shockwave3 Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Zdravím, chtěl bych se optat, zda jde svépomocí vzměnit obrysové světlo, ikdyž má vůz xenony? Příručka odkazuje jako s většinou věcí na odborný servis.. Jde o Octavii II. r.v. 2006 Děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 (upraveno) Musíš vyndat celý světlo, odpojit konektor a potom se k tomu dostaneš. Upraveno Květen 18, 2014 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shockwave3 Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 ok to jsem chtel slyšet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shockwave3 Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Musíš vyndat celý světlo, odpojit konektor a potom se k tomu dostaneš. tak jsem to světlo vyndal a koukám, že hravě vymením žárovku blikače, ale žárovku obrysového světla nevidím, když odháknu kovové svorky na zadní straně, tak se zadní kryt ani nehne, jsou tam nějaké šroubky. Rozumím tomu dobře, že musím sundat uplně celý zadní plast kryt, abych se dostal k žárovce obrys. světla nebo je to nejak napojeno na xenon výbojku , nepřijde mi to jako banální výměna žárovky např. H7. Dělkuji za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 celý zadní kryt včetně šroubků pod nimi je výbojka a trafo bacha ať to nevytrhneš a vevnitř vedou dva drátky k parkovačce a na to si připrav nervy pokud nemáš úzký prsty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Pořiď si tenký kleštičky. Ale opatrně ať patici nerozmáčkneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Poradí někdo jak rozpojit konektor ke xenonům Oii facelift?? Vytažení světla proběhlo, ale pak už nic ... radši jsem za to moc netahal a hledal nějakou pojistku ale bezvýsledně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 celý zadní kryt včetně šroubků pod nimi je výbojka a trafo bacha ať to nevytrhneš a vevnitř vedou dva drátky k parkovačce a na to si připrav nervy pokud nemáš úzký prsty :) Celý zadní kryt sundat musíš, ale nemusíš šroubovat žádný šroubky, stačí povycvakat 4 plastové pacičky na celém zadním krytu a ten poté sundat. Pak následuje operace s úzkými prsty nebo lépe kleštičkami, kdy vytáhneš parkovačku T10 (W5W) která je usazená v podlouhlém plastovém výlisku. Za tento výlisek zatáhneš, vyndáš ho celý ze světla a vyměníš žárovku. Pak to postupně v opačném pořadí dáš zase dohromady. Konektor k celýmu světlu rozpojovat nemusíš, já osobně jsem světlo vyndal a držel mezi nohama. Volnýma rukama pak provedeš operaci viz výše :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 pokud má xenony tak na kdytu jsou ještě 2x torx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 U před FL možná ano, u FL mu stačí sundat jen ten plastový dekl jak jsem psal výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 (upraveno) Já mám tedy na FL xenonech pacičky + torxy jak píše plutonium-Michal. Upraveno Prosinec 1, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Dík moc za rady Vyzkoušíme a uvidíme ... třeba ;) Sehnal jsem si Jak na to ... podle nápovědy - vytáhnout světlomet nebyl problém ... ale odpojte konektor ... hm ... Vyzkoušíme si ho vrazit mezi nohy a doufat že v těchto teplotách a padajícím humusu nepřimrznu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Andy-RK Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 zdravím vás chalani ... kupil som O II FL 2010 xenon. dnes som chcel vymenit obrysove za ledky ... svetlo som vytiahol v poriadku odpojil konektor ... ale ked som videl ten pristup k tej ziarovke tak som to poskladal naspat. asi s tym zbehnem rovno do servisu lebo nechcem nieco poskodit.. keby ste mali niekto video ako ste to menili velmi by to pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 22, 2017 Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 Patice jde krásně vytáhnout.Používám na to PEAN, který používám na drobné pájení http://www.bexamed.cz/pean-anatomicky-rovny-14-cm.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.