Hoblik Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 jen meri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Tak prevodovka s loziskem vymenena konecne nic neklepe:-) Piskal remen tak preventivne jsem ho vymenil s kladkou a je klid Plus se mi nelibil termostat tak se taky vymenil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Solidní údržba! Převodovku jsi dával novou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Ne sehnal jsem zase jetou presne typove co potrebuju tak uvidim co snese tato. Jinak chtel bycch nechat prevodovku repasovat a pridat seste kolecko na hridel:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Myslíš že je to tak jednoduché přidat 6-tý kvalt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Melo by to teoreticky jit;-) ale nerikam hop dokud jsem nepreskocil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 Tak mam zpatky stary evergreen a to spaliny v kabine:-( a k tomu novou specialitku a to ze asi po 10-20 vterinach jizdy na plny plyn a jakoby auto zacuka, zakouri, upadne vykon. Jakmile pustim plyn a znova ho necham nafouknout tak zase drzi 10-20 vterin a udela znova:-( Tesnosti sem dneska zkousel a vse je ok. Cidla mam vsechny vymenene, turbo je nove, vyfuk je funglac od zacatku az do konce. Takze ze by opet praskle svody? Pamet zavad cista. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 ked je pamat zavad cista, napada ma len cerpadlo a tlak paliva? Plus nemoze to byt strata vykonu z dovodu prehriatia vzduchu v IC? ako si vravel,ze ti to nestiha chladit a stahuje to predstih? Trebalo by pomerat hodnoty za jazdy, ako sa auto sprava a kde moze byt pruser 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Palivo je ok to jsem meril ale jen u stojiciho auta. Tendle propad je skokovy to zvysena teplota nebude. V pondeli dam budik na tlak turba tak se uvidi co to dela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 A co když to už nestíhá palivové čerpadlo krmit při maximálním plynu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 no a jak to zjistit za jizdy:-) jedine si vyvest pres tecko na vstupu dalsi hadicku k manometru co bude v kabine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Pokud Ti to nedělá při normální běžné jízdě, tak je to dosti pravděpodobné. Jasně, T-čko a budík tlaku do kabiny a budeš to vědět 100%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 presne ako pise Marti_TDI , preto som spominal cerpadlo, lebo nemusi stihat pri plnom zatazeni. Tak nemusis to zistovat za jazdy, urcite sa to bude dat nejako len dostat sa k napajacim svorkam k cerpadlu, napojit hadicu s manomentrom a pokracovanie vlozit naspat do nadrze, aby rovno vracalo benzin a dat cerpadlu plne napajanie a sledovat, ci si ten tlak udrzi a mozes to robit aj pri stojacom aute. Ja som radsej preventivne cerpadlo vymenil a rovno som uz dal 4Bar ako som pisal, takze laborovaniu s tym,ci je cerpadlo este dobre,som sa chcel vyhnut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 pri stojicim aute to mam vyzkousene pred listou skoro 4 bary... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Rekl bych ze pri stojici aute to tak neodzkousis. Mozna placnu mimo, ale kdyz jsem mel na peugeotu 205 webry, tak pri vytaceni na miste nebyl problem. Problem byl za jizdy... Prece jen nebudes na miste drzet auto pod plnym pul minuty a taky kdyz vysplhas na otacky kdy mas max vykon musis na plynu ubrat aby otacky zustaly stat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Mrkni na regulator tlaku paliva co je na liste. Jaky mas tlak ....podobny problem jsem resil a daval jsem z ze 154kw verze a3. Cerpadlo pokud ho mas cajk by tento vykon mel davat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Dodavka paliva je ok , pro jistotu jsem zase vymenil palivak a za jizdy jsem okolo 3,5 baru pred listou na plny kotlik. Osobne si myslim ze mam prasklinu bud ve svodech opet nebo v turbo a pokud to je na turbu tak pri extremnim zahrati se roztahne a dojde k poklesu tlaku a proto ten bordel z vyfuku a ztrata tahu + takovy nepekny ramplavy zvuk jak by neco zacvakalo o sebe. Co myslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Ak by si mal prasknute zvody, tak to je celkom pocut, ked ich mas studene a vetcinov citit dym v interiery. Ked sa zohreju tak uz to je v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 No uz jsem je mel jednou ruple a prave kdyz byly studene tak nesmrdelo nic ale com vic se zahrivalo tak tim vic to smrdelo. Praskle byly v prirube, soucasne byla prasklina na obalu turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Tak nedalo mi to a zase jsem v tom vrtal, no nasel jsem jednu netesnou hadici a to potlak ze sani smerem ke klapce. hadici jsem vymenil a jezdil dva dny, změna nastala v tom ze auto prestalo strilet do vyfuku, kazdopadne to nerozdychala skrtici klapka a po 18 letech služby odesla na onen svet. Snad Jelda doda brzy novou. Takze zatím stojim a jezdim supem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2017 Tak stale jezdime a mame za sebou male vyroci 650 tis km. Tento rok se provedlo : - sedacky z golfa 4 cerno cervene ala RS - cerne tapecy - ctyri nove zamky, central opet funguje - regenerace folii a krytu dveri pot tapecy + cisteni kanalku - nova kapota + vsechny dvere a jeden blatnik , jiz zbyva jen rez na zadnim blatniku ale to se poresi a po celkovem lakovani - v ramci nenapadnosti jezdime na 16 plesich + goodyear efficient grip 205/55 - nove svetlomety - novy chladic klimatizace - nova skrtici klapka + halluv snimac - nove tlumice bilstein b4 + nove pruziny z verze RS - nove predni kotouce a desky - repase zadnich brzdovych trmenu Problemy ktere porad pretrvavaji - smrdi vyfukove plyny v kabine pri otevrenem sibru, a uz prestavam verit ze to vyresim, jelikoz uz nevim kde hledat - pred zimou celolak , dutiny a nastrik podvozku - nova stropnice, posledni svetly dil interieru po predelani na cerny facelift interier - repase kulisy razeni, je to jak varecka v hrnci s gulasem a obcas misto petky skoci trojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2017 Hezky se staras a moc pěkně ti to přibývá... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Obrovský kus odvedené práce ![emoji106][emoji106][emoji106] Moc Ti držím palce ať to celé dotáhneš zdárně do konce!!![emoji106] Kdo Ti bude dělat celolak? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2017 Zatim jeste nemam vybrano mam dva tipy tak uvidim kdo se bude chovat lepe, ale jak rikam zatim musim vyresit spaliny v introsi a musim rict ze jsme na neco kapnul. Sice musely saci svody dolu ale zpatecka z hlavy do telesa olejoveho chladice byla uz nacnuta, tak sem ji vymenil. Kdyz uz jsem mel rozhozenou palivovou listu tak sem objednal nove vstrik a tlakovy ventil co je na liste plus hadice k liste. Tim bude cela palivova vetev od cerpadlo az po vstriky nova. Uvidime no snad se zadari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 29, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2017 Držím Ti palce! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Tak do introse se to uz netlaci ale porad neco citim kdyz otevru stresni okno. Podle me uz to bude turbem a vyfukem piska jak vztekle. Jinak jakou mate teplotu na standartnim IC ? Jde mi o rozdil teplot napr pri stani, neco mi tady nehraje, chapu ze ztlacenim se teplota zvetsi ale u me je to permanentne 20C. Venku 15 na IC 35. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 Tak koukam 2,5 roku ubehlo a auto porad mam a stale jezdi a funguje. Aktualne 680 tis km.Veteransky klub se rozsiril a v ramci dlouhych zimnich veceru jsem za cenu srotu zachranil pred koncem jednu raritku. Opet 1.8 turbo ale tentokrat 4x4 ve vybave laurin klement. Plan je auto dat do puvodniho stavu a ponechat si ho. Na aute je spatne skoro vse krome motoru a prevodovky a pohonu 4x4 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2020 Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 U tebe se bude mit urcite jako v bavlnce 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 Neco uz se udelalo ale porad hodne pred nami. Zadni naprava komplet s pruzinama a brzdama. To same vepredu a jako bonus 312 brzdice. Cidlo podelneho zrychleni ESP nejak nefakcilo Renovace svetel plus komplet zarovky vybojky Auto jsem komplet prelestil Vymenil predni okno Ted si hraju vepredu , sekundarni vzduch pryc, Vymena hadic, cidel, chladicu a vsech moznych kravin co za 20 let zivota uz ma neco za sebou. Snad za mesic projdu technickou a muzu jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 28, 2020 Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 No moc pěkné si hraješ 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.