Erin Kane Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 No naštěstí jsem nejel nikde na dálnici ale v obci. Gumy koupeny a ty úchyty ohnuté. Taky si říkám že po roce už takové nebudou. Mam je teprve měsíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Ty jo tak to je smůla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Pro oživení tématu, tak moc se toho na autě neudálo, skoro vůbec nic. Jen jsem odstranil rámeček pod SPZ na zadku a hned to je mnohem hezčí (alespoň) podle mého dále jsem zkusil nastříkat na pěknou lesklou černou barvu přední a zadní ochranný plast, bohužel základovka si nerozuměla s černou a tak se mi to celé zku****o a tak jsem se nevzdal a sjel sem do speciálního obchodu kde mi namíchali barvu a dali "milión" přípravku co tomu bude muset předcházet a rovnou s tím (snad se to povede) bude přestříkaná střecha na "pěknou" černou lesklou. A dále objednány dorazy, podložky a až to přijde konečně se pude o kousek níž k zemi dneska sem si ji vyfotil jak na mě čeká před prací až vylezu a pojedem :D neznáte někdo majitele této octávky? Hrozně se mi líbí jak to doladil ty černé prvky na autě (střecha, lišty, zrcátka ...) tak bych to rád B) a hlavně jak se udělají ty zadní světla? Na hulváta sprejem nebo folií? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Folie ^_^ Jinak ta SPZ vypadá o hodně líp bez rámečku. Máš to na oboustranné pásce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 No a nevadí to na STK ta folie? Nebo když tu folii nalepim zevnitř a pohraju si s tim až na rohy, poznaj že je to nalepený folií? :D Ano mam to na oboustrance nalepený. Bohužel, vpředu to ještě nemám :( nejprve musim udělat tu ochranou lištu abych SPZ nemusel pak sloupávat a lepit znova :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Bez podložky pod značku to pěkně prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Martin: díky :D Ladis: Bez tý podložky to je mnohem hezčí, přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 pryč s plastem, akorát to chrastí na nerovnostech a když máš sub v kufru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Košin, jaký plasty myslíš? Teď to vůbec nechápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Plast pod spztkou mysli :) jinak hezke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 ajo sem pako, dík za vysvětlení ... hold ráno no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 myslim,ze martin ma ty svetla na hulvata sprejem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Mara: jop, díky Nemáte někdo zkušenosti s touto firmou a jejich chipem? http://www.mereni-vykonu.cz/ přemýšlím o tom, ale aby mi to třeba nějak neroz**rali nebo tak něco ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Včera proběhla malinká úpravička B) proužek na okně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Konečně dodány dorazy na zadek, nalakované přední a zadní plasty a sníženo o 1cm v předu a vzadu "jen" o 0,5 ... takže celkové snížení vpředu činí 3,5 cm a vzadu 2,5 cm. A konečně nalepena přední SPZka kvalita fotek nic moc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 krasavec, decentní auto, parádní kola, snížení..paráda, moc se ti to daří, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Vypadá to fajn :) nasadil jsi mi brouka do hlavy s tou černou maskou :D pořád jsem si to nemohl představit a vypadá to dobře ale ještě by to chtělo doladit ty rámečky ve světlech na černo jinak fakt moc pěkné! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Má to hodně co do sebe ;-)...vypadá do dobře. ..za me palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Košin, Hans: díky Kiwi:rámečky ve světlech budou časem, nemohu mít všechno hned :D jinak díkyJinak zde přikládám video za jízdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 velká paráda v jednoduchosti je krása ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Moc pěkně a decentnĕ naladěno ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Děkuji :) jsem rád, že se líbí. Ovšem mám určitou vizi a ještě není zcela naplněna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 pro oživení :D A mimochodem, neznáte někoho z Plzeňského kraje kdo je šikovný, dá se s ním mluvit a byl by ochotný dodělat zadní okna do elektřiny??? A nebo pak z širšího okolí případně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 krásná fotka :) jedeš na sraz do Žamberka? tvoje auto bych moc rád viděl naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ještě nevím jestli přijedu ... rád bych přijel ale uvidím. Na živo to auto asi nebude taková "pecka" :D škrábance kam se podíváš což není na fotkách vidět a hlavně jsem tomu 3týdny nazpět "lehce" upravil bok když sem dostal smyk a zůstal opřenej o značku ... hlavně práh je řádně promačklej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 vypadá fakt pěkně, decent, snížení a kola super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Petane díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 každé auto má nějaký šrám, s tím se musí počítat, taky jich mám na autě spoustu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 košin: bohužel je to tak :( můžete mi prosím poradil ve výběru žárovek, jaký je rozdíl mezi: 1) http://www.cc-autodily.cz/zarovka-h4-sada-2-ks-2 2) http://www.cc-autodily.cz/zarovka-h4-sada-2-ks-1 jaký je rozdíl ve svítivosti a taky jestli pak budu mít takové to "bílé" světlo místo toho nažloutlého co mám teď, jestli mi rozumíte případně jestli sou obě na ho**o a je lepší koupit jiný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.