nabořený, zatím nezbily prašulky, ale do zimy to chci dát dokupy, proto sháním levé zadní dveře na liftback v černé perleti, kod 9910, jen v top stavu na výměnu kus za kus, tak kdyby někdo měl nebo věděl, tak se ozvěte prosím

Odkaz ke komentáři

a co je úplně nejhorší, tak jsem zjistil, že mě nabořil soused když couval s vlekem z brány, kterýho znám už 20 let, ale všechno popřel a nemá se k tomu :wallbash:

ouu urcite je to nemile bud v klidu me tehdy lehce tukla ex pritelkyne i kdyz ji zahledli sousedi a rekl jsem ji to tez to poprela dost me to tehny sralo

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

takže zadní vrátka na výměnu už jsou doma...zítra hodím fotos i z výměny, trochu se bojím, musím kompletně přestrojit dveře, takže uvidíme jak to půjde :lool:

ještě chci radu,dostala se mi do ruky folie s odstínem bílý karbon a chtěl bych s ní potáhnout některé plasty v interiéru, co vy na to?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Takže přináším smutné zprávy, bohužel díky pos...ý krizi jsem z finančních důvodů nucen prodat svoji krásku. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: O víkendu nahodím řádný inzerát, ale již nyní to předběžně dávám sem. Cenovku bych si představoval kolem 150 tis. Kč, dohodě se nebráním. Více info SZ nebo mail do pátku, pak bude kompletní inzerát.

Odkaz ke komentáři

Jjo to mi povídejte. Jenže rodina a zdraví jsou před nější, koupím něco obyč a třeba se zase vzpamatujeme a bude líp. Jezdím s velkou soupravou, na kterou je pořád míň práce a nová se špatně shání, jenže tady u nás moc práce není nebo je tak mizerně placená, že to nestojí ani za námahu.

Jinak jsem se chtěl zeptat jak moc vidíte tu cenovku jako reálnou?

Odkaz ke komentáři

No chlape, taky se začínám řítit do pěknýho finančního srabu. Lidi nemaj prachy, nikdo neplatí. O prodeji už jsem taky uvažoval. Jenomže auto potřebuju k práci. Musel bych koupit jiný, takže by mi stejně moc nezbylo. Teď ke konci roku je to vždy bída. Počkej na leden, všichni vyprázdní sklady a zase budeš jezdit.

Odkaz ke komentáři
  • surfman changed the title to Černá perla - kapitola 2. PRODÁNO

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...